Skip to main content

We hebben inmiddels een mooi team van schrijvers verzameld en we kunnen op de Cobbles redactie wel wat hulp gebruiken! We zoeken daarom een redacteur om ons team te versterken.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

 • Zondag 9 juni 2024
 • 90/120/150km uitgepijlde route
 • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
 • EARLY BIRDS: Cobbles summer jersey twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

 • Zondag 3 maart 2024
 • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
 • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
 • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven
[/vc_column_text]

Redacteur m/v

Vlotte pen

Als redacteur is het belangrijk dat je een vlotte pen hebt. Of een vlot toetsenbord…? Je voornaamste taak is namelijk het nalezen van de teksten van onze schrijvers en hier ‘het Cobbles sausje’ overheen gieten. Daarnaast zal je de blog ook publiceren op de website en lezers binnenhalen door social media posts van de blog te plaatsen. Als redacteur krijg je een vaste dag toegewezen: jij zet bijvoorbeeld iedere week het blog wat op donderdag verschijnt klaar. Je krijgt natuurlijk hulp waar nodig, we hebben inmiddels wel wat handigheidjes ontwikkeld. Mocht je een keer niet kunnen of willen ruilen van dag is dat geen probleem.

Wanneer je van al die toffe teksten zelf inspiratie krijgt om te schrijven kun je dat er uiteraard ook bij doen!

(vacature gaat verder onder afbeelding)

Vacature redacteur Cobbles

Het Cobbles Sausje

We gaan er vanuit dat je fervent Cobbles lezer bent en onze stijl redelijk kent, maar bij deze sommen we hem nog eens voor je op:

 • Informeel
 • Persoonlijk
 • Enthousiast
 • Beleefd
 • Nodige dosis humor
 • Standaardnederlands
 • Niet al te ingewikkeld, zakelijk, zweverig of al teveel spreektaal

Je kunnen inleven in de doelgroep van Cobbles en van het specifieke blog is hierbij natuurlijk erg belangrijk. Een beginner heeft immers een andere verwoording nodig dan een expert.

Photoshop

Bij Cobbles zijn we erg visueel ingesteld, er zal geen blog zonder foto’s verschijnen. Daarom zijn basis Photoshop skills een pré (minimaal in staat om een plaatje in te voegen in een bestand en weer te exporteren). En het programma zelf hebben is natuurlijk ook handig.

SEO

Naast social media proberen we natuurlijk ook lezers via Google aan te trekken. Basiskennis van SEO is dan ook een pré.

Hoeveel tijd ben je kwijt?

We verwachten dus dat je één blog per week per week van begin tot eind publiceert. Afhankelijk van het blog zal dit één tot drie uur per week kosten. Mocht je heel enthousiast zijn en wil je meerdere blogs per week voor je rekening nemen is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wat bieden we je?

Cobbles is een community voor en door fietsers, allemaal op vrijwillige basis. Zo ook deze functie. Wel kom je terecht in een superleuk team van allerlei verschillende mensen, maar wel met een gezamenlijke liefde voor de velo, of dit nou de racefiets of de mountainbike is. Daarnaast ontvang je gratis bier op onze gezellige vrijdagavondborrels en korting op de Cobbles fietskleding, wanneer we deze bestellen.

En natuurlijk de kans om een vitaal onderdeel te worden van dé fietscommunity van Nederland, die in de komende jaren zal exploderen en Nederland verder gaat veroveren!

Solliciteer nu!

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van het Cobbles team? Of heb je vragen? Mail snel naar daan@cobblescycling.com.

Mail nu![/vc_column][/vc_row]

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×