Skip to main content

In deze blogpost willen we ons even kort aan je voorstellen. We willen graag aan je duidelijk maken wie wij zijn en waarom wij fietsen het leukste vinden wat er bestaat.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Drie vrienden

In de zomer van 2014 kwamen we voor het eerst bij elkaar. Het was een kennismakingsgesprek van het aankomende bestuur van de Tilburgse studentenwielervereniging: De Meet. Er is Jef, een echte Bourgondiër uit het zonnige zuiden, die niets liever doet dan aan klassieke racefietsen sleutelen. Dan is er Robbert, een man met passie voor de koers. Tot slot ben ik er zelf, Daan, nieuw in Tilburg en fervent mountainbiker. Samen zouden we het bestuur van TSWV de Meet voor 2014-2015 vormen. In dit bestuursjaar zijn we goede vrienden geworden en hebben we alle drie een nog grotere liefde voor fietsen gekregen, ik heb zelfs mijn eerste racefiets gekocht.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Een vervolg

Aan het einde van ons bestuursjaar wilden we niet dat het voorbij zou gaan. Jef speelde al een tijdje met wat ideeën in zijn hoofd. Onder het genot van een speciaalbiertje in de zon stelde hij voor samen een bedrijf te beginnen wat draait om toffe fietskleding, iets wat we allemaal gaaf vinden. Na wat brainstormen kwam hier Cobbles Cycling uit.

Cobbles Cycling

We hebben allemaal liefde voor fietsen. We houden van de snelheid van de koers, van de modder van de cross en van de bossen van het mountainbiken. We genieten van een goede dosis bike-porn. Het meest genieten we echter toffe merken en gave designs. Dit komt perfect tot zijn recht binnen Cobbles Cycling. In onze webshop gaan we een selectie bieden van de meest unieke en authentieke merken uit alle uithoeken van de wereld: Australië, Korea, de Verenigde Staten, Polen, en meer. Allemaal hebben deze merken één ding gemeen: ze hebben net als wij kwaliteit, design en authenticiteit hoog in het vaandel.

Het gevoel

Het gevoel dat bij fietsen hoort vinden wij heel belangrijk. Genieten van het landschap, koffie, kasseien, speciaalbier, de zon… en het belangrijkste is natuurlijk: samen rijden. Hierover willen we dan ook graag gaan bloggen en gastbloggers zijn meer dan welkom.

Groepsritten

We willen graag een groepsgevoel, een community creëren. Iedereen is dan ook meer dan welkom om met ons mee te komen fietsen. Wil je mee of heb je een toffe route die je ons wil laten zien? Stuur een bericht! Ook is iedereen welkom op onze (bijna) maandelijkse Gran Fondo rit.

Tot gauw op de fiets!

Cobbles Cycling Robbert 4

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×