Skip to main content

De gezellige, donkere dagen van het jaar zijn weer aangebroken! Krijg jij je verlanglijstje maar niet gevuld? We zetten 13 ideeën voor cadeaus voor de wielrenner & mountainbiker voor je op een rij. We hebben het opgedeeld in drie categorieën: ‘voor in huis’, ‘accessoires’ en ‘casual kleding’. Voor ieder budget zit er wel wat tussen, dus neus lekker rond.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Disclaimer: dit artikel is geschreven vanuit een betaalde samenwerking met CyclingLifestyle.nl

Voor in huis

We beginnen met de categorie ‘voor in huis’, een mooie manier om je ook buiten het fietsen om te dompelen in de fietslifestyle.

1. Le Bicycle Mok

Of je nu thuiswerkt of ergens anders, koffie of thee drink je ongeveer altijd wel. En waar word je dan vrolijker van dan een herinnering aan je favoriete hobby? Ook geschikt voor een opwarmertje na een frisse herst/winterrit. Vaatwasser- en magnetronveilig.

cobbles cyclinglifestyle fietscadeau cadeau fietser le bicycle mok

Le Bicycle Mok - €8,95

2. Bierpakket Koerspret

Bier! Wie houdt er niet van? Scroll dan verder naar #3. Voor de rest: met dit bierpakket van Koerspret geniet je van drie heerlijke biertjes in wielerstijl. Ideaal voor sofacoureurs, of als herstelbiertje. Koerspret biedt een blond bier, een tripel en een bok. De samenstelling van het pakket (welke en hoeveel) bepaal je zelf.

cobbles cyclinglifestyle fietscadeau cadeau fietser bierpakket

Bierpakket Koerspret - €9,95

3. De Fietsscheurkalender 2021

Naast op de bank en aan je werkplek wil je natuurlijk ook op de wc herinnerd worden aan het feit dat je van fietsen houdt. Wat is er dan beter dan een heerlijke scheurkalender? Een heel jaar plezier! Ook voor in de keuken of ergens anders natuurlijk. In de kalender vertellen profrenners, wielerkenners en liefhebbers over hun persoonlijke koerservaringen, trainingen, voeding, blessures, materiaal, kleding en bijzondere belevenissen. Natuurlijk vind je er ook de data van de grote koersen.

cobbles cyclinglifestyle fietscadeau cadeau fietser fietsscheurkalender

De Fietsscheurkalender 2021 - €15,99

4. Miniaturen van je favoriete coureur

De Cycling Hero’s serie van Flandriens bestaat uit drie verschillende limited edition miniatuur renners van de allergrootste wielerhelden, herkenbaar aan de wielertricots waarin ze grote successen hebben behaald. Deze serie is een prachtige afspiegeling van de lange geschiedenis van de wielersport. Denk aan moderne helden als Tom Dumoulin, Wout van Aert en Mathieu van der Poel, of de oude iconen.

cobbles cyclinglifestyle fietscadeau cadeau fietser flandriens miniatuur tom dumoulin wout van aert mathieu van der poel

Flandriens Cycling Heros miniaturen - €25,95

5. Een stijlvol beeld voor in je woonkamer

Hou je van kunst? Dan is dit er een voor jou! De sculptuur is ietwat abstract, waardoor het nog tot de verbeelding spreekt. Zo’n diepe fietspositie kan ik me in elk geval alleen maar inbeelden. Het beeld is gemaakt van polystone en met de hand voorzien van een authentieke bronskleur en is voorzien van een zwarte metaalbasis.

cobbles cyclinglifestyle fietscadeau cadeau fietser beeld racer

Beeld Racer - €64,95

Accessoires

Maak je look helemaal af!

6. Mondkapje ketting

Je moet roeien met de riemen die je hebt. Dus als je dan een mondmasker moet dragen, kun je dat beter in stijl doen. Wat dacht je van deze stoere met een fietskettingpatroon erop? Voor onze Belgische wielervrienden van The Vandal was dit aanleiding om met een knap ontwerp te komen, zodat je met stijl en toch beschermd naar je favoriete races kunt gaan kijken.

cobbles cyclinglifestyle fietscadeau cadeau fietser mondkapje mondmasker fietsketting

Mondmasker fietsketting - €12,95

7. Binnenband portemonnee / etui

De kans is groot dat je voor iedere fietsrit een zakje grijpt met al je benodigdheden erin (check ook ons artikel met 11 dingen die je altijd in je achterzak moet meenemen). Dat is immers veel makkelijker dan alles los in je achterzakje stoppen. Hoe leuk is het dan als je ook dát in stijl kan doen? Velo Culture biedt ze in verschillende vormen aan, een compact portemonneetje voor wat briefgeld en je sleutel; een iets grotere, waar je goed je muntgeld in kwijt kunt en wat ander losse dingetjes, bijvoorbeeld je missing link; en een etui waar je ook een binnenband (binnenbandception) en bandenlichters in passen.

cobbles cyclinglifestyle fietscadeau cadeau fietser binnenband portemonnee etui

Portemonnee / etui binnenband - €11,95 / €13,95 / €15,95

8. Nekwarmer / buff

Het wordt deze winter vast weer kouder en dan is het wel zo fijn als je nek lekker warm blijft. Wat dacht je van deze stoere buff / nekwarmer van Cycology? Naast dit toffe tatoo-achtige patroon vind je nog veel meer nekwarmers op CyclingLifestyle.nl.

cobbles cyclinglifestyle fietscadeau cadeau fietser nekwarmer buff cycology

Cycology nekwarmer - €19,90

Casual kleding

Soms draag je ook wel eens geen fietskleding. Maar wat moet je dan eigenlijk aan? Nou, wij helpen je graag met deze tips:

9. Casual sokken voor fietsfanaten

Ah, menigeens favoriete kerstcadeau: een paar lekkere sokken. Tegenwoordig kom je ook echt niet meer weg met saaie zwarte sokken. En als je dan toch gekke sokken draagt, dan kunnen daar het beste ook fietsen op staan. Ben je gelijk herkenbaar! Wat dacht je van blauw met oranje? Of zwart met blauw? Of… wat jij wil! Keus genoeg.

cobbles cyclinglifestyle fietscadeau cadeau fietser fietssokken

Casual sokken heren - €9,95

10. Boxershorts

We gaan nog even door in de ondergoed-categorie. Want ook boxershorts kun je namelijk nooit genoeg hebben. Ze komen altijd wel eens van pas.

cobbles cyclinglifestyle fietscadeau cadeau fietser onderbroek boxershort ondergoed

Boxershorts - €21,95

11. T-shirts voor heren

Er zitten een paar hele gave designs in de t-shirtcollectie van CyclingLifestyle.nl. Of je nou subtiele, gekke, grijze of kleurrijke t-shirts houdt, er zit hier zeker iets voor je bij. Op de foto zie je (vlnr) ‘The Classics‘, ‘Earn Your Stripes‘ en ‘De Hel‘. Maar ook in ‘All You Need Is A Bike‘ en ‘The Blueprint‘ mag je gezien worden. Neem gewoon even een kijkje, want er zijn teveel toffe t-shirts en die passen niet allemaal op één foto.

cobbles cyclinglifestyle fietscadeau cadeau fietser t-shirts heren

T-shirts heren - €28,95 / €29,95

12. T-shirts voor dames

We vergeten natuurlijk ook de dames niet. Ook jullie verdienen de kans om er buiten de fiets ook op-en-top uit te zien. Op de foto zie je (vlnr) ‘Cyclista‘, ‘Koerswijf‘ en ‘En Danseuse‘.

cobbles cyclinglifestyle fietscadeau cadeau fietser dames t-shirts

T-shirts dames - €28,95 / €29,95

13. Een lekkere warme sweater

Tot slot kunnen we truien niet vergeten. Want wat komt er in de winter nou meer van pas dan een lekkere trui? Op de foto zie je (vlnr) ‘Molteni Arcore 2.0‘, ‘The Jersey‘ en ‘Mon Amour de Tour‘. Maar er is nog veel meer gaafs wat hier niet op de foto past, bijvoorbeeld ‘History of the Bicycle‘. Neem eens een kijkje in de collectie.

cobbles cyclinglifestyle fietscadeau cadeau fietser sweaters heren

Sweaters - €49,95 - 64,95

Nog meer cadeau inspiratie?

CyclingLifestyle.nl heeft zelf ook een hele rits aan leuke producten voor je op een rij gezet. Er is namelijk nog véél meer leuks te vinden binnen de fietslifestyle.

 

Meer cadeau inspiratie voor fietsers

 

Wat zijn jouw cadeautips?

Welke items uit dit artikel vond je het gaafst? Of heb jij nog andere tips die we niet genoemd hebben? Laat het weten in de Cobbles Strava Club. Lid worden is gratis!

Gerelateerd artikel

Heeft jouw partner echt wat goed te maken? Zet dan een smarttrainer op je verlanglijst, zodat jij ook binnen kunt gaan fietsen. Check hier ons overzicht van fietstrainers voor verschillende budgetten.

cobbles wielrennen smarttrainers wahoo kickr budget gerelateerd

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×