Skip to main content

Ben jij op zoek naar een gave gravel toertocht? Dan zit je hier goed! We zetten een aantal mooie tips voor je op een rijtje, van oktober t/m december 2022. Bekijk vooral ook eens onze gloednieuwe ‘Toertochten & fietsritten’ pagina, waar je nog meer toertochten (ook op de weg en de MTB) kunt vinden én zelfs jouw eigen fietsrit kunt insturen.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • EARLY BIRDS: Cobbles summer jersey twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Stuur jouw toertocht / gravel event / fietsrit in

14-16 oktober 2022: GravelPath (bikepacking)

Een nieuw driedaags herfst-gravel-event in het grensgebied waarbij je (je) grenzen opzoekt! Uitvalbasis voor dit event is Brouwerij Boslust in Alphen Noord-Brabant. Fietsen, BBQ, Boslustjes van de tap, muziekje erbij, dat werk.

Zondag 6 november: Gorsselse Heideveldtoertocht

De Gorsselse Heideveldtoertocht voert je door het achterland van het Gelderse Gorssel. Je kunt kiezen uit uitgepijlde mountainbikeroutes van 38 of 58 km, of een graveltocht van 90 km met de GPS.

Zondag 13 november: Cobbles Gravelty Cat (fun ride)

Onze eigen gravel fun ride / scavenger hunt! Gravelbiken draait om avontuur en genieten van de omgeving. En dat is precies wat je gaat doen bij de Cobbles Gravelty Cat! Dit keer maken wij de route niet voor jou, die gaan jullie zelf uitvogelen. Bewapend met een polsbandje en een schatkaart, gaan jij en je fietsvrienden op zoek naar verschillende checkpoints verstopt in de bossen van de Kempen en het grensgebied. Zo kom je op de mooiste natuurplekjes in de omgeving. De uitdaging is om alle (10 tot 15) punten in het bos te vinden. Haal je polsbandje langs de scanner, BLIEP en je kunt op zoek naar de volgende!

Een van de punten verstoppen we iets minder goed: die is te herkennen aan de frietkar ernaast! Een avonturier heeft onderweg immers energie nodig.

Het laatste punt vind je bij de finish. Scan het kastje om jouw tijd neer te zetten en geniet daarna van bier, bitterballen en gezelligheid!

Omdat een alley cat eigenlijk een race is, is er een prijs voor snelste tijd. En omdat je ook niet te serieus moet nemen (het tegenovergestelde dus) is er ook een prijs voor de best verkleedde rijder.

Zaterdag 19 november: Rock Solid

Rock Solid is een gravelride van TrueGrit (Gijs Bruinsma) waar je keuze hebt uit een 90, 120 of 150XL kilometer route door de Gelderse Vallei en de Veluwe. Start en finish zijn bij Rock City Brewpub in Amersfoort. Inschrijven vanaf 1 oktober.

Zondag 4 december: Zelhemse veldtoertocht

Er ontstaat een nieuwe route rondom Zelhem met al het goede uit het verleden, maar ook nieuwe verrassende stukken. Afstanden 35 en 50 km (MTB) en 60 km (gravel). Door lussen te combineren is de te rijden afstand variabel.

Maandag 26 december: Kerst Graveltocht Schaijk

Met behulp van de GPS fiets je door de Maashorst, Boswachterij van Sint-Anthonis en het Raamdal. De route biedt veel variatie, van zandverstuivingen tot heidevelden en bossen, maar ook brede lanen met weidse uitzichten.

Hij kocht ooit zijn eerste mountainbike om vaker buiten te zijn. Meer dan tien jaar later rijdt Wout nog steeds op dikke banden. Waarom? Hij houdt van de rust in het bos en is niet vies van een mooie singletrack, maar heeft vooral een hekel aan tegenwind.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×