Skip to main content

Nieuw jaargetijde, nieuwe route, nieuwe locatie: bij de aankomende editie van Gravelty Cobbles kun je volop verrast worden! We zetten dit keer een heerlijke herfstrit neer. 60 of 90km prachtig gravelen door Vlaamse en Brabantse natuur, omringd door roodbruine herfstkleuren. Start en finish vindt plaats bij Klooster Nieuwkerk, een voormalig klooster midden in de natuur. Na het fietsen geniet je bij een vuurkorf na met een warme kop erwtensoep en een La Trappe bockbiertje. Natuurlijk hebben we ook weer een overvol deelnemerspakket, inclusief Cobbles windbody voor de Early Birds (tot 15 september)! Schrijf je hier direct in.

Artikel gaat verder onder banners 

Gravel, snert, trappist & vuurkorven:

 • Zondag 3 november 2024
 • 65 of 90km prachtig gravel
 • De Kempen en het Vlaamse grensgebied
 • Early birds: Cobbles '24 windbody twv €49 cadeau
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

 • Zondag 3 maart 2024
 • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
 • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
 • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Gravelty Cobbles deelnemerspakket

We hebben echt ons best gedaan om naast een geweldige route een goed gevuld pakket aan te bieden. En dan hebben we zelfs de prijs een paar euro omlaag gehaald, om het betaalbaar te houden.

Voor €39 inschrijfgeld krijg je:

 • Cobbles windbody t.w.v. €49
 • GPX route van 60km en 90km
 • Gepersonaliseerd stuurbordje (in Cobbles stijl met jouw naam erop) voor het toertochtgevoel
 • Sportvoedingpakket voor onderweg
 • Verse kop koffie voor de start
 • Erwtensoep en bockbier (of ander drankje) bij de finish
 • Cobbles bieropener-finishersmedaille
 • Kortingsbon €10 Grupetto Cycling wear (nog meer Cobbles gear!)
 • Technische ondersteuning bij de start

Let op: de Cobbles windbody is alleen bij de Early Bird actie tot 15 september inclusief. Daarna betaal je €32 zonder windbody en is deze los te koop voor een actieprijs van €24.

Inschrijven Gravelty Cobbles

Het overvolle Gravelty Cobbles deelnemerspakket á €39

Volledig nieuwe 60/90km gravelroute

Er zijn twee afstanden: 60km en 90km. De route van Gravelty Cobbles 2023 voert je zoveel mogelijk onverhard door de Brabantse en Vlaamse natuur. We starten vanuit Klooster Nieuwkerk bij Goirle (omgeving Tilburg). De route gaat vooral richting het zuiden, Vlaanderen in. Bij onze zuiderburen zijn namelijk veel mooie échte gravelwegen te ontdekken. Zoals in de Gewestbossen van Ravels en het Turnhouts Vennengebied. Ook in Nederland hebben we een aantal mooie paadjes in petto. Je ontvangt de GPX op 9 november in je mail.

De conceptroute voor Gravelty Cobbles november 2023. In Vlaanderen liggen heel veel mooie gravelwegen. Echt gravel dus.

Let op: conceptroute

We hebben het concept van de route gemaakt. Deze is aan wijzigingen onderheving. We gaan onze conceptroute voorleggen aan terreinbeheerders, zodat alles netjes volgens vergunning verloopt. Nadat we overal toestemming hebben, publiceren we de definitieve route.

Inschrijven Gravelty Cobbles

Cobbles windbody

T.w.v. €49 cadeau bij je inschrijving voor Early Birds (tot 15 september)

Maak je Cobbles collectie compleet met deze windbody. Je ontvangt de Cobbles windbody t.w.v. €49 exclusief als Gravelty Cobbles Early Bird. De windbody is winddicht aan de voorkant en ademend mesh aan de achterkant en zijkanten. Zo kan de wind er niet in, maar het zweet er wel uit. De windbody is lekker lang aan de achterkant, zodat je beter beschermd wordt tegen opspattende modder van je achterwiel. Op de achterkant zitten drie zakken, zodat je makkelijk wat spulletjes kunt meenemen. De windbody vouwt lekker compact op en past in de achterzak van je jersey, zodat je bij twijfelachtig weer altijd goed zit.

De windbody heeft een normale pasvorm (als je alleen een jersey eronder draagt, kun je dezelfde maat als een jersey nemen). Niet zeker van de maat? Check de Grupetto maattabel.

Cobbles windbody cadeau bij je inschrijving als Early Bird (tot 15 september)

Inschrijven Gravelty Cobbles

De locatie Klooster Nieuwkerk

Klooster Nieuwkerk ligt prachtig verscholen in de Brabantse natuur, precies aan de grens met Vlaanderen. Bij de finish ontvang je een lekker La Trappe bockbiertje van de tap in de kloostertuin, plus een heerlijke kop snert. Om verder op te warmen in herfstsfeer worden er een paar vuurkorven aangestoken. Maximaal genieten van gravelen in de herfst dus!

Parkeren kan in een nabijgelegen weiland of aan de gravelweg. Ja je leest het goed: de startlocatie ligt aan een gravelweg, dus het is direct vanaf de start plezier!

Vuurkorven, erwtensoep, bockbier en herfstkleuren. Dat wordt genieten!

Inschrijven Gravelty Cobbles

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×