Skip to main content

Het fietsseizoen is in volle gang en waarschijnlijk heb je al genoeg kilometers in je benen zitten. Tijd voor een nieuwe jersey, zodat je weer optimaal gesoigneerd op de fiets kunt zitten! Michelle is niet vies van een beetje opvallen, dus heeft ze in de webshop van onze partner Bikester 5 opvallende jerseys voor mannen én 5 opvallende jerseys voor vrouwen uitgezocht. Wees niet bang, er zit iets bij in iedere prijscategorie!

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

5 Opvallende jerseys voor heren

Mavic Aksium Jersey (€24,99)

Soms hoeft opvallend niet meteen heel schreeuwerig te zijn. Deze jersey van Mavic is zeker niet alledaags, maar ook weer niet te apart. Het shirt heeft een hoog ademend vermogen waardoor het ideaal is voor een warme zomerdag. En niet te vergeten: dit shirt heeft een heel fijn prijsje.
cobbles-wielrennen-opvallende-jerseys-mavic-aksium

Cube Blackline (€59,99)

Met dit heerlijke tropische printje van Cube krijg je een instant vakantiegevoel. Eigenlijk hoef je zo helemaal niet meer Nederland uit deze zomer! Met dit shirt val je zeker op als je lekker door de straten scheurt. Daarnaast heeft deze jersey een mooie pasvorm, zodat dit waarschijnlijk direct je favoriet wordt.
cobbles-wielrennen-opvallende-jerseys-cube-blackline

Bioracer Spitfire (€74,99)

Ik kan altijd wel genieten van een mooie grafische print. Niet gek dus dat dit shirt van Bioracer in dit lijstje staat. Naast de mooie looks draait het bij Bioracer ook om comfort. Zo heeft het shirt zijdelingse inzetstukken van Coolmax-gaas die je lichaamswarmte afvoeren, zodat je kerntemperatuur constant blijft.
cobbles-wielrennen-opvallende-jerseys-bioracer-spitfire

Isadore Woolight Jet (€125)

Ik ben fan van wollen fietstruien. Deze van Isadore is extreem licht en ideaal voor het rijden tijdens een warme dag. De vezels absorberen UV-straling en beschermen je huid dus tegen zonlicht. Daarnaast heeft dit wollen shirt een bijzondere en luxe uitstraling, zodat je gesoigneerd op de fiets zit zonder veel gekkigheid.
cobbles-wielrennen-opvallende-jerseys-isadore-woolight-jet

Assos Fast Lane (€150)

Hou je juist wel van gekkigheid? Dan is dit shirt van Assos echt iets voor jou! Een opvallende print in knallende kleuren, zodat niemand jou deze zomer over het hoofd ziet. De jersey is gemaakt van het ultralichte textiel “Hill” en de nieuwe “Push Pull Light”, die beide worden gekenmerkt door hun ademend vermogen, laag gewicht en uitstekend comfort. Door de comfortabele fit en het UV-beschermende materiaal is dit shirt ideaal voor lange tochten.
cobbles-wielrennen-opvallende-jerseys-assos-fast-lane

5 opvallende jerseys voor dames

Gonso Lilo (€39,99)

Dat een leuke fietsjersey niet de hoofdprijs hoeft te kosten, bewijst het merk Gonso. Ze hebben allerlei leuke shirts met prints in verschillende kleuren. Zo kun je vrijwel altijd wel een jersey vinden die goed bij je fiets past. Dit shirt is ideaal als je meer houdt van een relaxed fit.
cobbles-wielrennen-opvallende-jerseys-gonso-lilo

 Gonso Madrisa (€59,99)

Zoal je hierboven al hebt gezien: bij Gonso kun je terecht voor de leukste printjes. Dit streepjesshirt ziet er niet alleen heel zomers uit, het is ook ideaal om in de zomer mee te fietsen. Het is namelijk gemaakt van sneldrogend CLIMA Cool Light materiaal dat zeer goed ademend en zeer licht is. Zo kom je de warme dagen zeker goed door!
cobbles-wielrennen-opvallende-jerseys-gonso-madrisa

Sportful Giara (€84,99)

Voor de dames die houden van een nauwsluitende pasvorm is de jersey van Sportful een schot in de roos. Het merk vindt comfort heel belangrijk, dus het shirt is lichtgewicht en goed ademend. Daarnaast heeft het shirt een prachtige groene kleur waarmee je zeker wat hoofden laat draaien.
cobbles-wielrennen-opvallende-jerseys-sportful-giara

Triple 2 Velozip (€109,99)

Dit is niet zomaar een shirt! Het is namelijk gemaakt van het polyester uit oude PET-flessen. Je bent dus milieubewust én goed gekleed met deze jersey. Daarnaast is hij superlicht, extreem sneldrogend en voorzien van een koelfunctie. Door de gaasinzetten heb je bij alle temperaturen goede ventilatie. En bovendien heeft natuurlijk een lekker printje waarin je zeker gezien mag worden.
cobbles-wielrennen-opvallende-jerseys-triple2-velozip

Void Ride 2.0 (€120)

Ik werd direct blij van deze mooie, opvallende print! Echt een shirt voor vrouwen die niet houden van een dertien in een dozijn-shirt. Het patroon van het shirt is gebaseerd op de Zweedse fashion scene. Dus als je een modeliefhebber bent, is dit zeker het shirt voor jou.
cobbles-wielrennen-opvallende-jerseys-void-ride

Houd jij ook van opvallende jersey?

Of vind je een gekleurd randje aan je mouw al heel gewaagd? Post je reactie in de Cobbles Cycling Strava club. Lid worden kost niets, en foto’s zijn welkom!

Gerelateerd artikel

cobbles-wielrennen-pep-cycling-kleding-gerelateerd

Michelle is niet de snelste of de beste wielrenner van het Cobbles-team, maar ze bewijst dat je er desondanks veel plezier uit kan halen. Mooie natuurgebieden ontdekken, de wind langs je blote benen voelen en je wielen over het asfalt horen zoeven: daar wordt ze blij van!

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×