Skip to main content

Neem een kijkje achter de schermen bij Cobbles! We hebben er weer een nieuwe blogger bij, dus die zetten we hier even in het zonnetje. Maak kennis met Michelle Vleugels.

Artikel gaat verder onder banners 

Gravel, snert, trappist & vuurkorven:

  • Zondag 3 november 2024
  • 65 of 90km prachtig gravel
  • De Kempen en het Vlaamse grensgebied
  • Early birds: Cobbles '24 windbody twv €49 cadeau
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Beginner

Ik ben niet zo heel erg goed in wielrennen. Ik kan niet extreem hard, of extreem ver fietsen. Het lukt me soms niet om uit te klikken en dan val ik om. Af en toe rem ik in de bocht. Soms vergeet ik om terug te schakelen bij het stoplicht. Ik ben dan ook niet degene die het snelst weg is als het weer groen is. Ik fiets meestal alleen maar als het mooi weer is en als ik kasseien zie, draai ik het liefst om. Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik een band moet vervangen en ik heb nog nooit de Tour de France gekeken.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Cobbles Cycling Even voorstellen Michelle Vleugels

Op het pondje tijdens mijn eerste 100km+ tocht

Genieten

Ik vind het wel fantastisch om te doen. Ik geniet er van dat ik opeens in no time in mooie natuurgebieden zit waar herten langs je rennen. Ik vind het heerlijk om mijn hoofd op deze manier leeg te maken. Stiekem vind ik het ook heel erg leuk als ik als meisje een andere wielrenner in haal (ook al is het een dikke man van 50). Het allermooiste vind ik misschien wel dat ik mezelf verbaas. Dat ik als niet-sportieveling opeens een sport heb gevonden die ik tof vind. Dat ik mezelf probeer te pushen om harder te gaan en verder te gaan. En dan gaat het nog steeds om cijfers die voor de ‘fanatieke’ wielrenners lachwekkend zijn, maar ik voel me dan trots. Trots dat je de berg op bent gefietst, trots dat je weer tien kilometer verder bent gegaan dan de vorige keer, trots dat je drie PR’s hebt verbroken.

Bloggen

Daarom ga ik voor Cobbles schrijven. Ik schrijf voor de mensen die niet misschien het snelste of het beste zijn, maar er wel veel plezier uithalen. Voor de mensen die nieuwsgierig zijn hoe je nou met wielrennen kan beginnen, wat het kost en wat goede tips zijn. Deze blog is ook een stok achter de deur voor mezelf, zodat ik mezelf steeds verder ga ontwikkelen en er nóg meer plezier uit ga halen, opdat mensen bij de naam Michelle Vleugels eens wél denken aan een sportieveling. Ik neem jullie graag mee op dit avontuur!

Cobbles Cycling Even voorstellen Michelle Vleugels

Mijn Fausto Coppi uit 1990. Met bijpassende bidon!

Meer van Cobbles

Wil je weten wie er nog meer deel uitmaakt van het tofste fietsblog van Nederland? Lees dan Even voorstellen: Daan Walet, Even voorstellen: Robbert de Bruijn, Even voorstellen: Nol van Loon en Even voorstellen: Jason Schreurs.

Volg Michelle Vleugels op Strava

Michelle is niet de snelste of de beste wielrenner van het Cobbles-team, maar ze bewijst dat je er desondanks veel plezier uit kan halen. Mooie natuurgebieden ontdekken, de wind langs je blote benen voelen en je wielen over het asfalt horen zoeven: daar wordt ze blij van!

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×