Skip to main content

Ben je op zoek naar cadeau inspiratie voor deze Kerst of Sinterklaas? Check dan dit verlanglijstje! Ideaal voor de wielrenner of mountainbiker in de winter of zomer. Dus lees snel verder, of het nu voor je partner of voor je eigen inspiratie is!

Artikel gaat verder onder banners 

Gravel, snert, trappist & vuurkorven:

  • Zondag 3 november 2024
  • 65 of 90km prachtig gravel
  • De Kempen en het Vlaamse grensgebied
  • Early birds: Cobbles '24 windbody twv €49 cadeau
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Disclaimer: dit artikel is geschreven in het kader van onze samenwerking met Bikester, een uitgebreide webshop voor de fietser. Het artikel is bedoelt als inspiratie, dus blader gerust eens verder door in of buiten onderstaande categorieën.

Binnen trainen

Binnen trainen wordt steeds populairder onder wielrenners. Het wordt inmiddels zelfs echt als leuk ervaren, niet alleen als een noodzakelijk kwaad. Naast een smart trainer zijn er een aantal handige accessoires die het leven van de binnenfietser een stuk makkelijker maken, bijvoorbeeld deze Wahoo KICKr Wheel Block, zodat je voorwiel niet alle kanten op gaat. Of deze zweetmat, zodat je je vloer niet achteraf hoeft te boenen.

Artikel gaat verder onder afbeelding
cobbles winter kerst sinterklaas cadeau binnen fietsen

Buiten doorfietsen

Ben jij een bikkel en fiets je graag de hele winter buiten door? Dan is het belangrijk dat je een goede voorlamp hebt om mee te zien en een fijne achterlamp om gezien mee te worden. Buiten donker is de winter ook koud, dus een paar warme handschoenen en goede sokken komen altijd van pas. Zorg wel dat je altijd blijft soigneren! (voor de niet fietsende partners onder ons: kijk in de fietskleding lade en koop iets wat er qua kleur bij past, fietsers zijn ijdel).

Artikel gaat verder onder afbeelding
cobbles winter kerst sinterklaas cadeau winter doorfietsen

Snel weer op weg

Wanneer je in de winter met pech naast de weg staat is het wel zo fijn om snel weer op weg te kunnen. Een Co2-patroon in het juiste pompje helpt je binnen no-time weer op de fiets (terwijl een ondhandige voor vertraging zorgt, kan ik uit ervaring mededelen). Een uitgebreide multitool kan een hoop andere problemen oplossen.

Artikel gaat verder onder afbeelding
cobbles winter kerst sinterklaas cadeau reparatie

Vooruitblikken op de zomer

Hunker jij alweer naar de zomer? Niet zo gek, want wat gaat er nou boven een mooie fietstocht in prachtig weer? Ga bijvoorbeeld eens bikepacken in de zomer. Het begint allemaal bij een ruime zadeltas voor je bepakking.

Artikel gaat verder onder afbeelding
cobbles winter kerst sinterklaas cadeau bikepacking zomer

Moeilijke partner

Heb je een moeilijke partner en weet je niet wat je moet kopen? Helemaal begrijpelijk. Dan is een Bikester cadeaubon altijd een goede oplossing. Verkrijgbaar vanaf tien euro.

Artikel gaat verder onder afbeelding
cobbles winter kerst sinterklaas cadeau bikester cadeaubon

Heb jij nog gave cadeautips?

Deel ze met je medefietser in de Cobbles Strava Club! Feliz navidad!

Gerelateerd artikel

Train jij of traint je partner binnen? Check dan deze zes zaken die in geen enkele Zwift-cave mogen ontbreken.

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×