Skip to main content

Niet iedereen heeft het even breed en ook bij Cobbles houden we van een goede deal. Daarom dook ik de wereld van Chinese goedkope fietsbrillen in! Resultaat: vijf knotsgekke fietsbrillen.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Goedkope fietsbrillen

Waar ben jij naar op zoek? Echt wat unieks? Wat aparts? Of wat afzichtelijks? Lees dan snel verder! Hieronder presenteer ik vijf gekke, lelijke, toffe of afzichtelijke, maar altijd goedkope fietsbrillen, die je direct kunt bestellen op de website van ieder met een budget: AliExpress!

Ook interessant: Cobbles heeft geen aandelen in AliExpress.

Cobbles goedkope fietsbrillen AliExpress Oakley

#5 Fauxley – $2,49

Nou daar is hij dan! De topper van Aliexpress, de bril waar half fietsend Nederland mee rondrijdt, waar complete fietsclubs mee op hun neus door de vaderlandse polder toeren…. De Fauxley!

Deze goedkope fietsbril is in een bizar aantal kleuren te bestellen, inclusief extra lenzen en gratis shipping. Wat weerhoud je nog te bestellen? Tsja, we geven toe: origineel is het niet echt. Maar mocht je toch met deze bril op je neus gezien willen worden, dan kun je hem hier bestellen.

Cobbles goedkope fietsbrillen AliExpress

#4 Erben – $13,99 tot $16,99

Deze bril roept bij mij de associatie op met schaatsen. Waarom weet ik niet maar het is zo, snel laten gaan dus! Mocht je toch de Gianni Romme willen uithangen op de fiets? Bestel hem bij je favoriete Chinese leverancier!

Cobbles goedkope fietsbrillen AliExpress

#3 Doublevision Aero – $3,40

Wil je echt helemaal ‘over the top’ rondrijden? Inclusief aero spoiler op je bril voor nog meer snelheid?! Dan past deze Doublevision Aero helemaal bij jou. Dit mooie stukje Chinese techniek is al voor jou voor een kleine vier dollar.

Cobbles goedkope fietsbrillen AliExpress

#2 Squareminator – $2,60

Als der Arnold op de fiets zou zitten, dan koos hij ongetwijfeld voor deze bril. Deze te lompe, totaal niet ranke fietsbril staat op plek twee in onze top 5 gekste AliExpress fietsbrillen van het moment. Laat de foto even op je inwerken en oordel zelf. Wil jij graag het asfalt vernietigen met deze bril? Dan vind je hem hier.

Cobbles goedkope fietsbrillen AliExpress

#1 Cyclops – $1,77

Kan het voor jou niet gek genoeg zijn? Wil je je een superheld voelen, sneller dan het licht gaan en het licht uit je ogen fietsen? Kies dan voor deze favoriet alom: de bril van Cyclops. We horen jullie al denken: kan een normale sterveling deze gewoon bestellen? Ja dat kan!

Maak de blits!

Mensen toch, wat zullen jullie bekijks krijgen bij het stoplicht, onderweg of op het circuit. Binnenkort rijdt heel Nederland hier mee rond! Weg met die standaard Fauxleys, maak de weg vrij voor Cyclops! Geef deze revolutie een kans, de revolutie start hier!

Laat je horen

Heb je nog aanvullingen? Heb jij nog een supergave of juist super gekke fietsbril gevonden? Laat het weten via je favoriete social media kanaal: Facebook, Instagram of Strava.

Gerelateerd artikel

Wil jij bewijzen dat jij helemaal opgaat in de fiets lifestyle? Bekijk dan deze 10 stijlvolle fietstattoos:

Cobbles fietstattoo

Mogelijk de grootste fietsmateriaal-freak in Nederland. Jef doet niets liever dan sleutelen aan retro racefietsen. Vooral de extentrieke exemplaren. Zijn liefde voor retrofietsen wordt mogelijk alleen overtroffen door zijn enthousiasme voor Parijs-Roubaix en zijn lijfmerk Colnago.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×