Skip to main content

Heb jij altijd al in Cobbles tenue willen rijden? Dit is je kans! Onze merchandise is nu te koop in de webshop van onze partner Grupetto. Let wel: bij het wielershirt en het jack gaat het om de laatste maatjes, dus wees er snel bij voor jouw maat. Shop nu ons wielershirt, het warme wielerjack, de fietssokken en de enige echte Cobbles bieropener! Cobbles producten bekijken.

Artikel gaat verder onder banners 

Unieke kans:

Fietsend over de Afsluitdijk

EENMALIG OPEN IN 6 JAAR!

Zondag 2 juli 2023 - meer info

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Unieke kans:

Fietsend over de Afsluitdijk

EENMALIG OPEN IN 6 JAAR!

Zondag 2 juli 2023 - meer info

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door