Uw producten of advertentie op Cobbles?

Bereik

Wilt u uw producten adverteren op Cobbles? Heel verstandig! Wanneer u de bekendheid van uw fietslifestyleproduct wil verhogen, is er geen beter publiek dan dat van Cobbles. Ons wortels liggen in Noord-Brabant, maar ons bereik strekt zich tot ver in Nederland en België.

Adverteren

Voor adverteerders bieden we een aantal mogelijkheden: een advertorial via de website, social media berichten en ons paradepaardje: het ambassadeurschap. Heeft u zelf ideeën? Laat het ons weten! Prijzen variëren aan de hand van actuele bereikcijfers; neem gerust contact op voor de huidige stand van zaken. Ambassadeurschappen worden voor een jaar lang vastgesteld en zijn dus slechts jaarlijks onderhevig aan prijswisselingen.

Reviews

Producttesten doen we natuurlijk ook graag. We hebben een gevarieerd team aan auteurs, allemaal met een eigen expertise. We kunnen dus altijd  iemand vinden die uw product vakkundig kan reviewen. Aan een review zijn geen kosten verbonden, in verband met het behoud van onze onpartijdigheid.

Ambassadeurs

Voor een aantal selecte partners wil Cobbles graag ambassadeur worden. Dat betekent dat we ons (minimaal) een heel jaar lang inzetten om uw merk positief onder de aandacht te brengen, voor een vaste prijs.

  • Uw logo (klikbaar) op verschillende plaatsen op onze website, waarmee iedereen van ons trouwe publiek in aanraking komt met uw merk
  • Twee advertorials
  • Maandelijkse social media mentions
  • Uw logo (klikbaar) op verschillende plaatsen in onze e-mailnieuwsbrief
  • Last but not least: waar mogelijk vernoemen we uwmerk in onze andere artikelen. Als er een product in een blog wordt vernoemt, zal dit waar mogelijk een product van onze partner zijn. Hiermee wordt Cobbles een ware ambassadeur.
Download onze Mediapartnergids

Hierin vindt u alles wat u wil weten over het ambassadeurschap, advertorials en reviews.

Bereikcijfers zijn onderhevig aan de snelle groei die we doormaken. Moment van schrijven meest recente versie: oktober 2018.

Cobbles als ambassadeur van uw merk?

Bel Daan Walet

+31 6 29407282

Mail Daan of Robbert

info@cobblescycling.com