Skip to main content
Cobbles Cycling Robbert de Bruijn

Robbert de Bruijn

Rond mijn vijftiende ben ik begonnen met de fietssport. Eerst op de mountainbike waarbij ik samen met mijn vader elke winter de bossen onveilig maakte in de vele veldtoertochten van West-Brabant en de Vlaamse kempen. Later ook op de racefiets, de oude Gazelle Champion Mondial van mijn vader maakte plaats voor mijn eerste eigen racefiets. De vonk was overgeslagen en een passie was geboren! Vele duizenden kilometers werden gemaakt door de wijde omgeving (en soms ver daar buiten!).

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

De Meet

Na een tijdje waarin studie voorrang kreeg en het moraal op een dieptepunt zat, kwam ik tijdens mijn studie Jef tegen. De wederzijdse liefde voor de wielersport werd gedeeld en we maakten elkaar enthousiast om de sport op te pakken zoals nooit te voren. Deze passie uit zich in gezamenlijke ritten, deelnames aan o.a. Parijs-Roubaix en uiteraard het drinken van een welverdiende trappist! Mede hierdoor kwamen wij ook in aanraking met de Tilburgse Studenten Wielervereniging (T.S.W.V.) de Meet. We traden zelfs toe tot de hoogste rangen, het bestuur. Zodoende leerden we Daan kennen.

Cobbles Cycling

Na het bestuursjaar werd er besloten om de fijne samenwerking en vriendschap voort te zetten in een onderneming, Cobbles Cycling. Hierin ben ik verantwoordelijk voor de organisatie achter de schermen. Mijn achtergrond in IT en bedrijfskunde combineer ik samen met mijn drang om te ondernemen en bezig te kunnen zijn met de fantastisch sport die wielrennen heet!

Inmiddels een ware veteraan in de fietssport. Hij legde duizenden kilometers af in het Zeeuwse landschap, de Vlaamse Kempen en over de Brabantse Wal. Robbert haalt zijn passie uit Parijs-Roubaix, lange ritten en het drinken van een welverdiende Trappist.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×