Skip to main content

Stiekem zijn we al maandenlang bezig om onze eigen fietskleding te ontwikkelen. Het moment is er eindelijk: het eerste real-life bewijs! De onthulling was afgelopen zondag op het NSK veldrijden.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

We hebben ervoor gekozen te starten met een set korte fietskleding en een koerspetje. Maar wij van Cobbles zijn fan van Cobbles, dus wie weet wat er in de toekomst allemaal nog ten tonele verschijnt! Even voor de duidelijkheid: op de foto’s rijdt Nol met arm en beenstukken om lekker warm te blijven.

De foto’s zijn uiteraard extra goed gelukt met dank aan ons model Nol van Loon.

ZAES

Ons motto is: doe het goed of doe het niet. Daarom zijn we in eerste instantie bezig geweest met het zoeken naar een juiste producent. Die hebben we gevonden in ZAES.

Het beste van het beste

Na een tijdje schaven aan het design en keuzes over kledinglijnen, zijn we eruit. We zijn voor niets minder dan het beste gegaan: de Elite Aero lijn van ZAES. Ideaal voor zowel wielrennen als cross country mountainbiken. En ook ideaal voor de cross natuurlijk.

Design

Daarna zijn we gaan zoeken naar een designer, dit is Romy van Alebeek geworden. Ze heeft voor ons drie verschillende versies gemaakt, die allemaal gaaf waren. Maar er kan er maar één het mooiste zijn en dat is het huidige design.

Cobbles-wielrennen-mountainbiken-fietskleding-jerseySchematische weergave van de jersey

Cobbles-wielrennen-mountainbiken-fietskleding-bib-shortsSchematische weergave van de bib-short

Wie weet zien we de toekomstige designs nog eens terug. Bijvoorbeeld in een tweede Cobbles fietspak. Maar voorlopig houden we deze nog even helemaal voor onszelf.

Sample

De sample is inmiddels binnen en de onthulling was afgelopen zondag op het NSK Veldrijden. We hebben veel positieve reacties gehad, iedereen bedankt daarvoor!

Teamkleding

In eerste instantie is dit gesoigneerde tenue exclusief verkrijgbaar voor ons eigen Cobbles team van wielerpassionados. Maar het is zeker niet ondenkbaar dat we in de toekomst ook aan onze hardcore fans zullen verkopen. Heb je interesse? Neem dan alvast contact met ons op.

Pre-orders

Kun je echt niet zonder de Cobbles fietskleding en wil je pre-orderen? We kunnen helaas nog niets beloven over leveringsvoorwaarden, maar als je nu even contact opneemt met ons, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Ter verduidelijking: we gaan over een paar weken bestellen en daarna misschien pas weer volgend jaar. Of als we geluk hebben over een half jaar. Het is dus nu of nooit (lees: veel later pas)! Er is de komende weken paskleding beschikbaar om een goed passend tenue te garanderen (in ons HQ in Tilburg).

Laat je horen!

Wat vind jij van de Cobbles fietskleding? Laat het ons weten, via de website of via je favoriete social media kanaal: Facebook, Instagram of Strava.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×