Skip to main content

Ben jij op zoek naar cadeau inspiratie voor de feestdagen? Of gewoon iets leuks voor jezelf? Wij zetten de 10 populairste cadeaus voor wielrenners, mountainbikers en gravelbikers voor je op een rij. Je leest ook hoe je hier 10% korting op krijgt bij Cyclinglifestyle.nl.

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Nieuwe Cycling Lifestyle winkel met 10% korting

Dit artikel schrijven we in samenwerking met onze partner Cyclinglifestye.nl. Ze hebben dit jaar hard gewerkt aan een fysieke winkel, die naast de website opent. Dus wil jij jezelf even lekker onderdompelen in wielergoodies? Bezoek dan de winkel in Dalfsen (bij Zwolle). Bonus: bezoek in november de winkel en ontvang 10% kassakorting op je al je aankopen! Dit geldt dus alleen voor aankopen in de winkel, niet online. Navigeer naar Cycling Lifestyle op Google Maps.

Gravel route 93km vanuit nieuwe winkel Cycling Lifestyle

Om je bezoekje aan de nieuwe Cycling Lifestyle winkel in Dalfsen nog meer de moeite waard te maken, heeft Cobbles een gravel route van 93km gemaakt. De route start vanuit de nieuwe winkel in Dalfsen, ten oosten van Zwolle. Dan slinger je over landweggetjes en door natuurgebiedjes richting de IJssel en steek je de grens naar Gelderland over. Daar kom je in het Zwolse Bos terecht, dat je kunt zien als ‘het meest noordelijke puntje van de Veluwe’. De meeste van de 310 hoogtemeters uit de route vind je hier. Uiteraard ligt de finish weer bij Cycling Lifestyle. En tussendoor pak je nog drie veerpontjes mee, want wie houdt er nou niet van pontjes? Klik hier om de route op Komoot te bekijken en de GPX te downloaden.

En dan nu de cadeaus voor wielrenners, mountainbikers en gravelers van 2022:


cobbles cyclinglifestyle cadeaus wielrenner mountainbiker gravelbiker fietser sinterklaas kerst 2022 kaartspel sprinttreinKaartspel sprinttrein

1. Kaartspel sprinttrein €14,95

Sprinttrein is een superleuk wielerkaartspel gemaakt voor en door enthousiaste wielerfanaten. De spelers proberen hun sprintkopman zo goed mogelijk neer te leggen in het peloton. Maar pas op: wie te lang wacht komt niet meer aan de finish. Elke speler probeert daarnaast al zijn renners aan de finish te krijgen door zijn hele hand leeg te spelen. Het spel eindigt na een vooraf afgesproken aantal etappes. Gewonnen heeft degene die aan het eind de meeste punten heeft behaald. Het spel bevat 36 speelkaarten met daarop cartoons van bekende wielrenners en hun bijnamen. 2 tot 6 spelers, 15 minuten speelduur.

€14,95 - shop nu


cobbles cyclinglifestyle cadeaus wielrenner mountainbiker gravelbiker fietser sinterklaas kerst 2022 koerskalender fietsscheurkalender 2023Koerskalender & Fietsscheurkalender

2. Koerskalender (€15,99) & Fietsscheurkalender 2023 (€16,99)

Voor de wielerfan is de Koerskalender intussen een vaste waarde. De nieuwe Koerskalender 2023 barst opnieuw van de nuttige (en nutteloze) feitjes, aangrijpende quotes en wielerverhalen die je nooit eerder hoorde. Van Parijs-Roubaix en de Bredene Koksijde Classic tot de Scheldeprijs: met de scheurkalender fiets je mee door de hoogtepunten van de mooiste wedstrijden uit het verleden én mis je dankzij de handige wieleragenda van 2023 geen enkel event van het komende fietsjaar.

Koerskalender - €15,99 - shop nu

De Fietsscheurkalender is al jaren een van de meest geliefde scheurkalenders in Nederland én Vlaanderen. Het is dan ook het beste cadeau voor iedere wielerliefhebber. In deze veertiende editie voor 2023 vertellen profwielrenners, wielertoeristen en sportjournalisten over hun koerservaringen, trainingen, voeding, blessures, materiaal en bijzondere belevenissen. Dit alles wordt aangevuld met een rubriek over bijzondere wielertaal, een maandelijkse quiz, een logboek, beschrijvingen en profielen van te beklimmen bergen, wielermuziek, tips en interessante weetjes.

Fietsscheurkalender - €16,99 - shop nu


cobbles cyclinglifestyle cadeaus wielrenner mountainbiker gravelbiker fietser sinterklaas kerst 2022 cycling pastaCycling Pasta

3. Cycling Pasta €5,95

CyclingLifestyle presenteert met trots…. haar eigen Cycling Pasta! Heerlijke pasta in de vorm van een fiets. Speciaal gemaakt voor wielrenners, boordevol koolhydraten. Deze pasta prepareert je optimaal voor je aankomende fietsrit. Groen voor een sprint boost, rood om sneller te klimmen en geel voor een draft boost. Dit zakje wielerpasta is een leuk en origineel cadeau voor elke fietsliefhebber. Als je twee zakjes bestelt, betaal je slechts €4,95 per verpakking van 250 gram.

€5,95 - shop nu


cobbles cyclinglifestyle cadeaus wielrenner mountainbiker gravelbiker fietser sinterklaas kerst 2022 miniaturen flandriens remco evenepoel wk vuelta wout van aert tour de france mathieu van der poel giroMiniaturen van The Original Flandriens

4. Miniatuur wielrenners

Haal de hoogtepunten van het wielerjaar 2022 in huis met deze special editions van The Original Flandriens:

Remco Evenepoel WK 2022 Special Edition (€20)

Deze set bestaat uit twee miniatuur wielrenners met de WK truien van Remco: het Belgische tricot met rugnummer 15 en de regenboogtrui (Quick-Step Alpha Vinyl). Ter gelegenheid van zijn WK winst in 2022 (Wollongong, Australië).

€20 - shop nu

Remco Evenepoel Vyelta 2022 Limited Edition (€30)

Om zijn winst in de Vuelta van 2022 te vieren bestaat deze set van Remco Evenepoel uit 3 miniaturen met de truien: Quick-Step Alpha Vinyl Team, de rode leiderstrui van de Vuelta a España (Ronde van Spanje) met rugnummer 134 en de Belgische kampioenstrui (Belgisch kampioen tijdrijden 2022).

€30 - shop nu

Wout van Aert Tour de France 2022 Limited Edition (€30)

Drie limited edition Tour de France 2022 miniaturen van Wout van Aert en Team Jumbo-Visma. Een special edition set met drie miniatuur wielrenners in de speciale truien die Wout van Aert heeft gedragen tijdens de Tour de France 2022: de groene trui (eindwinst in het puntenklassement), de gele trui (die Wout in totaal 4 dagen heeft gedragen en uiteindelijk naar Parijs werd gebracht door zijn Jumbo-Visma ploeggenoot Jonas Vingegaard) en the masterpiece – het speciale Tourshirt dat Team Jumbo-Visma heeft gedragen tijdens de Tour de France 2022.

€30 - shop nu

Mathieu van der Poel Giro 2022 special Edition (€19,50)

Een special edition set met twee miniatuur wielrenners met de truien die Mathieu van der Poel heeft gedragen tijdens de Giro d’Italia 2022: het speciale groene X-KIN tricot waarmee Alpecin-Fenix in de Giro d’Italia rijdt en de roze trui waarin Mathieu van der Poel drie dagen heeft gereden na zijn winst in de eerste etappe.

€19,50 - shop nu


cobbles cyclinglifestyle cadeaus wielrenner mountainbiker gravelbiker fietser sinterklaas kerst 2022 koerspret bierpakket cadeaupakketKoerspret pakketten

5. Koerspret Cadeaupakket (€19,95) & Bierpakket (€15,95)

Een bestseller tijdens de feestdagen. We weten niet precies waarom, maar op een of andere manier is wielrennen onlosmakelijk verbonden met genieten van een biertje. Daarom heeft Cyclinglifestyle deze twee pakketten samengesteld. In het Cadeaupakket vind je 2 blikken Koerspret wielerbier (kies zelf welke), een zak 250g Cycling Pasta en een paar Casual Bicycle sokken van Le Patron.

Cadeaupakket - €19,95 - shop nu

Het Bierpakket bestaat uit 3 blikken Koerspret wielerbier (kies zelf welke) en een zak 250g Cycling Pasta, zelfgemaakt door Cyclinglifestyle. Qua bier heb je de keuze uit pilsener, blond of tripel (waarbij je dus ook 1, 2 of 3 dezelfde kunt kiezen).

Bierpakket - €15,95 - shop nu


cobbles cyclinglifestyle cadeaus wielrenner mountainbiker gravelbiker fietser sinterklaas kerst 2022 koers onderzettersKoers onderzetters

6. Koers Onderzetters (€20,95)

Je wil je wielerbiertje natuurlijk ook in stijl kunnen parkeren. Daarvoor zijn deze Koers Onderzetters perfect! Met ontwerpen die zijn geïnspireerd op klassieke koerstruien en quotes van vier wielericonen: “Don’t buy upgrades, ride up grades” – Eddy Merckx, Molteni Arcore. “Age and treachery will overcome youth and skill” – Fausto Coppi, Bianchi. “As long as I breathe I attack” – Bernard Hinault, Renault. “Pain is still the friend that always tells me the truth” – Chris Froome, Sky.

€20,95 - shop nu


cobbles cyclinglifestyle cadeaus wielrenner mountainbiker gravelbiker fietser sinterklaas kerst 2022 armbandjesFiets armbandjes voor wielrenners en mountainbikers (unisex)

7. Fiets armbandjes (€19,90)

We willen allemaal de fietslifestyle ademen, tijdens het fietsen en daarbuiten. Dan is een fietsarmbandje een stijlvol accessoire om je passie uit te dragen. Dit unisex touw armbandje is in Europa ontworpen met een minimalistische look en past bij elke stijl. Formeel of casual. Kies de kleur die bij je past, draag het fietsje aan je pols en toon hiermee subtiel jouw passie voor de wielersport. Ride & shine!

€19,90 - shop nu


cobbles cyclinglifestyle cadeaus wielrenner mountainbiker gravelbiker fietser sinterklaas kerst 2022 the vandal t-shirt sweaterThe Vandal T-Shirt & Sweater

8. The Vandal T-shirt & Sweater

The Jersey, dat is The Vandal’s top 12 van de mooiste koerstruien. Al sinds het begin van de wielersport rijden coureurs rond in opvallende truien met daarop namen van vaak illustere sponsors. Geef toe, er zijn ontzettend veel lelijke koerstruien gemaakt: foute kleurencombinaties en misselijkmakende patronen met daarop een overvloed aan schreeuwerige sponsornamen. Maar er zaten ook prachtstukken bij, die gedragen werden door de grootste kampioenen. Omdat ze bij The Vandal zelf groot fan zijn van deze klassiekers staken ze hun eigen klassieker ‘The Jersey’ speciaal voor jullie in een nieuw jasje. Verkrijgbaar als sweater en T-shirt.

T-shirt - €34,95 - shop nu Sweater - €64,95 - shop nu

Trouwens, op Cyclinglifestyle.nl vind je nog héél veel meer casual kleding geïnspireerd door het fietsen. Van onderbroek, tot sweatpants en t-shirts.


cobbles cyclinglifestyle cadeaus wielrenner mountainbiker gravelbiker fietser sinterklaas kerst 2022 gino op kop koffieGino Op Kop Koerskoffie

9. Gino Op Kop Koerskoffie €7,95

Wat is een mooie fietsrit of spannende wielerkoers zonder goede koffie? Daarom is er Op Kop Koerskoffie van Vanmark! Het Vanmark koffiehuis brandt de bonen zelf in het wielercafé in Journe. Zo garanderen ze de allerbeste koffiesmaak. Geniet thuis van deze huisgebrande Koerskoffie of neem een lekker thermoskannetje mee naar de koers. Perfect voor een verse espresso of cappuccino.

€7,95 - shop nu


cobbles cyclinglifestyle cadeaus wielrenner mountainbiker gravelbiker fietser sinterklaas kerst 2022 le tour de france mokLe Tour fiets mok

10. Le Tour fiets mok €8,95

Deze mok is het perfecte cadeau voor liefhebbers van de Ronde van Frankrijk. Een mooie in combinatie met de Op Kop Koerskoffie, om je cafeïne bij te tanken voor een fietsrit. Of om na een winterse rit weer op temperatuur te komen met een warm bakkie thee. Het wielerthema op deze koffiemok zal iedere fietsfanaat aanspreken.

€8,95 - shop nu


cobbles cyclinglifestyle cadeaus wielrenner mountainbiker gravelbiker fietser sinterklaas kerst 2022 tinnen miniatuur racefiets beeldjeTinnen miniatuur racefiets

11. Tinnen miniatuur racefiets €22,95

Deze miniatuur racefiets is een exclusief item uit de ‘Tingieterij’-collectie. Een smaakvolle verwijzing naar de liefde voor de fiets. Die verdient een mooi plekje in een woonkamer, werkkamer of het kantoor van een wielerliefhebber.

€22,95 - shop nu


cobbles cyclinglifestyle cadeaus wielrenner mountainbiker gravelbiker fietser sinterklaas kerst 2022 united oddsocks on your bikeCasual fietssokken

12. United Oddsocks On Your Bike €18,95

Je ziet het goed: deze set bevat zes verschillende sokken. En dat is precies de bedoeling van OddSocks – aan elke voet een andere sok. Iedere dag weer een andere combinatie. Gek, gemakkelijk en lekker vrolijk! Vind je het toch te gewaagd om met twee verschillende sokken rond te lopen? Koop dan twee doosjes, dan heb je zes paar leuke sokken met racefietsen erop.

€18,95 - shop nu


cobbles cyclinglifestyle cadeaus wielrenner mountainbiker gravelbiker fietser sinterklaas kerst 2022 badeendjeBadeendje voor na het fietsen

13. Badeendje fietser €6,95

Als je na het fietsen een welverdiend bad neemt dan mag dit gesoigneerde badeendje daarin eigenlijk niet ontbreken. Deze badeend (die je zelf een naam mag geven) is klaar voor de start: fiets in de hand en helm op het hoofd (veiligheid staat immers ook bij eenden voorop). [Red.: als een van m’n vrienden dit leest, deze wil ik wel cadeau ontvangen.]

€6,96 - shop nu


Dus….

Bestel deze cadeaus en nog veel meer online op www.cyclinglifestyle.nl of bezoek de winkel in Dalfsen (bij Zwolle). In november krijg je 10% korting op al je aankopen in de winkel.

Kun je niet kiezen? Kies dan een cadeaubon

Je kunt al een Cyclinglifestyle cadeaubon bestellen vanaf €5. Ideaal als je niet zeker weet wat je wil geven, of als je last-minute nog een cadeau moet kopen. De cadeaubon wordt digitaal verstrekt, maar kan ook afgedrukt geleverd worden. Shop Cyclinglifestyle cadeaubon.

Word lid van de Cobbles Strava Club

Klik hier om lid te worden van de Cobbles Strava Club, zodat je al onze blogs in je feed voorbij krijgt.

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×