Het was een prachtig jaar voor Cobbles! We hebben veel lezers en talenten mogen verwelkomen en hopelijk hebben we veel fietsers extra enthousiast gekregen. Check onze tien best gelezen artikelen.

#1 - 5 signalen waaraan je een ijdele fietser herkent

Een ijdele fietser, we komen ze allemaal wel eens tegen of we zijn er (stiekem) zelf een. Kan jij je vinden in onderstaande punten? Dan ben jij een ijdele fietser.

Lees verder
#2 - Mountainbike bandengids

Scroll verder voor de rest van het artikel

Word abonnee

We sturen ca. 2 keer per maand een e-mail met artikelen
cobbles-strava-club-icon

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Door naar Strava

Vind je Cobbles gaaf? Kijk ook eens op

Fietsend netwerken

  • Vind zakelijke fietsers online
  • Plan een fietsrit in
  • Word zakelijke fietsvrienden
Meer info

Wil jij dé perfecte mountainbike banden voor gebruik in Nederland monteren? In deze gids vertelt expert Ruurd alles wat je wil weten over cross-country mountainbike banden: bandbreedte, profiel, grip, etc.

[/vc_column_text]Lees verder[/vc_column][/vc_row]
#3 - Racefiets bandengids

Bij goede racefiets banden komt meer kijken dan je denkt: breedte, druk, comfort, rolweerstand, lekbestendigheid en aerodynamica. In deze gids vertelt onze expert Bas je álles wat je wil weten over racefiets banden.

Lees verder
#4 - 7 gave jerseys waarmee je gezien mag worden

Bij Cobbles zijn we groot fan van gave fietskleding met hippe designs. We zetten voor jullie deze zeven toffe jerseys voor je op een rij. Laat die zomer maar komen!

Lees verder
#5 - 5 leuke fietsroutes rondom Amsterdam

Een steile klim of afdaling ga je in omgeving Amsterdam niet vinden. Wél is de hoofdstad een goede uitvalsbasis voor een uitdagende fietstocht. Deze vijf routes mag je niet missen!

Lees verder
#6 - De 3 beste fietscomputers in 3 categorieën

Ben je op zoek naar een fietscomputer? Ruurd helpt je graag met het coördineren naar het juiste coördinatenapparaat! Deze blog zal je helpen het kaf van het koren te scheiden en helpt je de juiste keuze te maken.

Lees verder
#7 - 10 tekenen dat je Strava verslaafd bent

Bekijk jij ook meteen je Strava zodra je klaar bent met fietsen? Voel je je enorm gefrustreerd als Strava blijkbaar de halve rit gepauzeerd was? Dan ben je wellicht Strava-verslaafd! Check snel deze tien tekenen om erachter te komen hoe erg je eraan toe bent.

Lees verder
#8 - Mountainbikeroute Nijverdal

Fietsers reizen van heinde en verre af naar Hellendoorn en Nijverdal. Waarom? Omdat hier de gaafste mountainbikeroute van oostelijk Nederland ligt en misschien zelfs van het ganse land: mountainbikeroute Nijverdal!

Lees verder
#9 - Waar moet je op letten als je een mountainbike koopt?

Je wilt je geld laten rollen en je wil een (nieuwe) mountainbike kopen. Maar waar moet je dan allemaal op letten? In dit blog geeft Ruurd je 10 belangrijke tips.

Lees verder
#10 - Vrouwenfietskleding: 6 leuke merken op een rij

Even geleden vroegen we ons al af: waarom is er zo weinig écht leuke vrouwenfietskleding? Om je te helpen Marjolijn zet zes leuke fietskledingmerken voor vrouwen op een rijtje.

Lees verder

We hopen dat jullie net zoveel van het afgelopen jaar genoten hebben als wij en we zien jullie uiteraard graag weer terug in 2018. Daar gaan we natuurlijk weer aan de slag met de voorjaarsklassiekers, tips voor beginners, gave fietsroutes, de Woensdagavondrit en meer. Hou ook onze aankomende nieuwe website in het oog!

Proost!

We zijn vanavond op bezoek bij Velosoof! #cobblescycling

Een bericht gedeeld door Cobbles Cycling (@cobblescycling) op

Daan Walet

Mountainbiker van origine, maar op den duur toch aangestoken door het racefietsvirus. Daan bestudeert voor het fietsen graag uitgebreid de route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Ook een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

cobbles partner nl tour rides toertochten
lezyne
cobbles partner bikester logo
cobbles partner wahoo logo
cobbles partner ERE Research logo
cobbles partner SQ lab logo