Skip to main content

Nol van Loon

Nol van Loon is de naam. Een 23-jarige civiele techneut. De infrastructuur die ik dagelijks ontwerp rijd ik in mijn vrije tijd graag aan gort. Het asfalt laten smelten, het beton laten scheuren en de keien uit de straat rijden is wat ik het liefste doe.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Op momenten dan mijn derrière geen contact met het zadel maakt houd ik van reizen, mijn lieftallige echtgenote Gina VDB en tijd doorbrengen met de andere mensen die ik liefheb.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tilburg

Mijn tweede koersjaar is achter de rug. Hierin ben ik van Stef stuntpiloot geëvolueerd tot aardig coureur. Dit alles bij T.S.W.V. de Meet uit het altijd gezellige 013. Dit seizoen zoek ik het hogerop en beschik ik over een elite-licentie.

Op avontuur in Afrika

De licentie was ook in verband met een huidig verblijf van een half jaar in Kaapstad, Zuid-Afrika. Vanaf dit paradijs zal ik columns schrijven over hoe ik het wielrennen (hier) ervaar. De bedoeling is om mijn intense passie, enorme toewijding en bovenal mijn onvoorwaardelijke liefde voor het wielrennen op de lezer over te brengen.

Cobbles Cycling Nol van Loon

⁠⁠⁠Zo hard, zo lang en zo vaak mogelijk. Dat is waarom het om draait in Nols onbetwiste liefde voor wegwielrennen. Zowel in de koers als tjidens de training probeert hij alles uit de sport te halen. Kasseien en vals plat zijn terreinen waar hij uren op kan doorbrengen.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×