Skip to main content

Je ziet tegenwoordig steeds strakkere en rustigere designs in wielerkleding. Cycology gaat daar lijnrecht tegenin, met opvallende ontwerpen. Alle designs zijn met de hand geschilderd of getekend in Sidney, Australië. Wil jij deze zomer opvallen? Neem dan eens een kijkje bij deze 11 wierjerseys voor heren en dames.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Disclaimer: dit artikel wordt gesponsord door onze partner Cyclinglifestyle. Je helpt Cobbles door een kijkje te nemen in de webshop via een van de links.

Cycology

De fietsshirts van Cycology kenmerken zich door de exclusieve, handgetekende / geschilderde designs, een bijzondere uitstraling, hoogwaardige kwaliteit en een maximaal comfort. De wielerkleding van Cycology is geïnspireerd door muziek, bands, tattoos, het fietsen zelf en nog veel meer. De designs zijn allemaal handgemaakt door de art designer van Cyclogy in Sidney, Australië. In Nederland kun je voor de kleding van Cycology terecht bij Cyclinglifestyle.nl.

Vind je een shirt nog niet opvallend genoeg? Cycology heeft ook stuurlinten, fietssokken, handschoenen, koerspetjes, buffs en armstukken.

Kwaliteit van de Cycology wielershirts

De wielershirts zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen met een uitstekend ademend vermogen en maximaal draagcomfort en geeft je alle bewegingsvrijheid. De stof is rekbaar, licht en voelt aan als een tweede huid. Het zijn prachtig gesneden shirts met mooie details. Met drie open achterzakken plus een extra opbergzakje met ritssluiting. Op de sluiting bevindt zich een reflecterende veiligheidstrip.

 

#1

Rock ‘n Roll

Heren / dames

Op veler verzoek ontwierp Cycology een fietsshirt met namen van iconische rockbands en band logo’s. Rock ‘n Roll met een Cycology twist. One great jersey to rock them all. Ga jij hard op AC/DC, Queen, Black Sabbath, The Police, Kiss of Green Day? Dan kun je jouw muzikale voorkeur nu ook op de fiets tonen.

€84,90

#2

Hill Cycology

Heren

Zoek niet verder als je wat motivatie nodig hebt om te klimmen. It’s just a hill, get over it. Cycology’s got your back! Hill Cycology is een prachtige grijs gemêleerde jersey met een retro wol-look. De kleuren waarmee het handgetekende ontwerp is uitgewerkt zijn flitsend en modern. De tekening op de rug is magistraal en de motiverende teksten helpen je elke berg over. It’s Cycological!

€84,90

#3

8 Days

Heren

Cycology + verf + papier + The Beatles = dit graffiti kunstwerk in de vorm van een fenomenaal fietsshirt. Geïnspireerd door The Beatles en hun liedjes uit de sixties. Luister ze terug en besef dat ze al die tijd zongen over… fietsen! The long and winding road, The fool on the hill, It’s getting better all the time, 2 of Us, It’s a clean machine (Penny Lane)… O ja, we zouden allemaal wel 8 dagen per week willen fietsen!

€84,90

#4

Velo Tattoo

Heren / dames

Op jouw lijf geschreven! Een origineel, handgetekend Cycology ontwerp (kunstwerk) geïnspireerd door Sailor Jerry, de vooraanstaande tattoo artiest uit Hawaï. Velo Tattoo is een wielertrui vol met fietswijsheden, inspiratie en motivatie om ons eraan te herinneren waarom we zoveel van fietsen houden. “Happiness is a destination reached by bike”.

€84,90

#5

Allez Allez

Heren

Een jersey met een bijzonder ontwerp in graffiti stijl met daarin de naambordjes van enkele iconische beklimmingen verwerkt, gecombineerd met aanmoedigende teksten die onderweg naar de top op het asfalt zijn gekalkt. Allez Allez, Hup Hup, Shut Up Legs! Precies de motivatie die je nodig hebt om de Mont Ventoux, de Stelvio, de Tourmalet, Galibier, Alpe d’Huez of andere fietsdoelen te bereiken.

€84,90

#6

Live 2 Ride

Heren / dames

Dit waanzinnige Cycology ontwerp met als thema “Live 2 Ride, Ride 2 Live” begon als een groot canvas schilderij dat een ‘muur’ werd van handgeschilderde en gespoten graffiti. Het resultaat is een opvallende jersey vol met wielerwijsheden en inspiratie waarmee je snel in de juiste spirit komt.

€84,90

#7

The Spin Doctor

Heren

The Spin Doctor: majestueus en onvermoeibaar ronddraaiend met schijnbaar weinig inspanning. Heb je moeite het tempo hoog te houden of de pedalen rond te krijgen? Call the doctor for quick relief!

€84,90

#8

Frida

Dames

Geïnspireerd door Frida Kahlo (de Mexicaanse surrealistische kunstschilderes) en de levendige kleuren van de Mexicaanse volkskunst. Een schitterende, met de hand getekende, illustratie van de zintuiglijke genoegens tijdens het fietsen: zonneschijn, levendige kleuren en prachtige flora en fauna.

€84,90

#9

Boho White

Dames

Onconventioneel, artistiek, nomadisch en pittig. In dit prachtige wielershirt met veel bijzondere details en een mix van boheemse en flowerpower stijl fiets je zo trots als een pauw rond.

€84,90

#10

See Me

Dames

Een uniek, handgeschilderd Cycology ontwerp met opvallende fluor kleuren en geweldige reflecterende elementen. Be bright, be seen, be safe.

€84,90

#11

Free Your Mind

Dames

Handgetekend in de kenmerkende Cycology stijl. Laat al je zorgen thuis, maak je geest vrij van alle stress en ja, je benen zullen zeker volgen (Free your mind and your legs will follow). Ride forever!

€84,90

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×