Skip to main content

Bij Cobbles zijn we groot fan van gave fietskleding met hippe designs. We zetten voor jullie deze zeven toffe jerseys voor je op een rij. Laat die zomer maar komen!

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

1. Endless Summer

De naam zegt het al meteen! Dit is een ideaal wielershirt om mee gezien te worden in de zomer. Alhoewel de naam anders doet vermoeden is dit wielershirt op exact dezelfde manier gemaakt als de andere wielerjerseys van Endless. De stof heeft dezelfde dikte als een normaal wielershirt. De rode print past perfect bij een prachtige mooi-weer-rit deze zomer! Endless is een kledingmerk uit Madrid dat opgericht werd in 2015 door Hugo Huerga. Hugo richtte Endless niet op met het idee om een vernieuwend en kwalitatief Spaans wielerkledingmerk worden, hij had eigenlijk een heel ander doel: toffe wielerkleding maken voor zijn vrienden.  Verkrijgbaar voor €105,-.

cobbles fietskleding maats cycling couture amsterdam endless summer jerseyEndless Summer jersey

2. Endless Steel

Dit wielershirt genaamd Steel, heeft een aerodynamische racefit wat duidelijk naar voren komt door de laag uitgesneden hals en verlengde mouwen. De jersey hoort lekker strak op je huid te zitten om het flabberen in de wind te voorkomen. Verkrijgbaar voor €105,-.

cobbles fietskleding maats cycling couture amsterdam endless steel jerseyEndless Steel jersey

3. Warsaw Cycling Retrofur

Sven en Charlotte, de oprichters van het merk Warsaw, lieten zich voor dit wielershirt inspireren door retro jerseys uit de 80’s. Het shirt sluit mooi aan, maar is iets minder strak dan voorheen gebruikelijk bij Warsaw. Hiermee heb je nog meer comfort. De zakjes op de achterkant zijn lekker ruim. Warsaw Cycling is een kledingmerk dat afkomstig is uit Parijs. Sven is een voormalig fietskoerier en Charlotte heeft haar sporen verdiend als designer. Het merk is vernoemd naar de gelijknamige stad waar de oprichters hun roots hebben. Verkrijgbaar voor €125,-.

cobbles fietskleding maats cycling couture amsterdam warsaw retrofur jerseyWarsaw Cycling Retrofur

4. Warsaw Cycling Inclinaison

Ook hier liet Warsaw Cycling zich weer inspireren door de 80’s. De mooie kleuren in combinatie met de patronen zien er in het echt nog mooier uit dan op de foto’s! Verkrijgbaar voor €125,-.

cobbles fietskleding maats cycling couture amsterdam warsaw inclinaison jerseyWarsaw Cycling Inclinaison jersey

5. Pedla Full Gas Aero Segment

Deze cycling jersey van Pedla is onderdeel van de Full Gas Aero lijn, te verkrijgen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Deze jersey heeft een race fit. In combinatie met de iets langere mouwen zit je er mega gesoigneerd bij op die fiets. De stof is behandeld om zweet snel weg te transporteren en is daardoor resistent voor bacteriën en geur. Verkrijgbaar voor €135,-.

cobbles fietskleding maats cycling couture amsterdam pedla full gas aero segment jerseyPedla Full Gas Aero Segment jersey

6. Isadore Climbers Albula

Vernoemd naar de Albula Pass (een beklimming in de Zwitserse Alpen) zegt de naam eigenlijk al genoeg: dit wielershirt is gemaakt om mee te klimmen. Om hoogtemeters te verzamelen en jezelf tijdens het afzien af te vragen waar je nou eigenlijk mee bezig bent. Het shirt is gemaakt van Merinowol, waardoor het UV stralen absorbeert en je beschermt tegen zonlicht. Het shirt ademt ook nog eens goed! Het design is super subtiel en daarom juist heel gaaf! Verkrijgbaar voor €135,-.

cobbles fietskleding maats cycling couture amsterdam isadore climbers albula jerseyIsadore Climbers Albula jersey

7. Isadore Climbers Mt. Fuji

Ook deze jersey is er weer één voor de klimmers. Wederom een supergaaf, maar subtiel design, waarmee je zeker complimenten gaat vangen. Het shirt is vernoemd naar de gelijknamige vulkaanberg in Japan. Mt. Fuji is perfect symmetrisch en daarom favoriet voor veel fotografen in Japan. De Velits broers werden tijdens het koersen geïnspireerd om de climbers jersey te maken. Verkrijgbaar voor €135,-.

cobbles fietskleding maats cycling couture amsterdam isadore climbers mt fuji jerseyIsadore Climbers Mt. Fuji jersey

Bonus: Maats Dutch Mountains Jersey

Heuvels en bergen hebben we in Nederland niet (veel). De wind, dat zijn onze bergen. Vaak heb je hem tegen, soms mee, vaak zwak, soms stormachtig, maar een ding is zeker: wind is er altijd. Op de achterkant van het shirt staat dan ook een windkaart als ode aan de enige bergen die we hebben in ons vlakke landje; de Dutch Mountains. De jersey heeft een aerodynamische fit, dus hij sluit mooi aan en zit daardoor heerlijk tijdens langere ritjes. Er is lichtgewicht materiaal gebruikt, waardoor je lekker koel blijft deze zomer. Verkrijgbaar voor €90,-.

cobbles fietskleding maats cycling culture dutch moutnains jerseyMaats Dutch Mountains Jersey

Maats Cycling Culture

Toen Cobbles haar eerste kinderschoenen aantrok hadden we het plan om gave wielerkleding te gaan verkopen. Hoewel dit plan niet helemaal van de baan is, hebben we destijds gekozen voor een andere strategie: het schrijven van awesome blogs om iedereen zo enthousiast mogelijk te maken voor wielrennen en mountainbiken!

Joost en Rob hebben de sprong wel gewaagd en zijn onlangs gestart met Maats Cycling Culture, een winkel en webshop vol coole fietskleding. Net als wij vinden zij een hippe uitstraling en toffe designs erg belangrijk. Dit zie je dan ook terug in het assortiment. Ook voor vrouwen is er genoeg leuks te vinden bij Maats. Naast fietskleding vind je bij Maats ook casual t-shirts en accesoires als petjes en bidons.

Neem een kijkje in de webshop van Maats

Zoals gezegd heeft Maats niet alleen een webshop, maar ook een mooie winkel in Amsterdam! Wanneer je in de buurt bent, breng dan eens een bezoekje aan de winkel en doe de groeten van Cobbles! Het adres van de winkel is:

Maats Cycling Culture
Czaar Peterstraat 68
1018 PR Amsterdam
(klik voor de route)

cobbles fietskleding maats cycling culture amsterdam winkelToffe artwork in de Maats winkel te Amsterdam

Heb jij nog gave fietskleding tips?

Laat het weten via je favoriete social media kanaal: Facebook, Instagram of Strava.

Gerelateerd artikel

Heb jij net een nieuwe jersey gescoord om nog even wat gesoigneerder op de fiets te zitten dan je al zat? Dan ben jij misschien wel een ijdele fietser! Zeker weten doe je het met deze check: 5 signalen waaraan je een ijdele fietser herkent.

cobbles wielrennen ijdele fietser

In samenwerking met Maats Cycling Culture

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×