Skip to main content

Het jaargetijde waarin je vanaf de bank naar de tv kan roepen om je favoriete wielerhelden aan te moedigen is weer begonnen! Of samen met je vrienden in de kroeg natuurlijk. En hoe kun je nou beter laten zien dat jij de grootste wielerfanaat bent dan door je in een t-shirt in wielerthema te hullen? Aanmoedigen vanaf de zijlijn is natuurlijk ook toegestaan. Check hieronder deze acht t-shirts voor wielerfanaten.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Disclaimer: dit artikel is gemaakt in samenwerking met Cyclinglifestyle.nl, een webshop die onderstaande t-shirts verkoopt. Zie je iets wat je mooi vindt? Klik gerust op een van de links, daar zijn we weer mee geholpen. Alvast bedankt!

The Vandal & Cycology

Twee merken die je hieronder veel zal terugzien zijn The Vandal en Cycology.

Cycology is een Australisch merk opgericht in 2011, waarbij je veel handgetekende ontwerpen zal tegenkomen. De artiest haalt zijn inspiratie uit trainen en racen met andere fietsers, gedurende vele duizenden kilometers. Voor de prints maakt Cycology gebruik van hoge kwaliteit waterbased inkt. De shirts blijven daardoor zacht aanvoelen en de print blijft lang mooi.

The Vandal is een Vlaams merk opgericht in 2013. In Vlaanderen is natuurlijk enorm veel wielerhistorie te vinden en daar haalt het merk dan ook voldoende inspiratie vandaan. Denk aan De Ronde van Vlaanderen, veldrijden en Johan Museeuw. Ook niet onbelangrijk: The Vandal werkt ecologisch verantwoord, door zoveel mogelijk op de fiets te bezorgen, met de juiste (verpakkings)materialen te werken en hun steentje bij te dragen middels recycling.

1. Sofa Coureur (The Vandal)

We beginnen gelijk met een goede, want dit t-shirt sluit perfect aan bij het genieten van de koers vanuit het comfort van je eigen huis. Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan. Koers kijken vanuit de zetel wordt nog dat tikkeltje ontspannender met de Sofa Coureur kleding van The Vandal. Ook verkrijgbaar in zwart en als hoodie.

cobbles wielrennen lifestyle t-shirts cyclinglifestyle the vandal sofa coureurVerkrijgbaar voor €29,95

2. The Classics (The Vandal)

Ieder jaar kijken we reikhalzend uit naar het voorjaar. Bij Cobbles genieten we immers van een koers met wat mooie kasseien. Naast het wereldkampioenschap en de drie grote ronden staan de monumenten (de vijf belangrijkste wielerklassiekers) met vetgedrukte letters op onze wielerkalender aangegeven. De vijf monumenten worden beschouwd als de oudste, langste en meest prestigieuze klassiekers in het wielrennen. Dit T-shirt van The Vandal vat de big five en hun bijnamen op een fraaie wijze samen. Een musthave voor de liefhebbers van de mooiste koersen van het jaar: Milaan-San Remo (La Primavera), de Ronde van Vlaanderen (De Ronde), Parijs-Roubaix (de Hel van het Noorden), Luik-Bastenaken-Luik (La Doyenne) en de Ronde van Lombardije (de Koers van de vallende bladeren).cobbles wielrennen lifestyle t-shirts cyclinglifestyle the vandal the classicsVerkrijgbaar voor €29,95

3. I Ride therefore I am (Cycology)

Cogito ergo sum (ik denk, dus ik besta) is een bekende stelling van de Franse filosoof René Descartes. Vrij vertaald door een wielrenner: I ride therefore I am (ik fiets, dus ik besta).

cobbles wielrennen lifestyle t-shirts cyclinglifestyle cycology i ride therefore i amVerkrijgbaar voor €28,95

4. Oxygen for the Soul (Cycology)

Voor ons wielrenners is fietsen een noodzaak. We kunnen simpelweg niet zonder. Cycling is oxygen for the soul. Can’t live without it. Geldt dit ook voor jou? Draag dan dit Cycology T-shirt tijdens de spaarzame momenten dat je niet op je fiets zit.

cobbles wielrennen lifestyle t-shirts cyclinglifestyle cycology cycling is oxygen for the soulVerkrijgbaar voor €28,95

5. Problem Solved (Cycology)

Deze complexe wiskundige formule is het sluitend bewijs. De oplossing voor elk probleem: een nieuwe fiets. Problem solved! Ben je er zelf nog niet helemaal uit? Check dan onze 7 redenen om een nieuwe fiets te kopen.

cobbles wielrennen lifestyle t-shirts cyclinglifestyle cycology problem solvedVerkrijgbaar voor €28,95

6. Bike Whisperer (Cycology)

Een goede mechanieker wordt ook wel een bike whisperer of fietsfluisteraar genoemd. Een beoefenaar van Cycology die over veel kennis en oneindig veel geduld beschikt en elke fiets kan repareren. Op dit toffe shirt heeft Cycology niet alleen je favoriete transportmiddel getekend, maar ook alle belangrijke onderdelen van de racefiets aangeduid.

cobbles wielrennen lifestyle t-shirts cyclinglifestyle cycology the bike whispererVerkrijgbaar voor €28,95

7. Koerswijf (The Vandal)

De vrouwen worden natuurlijk niet overgeslagen bij Cobbles! Voor sommigen een dysfemisme, maar voor ons vooral een term voor een vrouw met ballen die zich zonder onder te doen handhaaft en onderscheidt in het nog altijd grotendeels mannelijke peloton. Vive le vélo, vive la femme!

cobbles wielrennen lifestyle t-shirts cyclinglifestyle the vandal koerswijfVerkrijgbaar voor €29,95

8. En Danseuse (The Vandal)

En danseuse is een wielerterm die wordt gebruikt wanneer een wielrenner of wielrenster staand op de pedalen al ‘dansend’ een col omhoog rijdt. Hierbij dienen bovenlichaam en benen op gracieuze wijze bewogen te worden. In een sierlijke cadans, mooi wiegend, als een ballerina op de fiets.

cobbles wielrennen lifestyle t-shirts cyclinglifestyle the vandal en denseuseVerkrijgbaar voor €29,95

Cycling Lifestyle

Net als Cobbles is CyclingLifestyle.nl ontstaan uit een grote passie voor de fiets en de koers. De liefde voor de wielersport gaat door als de finishstreep is bereikt en de fiets is opgeborgen. We kunnen met z’n allen immers geen genoeg van onze lifestyle krijgen toch? In de webshop vind je dan ook allerlei lifestyleproducten. Niet alleen vrijetijdskleding, maar ook allerlei leuke gadgets, accessoires en fietskleding. Eigenaar Enrico is zelf continu bezig om leuke wieleritems te zoeken om in de webshop op te nemen. Neem dan ook gerust een kijkje in de webshop of neem contact met hem op als je een tof idee hebt.

View this post on Instagram

De Sint hoorde van zijn piet, dat jij na het fietsen graag van een paar glaasjes wijn geniet. Voor jouw cadeau ging hij daarom heel beleefd, naar iets op zoek dat met wielrennen en wijn te maken heeft. Als jij het wielrennen serieus neemt moet je echter niet te veel wijn blijven drinken. De Sint heeft namelijk gehoord dat jij binnenkort een aantal cols van je bucketlist af wilt vinken. Dat die fles wijn niet in één keer leeg moet hoeft de Sint jou dus niet te zeggen. Hij heeft daarom iets voor jou gekocht waar je de fles wijn tijdelijk in weg kunt leggen. Het heeft de vorm van een wielrenner op zijn fiets. De fles verstop je er binnenin, wie verzint er nou zoiets? #wijnfleshouder #wielrenner #numetgratisgedicht #wielercadeau #wielercadeaus #fietscadeaus #fietscadeau #cyclinggifts #cycling #wielrennen #cyclinglife #CyclingLifestyle #instacycling #rennradliebe #rennrad #rennradfahren #racefiets

A post shared by CyclingLifestyle.nl (@cyclinglifestyle.nl) on

Gerelateerd artikel

Kun je niet genoeg krijgen van de wielerlifestyle? Richt dan je huis in met je oude fietsonderdelen! Die lenen zich namelijk perfect om coole meubels of accesoires van te maken. Lees hier hoe je dat kan doen.

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×