Skip to main content

Mijn kast puilt inmiddels uit van de leuke fietsshirts met korte mouwen, maar bij de winterfietskleding blijft het toch een beetje achter. Daarom ben ik voor jullie op onderzoek uit gegaan en heb ik 7 toffe fietsshirts gevonden met lange mouwen, zodat je ook in de winter gesoigneerd op de fiets zit!

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

1. Morvelo

Ik ben zelf enorm fan van de kleding van Morvelo. Naast dat het van hoge kwaliteit is, vind ik de prints heel tof. Persoonlijk vind ik het ook fijn dat het een merk is dat nog redelijk betaalbaar is, vooral als er sale is (zoals nu!). Ik moet dan ook eerlijk toegeven dat ik tijdens het schrijven van dit artikel onderstaand shirt in mijn winkelmandje heb gegooid…

Cobbles winterfietskleding tekstWebshop Morvelo

2. This Is Cambridge (TIC)

Ook van dit merk gaat mijn hartje meteen wat sneller kloppen. Heel erg mooie en originele unisex kleding die stijlvol is, maar waarmee je ook zeker opvalt op de weg. Zoals het merk zelf zegt: “Ultimately tic kit is designed to make you feel good, because when you feel good you climb higher, push yourself further and ride faster!” Meteen een goede reden om nieuwe winterfietskleding te kopen toch?

Cobbles winterfietskleding tekst
Webshop This is Cambridge

3. Davanti

Davanti is een merk wat helemaal in het straatje ligt van de retrofietser. Zo is dit shirt een mix van wol en moderne materialen. Hierdoor is het shirt lekker warm, temperatuur regulerend, snel drogend en houdt het geen geurtjes vast. Daarnaast wordt door de binnenzijde transpiratie snel afgevoerd waardoor je droog en warm blijft. Daarnaast vind ik de looks persoonlijk ook erg mooi. Simpel, stijlvol, maar toch net een tikje anders dan het gemiddelde fietsshirt.

Cobbles winterfietskleding tekst
Webshop Davanti

4. Agu

Ook bij AGU kun je terecht voor winterfietskleding met mooie prints. Een Nederlands merk dat inmiddels al meer dan 50 jaar samen met de fietser de strijd van de elementen aangaat. Ik hou zelf erg van geometrische vormen en de kleuren zorgen ervoor dat je gesoigneerd op je fiets zit.

Cobbles winterfietskleding tekst
Webshop Agu

5. Luxa

Zelf noemen ze zich ‘the most stylish on the planet’. Ik weet niet of ik het daar helemaal mee eens ben, maar ze verkopen zeker toffe shirts! Als je iets meer van het minimalistische design bent is dit shirt van Luxa misschien wel een goede match voor je! Fijne hiervan is dat het vrijwel bij iedere fiets past en dat het shirt zowel waterdicht als ademend is. Daarnaast is de binnenkant van het shirt gemaakt van thermostof waardoor je het ook lekker warm hebt. Klinkt ideaal toch?

Cobbles winterfietskleding tekst
Webshop Luxa

Nog twee shirts voor de dames!

6. Calobra

Op de website van Mantel ontdekte ik dit leuke shirt met driehoekjes erop. Het is niet een te drukke print, maar je ziet er toch net even anders uit dan de rest. Daarnaast is dit shirt een van de meest betaalbare in dit rijtje en dat is natuurlijk ook altijd fijn.

Cobbles winterfietskleding tekst
Webshop Calobra

7. Ingeklikt

Onze vriendinnen van Ingeklikt kunnen we uiteraard niet overslaan! In vrijwel ieder tijdschrift was de Flowerbomb wel te zien en nu hebben ze er ook een fietsjack van gemaakt! Superfijn, want deze is zowel winddicht als waterafstotend zodat je het Nederlandse weer met gemak kan trotseren. En daarnaast is het gewoon een supertof design waar je zeker mee gezien mag worden.

Cobbles winterfietskleding tekst
Webshop Ingeklikt

Word lid van onze Strava Club

Wil je op de hoogte blijven van Cobbles, je vrienden in de gaten houden of misschien de rest de loef afsteken? Word dan lid van onze Strava club, het is helemaal gratis!

 cobbles mountainbiken tenen warm houden gerelateerd

Michelle is niet de snelste of de beste wielrenner van het Cobbles-team, maar ze bewijst dat je er desondanks veel plezier uit kan halen. Mooie natuurgebieden ontdekken, de wind langs je blote benen voelen en je wielen over het asfalt horen zoeven: daar wordt ze blij van!

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×