Skip to main content
Cobbles Cycling Jason Schreurs

Benieuwd wie er achter al dat wielergeweld zit? Neem een kijkje achter de schermen bij het Cobbles blog en ontdek wie Jason Schreurs is!

Artikel gaat verder onder banners 

Gravel, snert, trappist & vuurkorven:

  • Zondag 3 november 2024
  • 65 of 90km prachtig gravel
  • De Kempen en het Vlaamse grensgebied
  • Early birds: Cobbles '24 windbody twv €49 cadeau
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Jason Schreurs

Als mensen aan mij vragen wie Jason Schreurs is, moet ik altijd even nadenken. Maar in mijn zoektocht naar een goed antwoord komt ik altijd op hetzelfde antwoord uit. Ik ben Jason, een avonturiertje op de fiets met een aan een uit knop. Of ik ben heel energiek of ik ben lui en voer helemaal niks uit. Vooral met dat laatste is mijn omgeving niet altijd even blij. Maar wees eerlijk, de koers win je toch in bed?!

Studentenwielrenner in hart en nieren

Student en wedstrijdwielrenner tegelijkertijd zijn, dat is toch onmogelijk? Zo dacht ik toen ik in Nijmegen begon met studeren. Het tegendeel blijkt echter waar te zijn. Inmiddels weet ik mijn studie bewegingswetenschappen en wedstrijdwielrennen al 4 jaar succesvol te combineren. Laten we hopen dat dit in de toekomst ook zo blijft.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Cobbles Cycling Jason Schreurs

Passie voor wielrennen en avontuur

In de blogs die ik voor Cobbles ga schrijven hoop ik mijn passie voor wielrennen en avontuur op jullie over te kunnen brengen. Jullie zullen dit jaar geregeld kunnen lezen over mijn fietstochten die ik altijd zo avontuurlijk en episch mogelijk probeer te maken.

Het Cobbles team

Benieuwd wie er nog meer achter Cobbles schuilt? Lees dan Even voorstellen: Cobbles Cycling, Even voorstellen: Robbert de Bruijn, Even voorstellen: Daan Walet en Even voorstellen: Nol van Loon.

Jason is een avonturier. Wielrennen, mountainbiken, crossen, hij vindt het allemaal mooi. Het liefst fietst Jason iedere dag zo lang mogelijk. Naast het toeren dat Jason leuk vindt, is hij ook actief als wedstrijdwielrenner bij de amateurs.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×