Skip to main content

Cobbles als ambassadeur voor je merk

Of ga naar losse producten

Toffe content voor je merk

In overleg door Cobbles vervaardigd

Snel groeiende community

Geëngageerd bereik voor jouw merk

Meedenken in de marketing

Content die aansluit bij je doelen

Lange termijn promotie

Het liefst gaan we samenwerkingen aan voor de lange termijn. We geloven namelijk in de kracht van herhaling. Wanneer Cobbles ambassadeur van jouw merk wordt, dragen wij je goede naam uit over een langere periode van tijd: het ambassadeurschapsprogramma loopt per kalenderjaar, waarin we het hele jaar actief promoten.

Niet alleen bereik, ook imago

Het voordeel van deze samenwerkingen ten opzichte van een reguliere review of losse advertorial is dat ons publiek uw naam regelmatig terug ziet komen, onder de Cobbles stamp of approval. Daarmee kunnen we onze lezer met een positief gevoel naar je website sturen.Dat doen we met onze specialiteit: het ontwikkelen van waardevolle content, die op de lange termijn écht het lezen waard is.

Promotiepakketten

Er zijn drie verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. In de pakketten vind je een verzameling van:

  • Advertorials
  • Social posts
  • Custom banners
  • Sitebrede banner
Vraag de nieuwste versie van onze Mediapartnergids aan

In de gids vind je alles wat je wilt weten over het ambassadeurschap, ons bereik en de tarieven.
Let op: de bereikcijfers zijn onderhevig aan de snelle groei die we doormaken.

Cobbles als ambassadeur van jouw merk?

Bel Daan Walet

+31 6 29407282

Stuur ons een mailtje

daan@cobblescycling.com

Losse producten

Advertorials

Met een advertorial bieden we je de mogelijkheid uw product in een interessant artikel in een goed daglicht te stellen. We zorgen dat het artikel op zichzelf interessant genoeg is om te lezen, plaatsen, ook al werden we niet betaald. Zo wordt de advertorial een gaaf stuk wat men graag wil lezen. De lezer heeft dan een interessant artikel en jouw merk dus een goede kans op mooie resultaten. De invulling van de advertorial gebeurt in samenwerking met onze  redactie.

Custom banner

Denk bij de banners aam aan advertenties over banden of wielsets in onze bandengids, advertenties voor trainingshulpmiddelen in onze trainingsschema-gids, een advertentie over sportvoeding in onze sportvoedingsgids. Doe de (al geëngageerde) lezer vervolgens een aantrekkelijk aanbod en je hebt een recept voor succes.

The Lord of the Banners

Deze banner is in veel opzichten hetzelfde als een custom banner: je krijgt een banner die niet door adblockers weggefilterd wordt, opgemaakt door ons en gezien door een betrokken publiek. Er is echt een belangrijk verschil: deze banner staat boven alle blogs. Hij wordt dus door al onze lezers gezien, als een van de eerste dingen die ze lezen. Ideaal voor een aanbod wat voor veel fietsers van toepassing is.

Reviews

We maken ons publiek graag bekend met producten waarvan we denken dat deze bij hen passen, van kleding tot fietscomputers. Samen met jou kunnen we per product bekijken welke tijd nodig is om het product te reviewen. Daarna gaan we ons uiterste best doen om een mooie review te schrijven. Het streven is dat we extra informatie bieden die je niet uit de productomschrijving kan halen, zodat de review echt informatief wordt. We doen daarnaast ons best een extra dimensie aan onze reviews toe te voegen, zodat het voor de lezer extra interessant is om te lezen.

Ander idee?

We staan open voor innovatieve ideeën om samen te werken. Laat het ons zeker weten!

×
×