Scroll verder voor de rest van het artikel

Word abonnee

We sturen ca. 2 keer per maand een e-mail met artikelen
cobbles-strava-club-icon

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Door naar Strava

Vind je Cobbles gaaf? Kijk ook eens op

Fietsend netwerken

  • Vind zakelijke fietsers online
  • Plan een fietsrit in
  • Word zakelijke fietsvrienden
Meer info

Nol van Loon

Nol van Loon is de naam. Een 23-jarige civiele techneut. De infrastructuur die ik dagelijks ontwerp rijd ik in mijn vrije tijd graag aan gort. Het asfalt laten smelten, het beton laten scheuren en de keien uit de straat rijden is wat ik het liefste doe.

Op momenten dan mijn derrière geen contact met het zadel maakt houd ik van reizen, mijn lieftallige echtgenote Gina VDB en tijd doorbrengen met de andere mensen die ik liefheb.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tilburg

Mijn tweede koersjaar is achter de rug. Hierin ben ik van Stef stuntpiloot geëvolueerd tot aardig coureur. Dit alles bij T.S.W.V. de Meet uit het altijd gezellige 013. Dit seizoen zoek ik het hogerop en beschik ik over een elite-licentie.

Op avontuur in Afrika

De licentie was ook in verband met een huidig verblijf van een half jaar in Kaapstad, Zuid-Afrika. Vanaf dit paradijs zal ik columns schrijven over hoe ik het wielrennen (hier) ervaar. De bedoeling is om mijn intense passie, enorme toewijding en bovenal mijn onvoorwaardelijke liefde voor het wielrennen op de lezer over te brengen.

Cobbles Cycling Nol van Loon

Nol van Loon

⁠⁠⁠Zo hard, zo lang en zo vaak mogelijk. Dat is waarom het om draait in Nols onbetwiste liefde voor wegwielrennen. Zowel in de koers als tjidens de training probeert hij alles uit de sport te halen. Kasseien en vals plat zijn terreinen waar hij uren op kan doorbrengen.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

cobbles partner nl tour rides toertochten
lezyne
cobbles partner bikester logo
cobbles partner wahoo logo
cobbles partner ERE Research logo
cobbles partner SQ lab logo