Skip to main content

Het was een prachtig jaar voor Cobbles! We hebben veel lezers en talenten mogen verwelkomen en hopelijk hebben we veel fietsers extra enthousiast gekregen. Check onze tien best gelezen artikelen.

#1 - 5 signalen waaraan je een ijdele fietser herkent

Een ijdele fietser, we komen ze allemaal wel eens tegen of we zijn er (stiekem) zelf een. Kan jij je vinden in onderstaande punten? Dan ben jij een ijdele fietser.

Lees verder
#2 - Mountainbike bandengids

Wil jij dé perfecte mountainbike banden voor gebruik in Nederland monteren? In deze gids vertelt expert Ruurd alles wat je wil weten over cross-country mountainbike banden: bandbreedte, profiel, grip, etc.

Artikel gaat verder onder banners 

Gravel, snert, trappist & vuurkorven:

  • Zondag 3 november 2024
  • 65 of 90km prachtig gravel
  • De Kempen en het Vlaamse grensgebied
  • Early birds: Cobbles '24 windbody twv €49 cadeau
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven
[/vc_column_text]Lees verder[/vc_column][/vc_row]
#3 - Racefiets bandengids

Bij goede racefiets banden komt meer kijken dan je denkt: breedte, druk, comfort, rolweerstand, lekbestendigheid en aerodynamica. In deze gids vertelt onze expert Bas je álles wat je wil weten over racefiets banden.

Lees verder
#4 - 7 gave jerseys waarmee je gezien mag worden

Bij Cobbles zijn we groot fan van gave fietskleding met hippe designs. We zetten voor jullie deze zeven toffe jerseys voor je op een rij. Laat die zomer maar komen!

Lees verder
#5 - 5 leuke fietsroutes rondom Amsterdam

Een steile klim of afdaling ga je in omgeving Amsterdam niet vinden. Wél is de hoofdstad een goede uitvalsbasis voor een uitdagende fietstocht. Deze vijf routes mag je niet missen!

Lees verder
#6 - De 3 beste fietscomputers in 3 categorieën

Ben je op zoek naar een fietscomputer? Ruurd helpt je graag met het coördineren naar het juiste coördinatenapparaat! Deze blog zal je helpen het kaf van het koren te scheiden en helpt je de juiste keuze te maken.

Lees verder
#7 - 10 tekenen dat je Strava verslaafd bent

Bekijk jij ook meteen je Strava zodra je klaar bent met fietsen? Voel je je enorm gefrustreerd als Strava blijkbaar de halve rit gepauzeerd was? Dan ben je wellicht Strava-verslaafd! Check snel deze tien tekenen om erachter te komen hoe erg je eraan toe bent.

Lees verder
#8 - Mountainbikeroute Nijverdal

Fietsers reizen van heinde en verre af naar Hellendoorn en Nijverdal. Waarom? Omdat hier de gaafste mountainbikeroute van oostelijk Nederland ligt en misschien zelfs van het ganse land: mountainbikeroute Nijverdal!

Lees verder
#9 - Waar moet je op letten als je een mountainbike koopt?

Je wilt je geld laten rollen en je wil een (nieuwe) mountainbike kopen. Maar waar moet je dan allemaal op letten? In dit blog geeft Ruurd je 10 belangrijke tips.

Lees verder
#10 - Vrouwenfietskleding: 6 leuke merken op een rij

Even geleden vroegen we ons al af: waarom is er zo weinig écht leuke vrouwenfietskleding? Om je te helpen Marjolijn zet zes leuke fietskledingmerken voor vrouwen op een rijtje.

Lees verder

We hopen dat jullie net zoveel van het afgelopen jaar genoten hebben als wij en we zien jullie uiteraard graag weer terug in 2018. Daar gaan we natuurlijk weer aan de slag met de voorjaarsklassiekers, tips voor beginners, gave fietsroutes, de Woensdagavondrit en meer. Hou ook onze aankomende nieuwe website in het oog!

Proost!

We zijn vanavond op bezoek bij Velosoof! #cobblescycling

Een bericht gedeeld door Cobbles Cycling (@cobblescycling) op

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×