Winter Bikepacking Weekend Veluwe reisgids

 9,00

Wil jij een bijzonder, maar ook haalbaar bikepacking avontuur? Dan is dit Winter Bikepacking Weekend op de Veluwe precies wat je zoekt! We ontwikkelde een unieke tweedaagse gravelroute over de mooiste plekjes van de Veluwe. Je overnacht lekker warm in een trekkershut. Voor de route zijn verschillende afstanden, voor beginner tot gevorderd.

De route

In de route kom je op de mooiste plekjes van de Veluwe: de Posbank, Deelerwoud, Planken Wambuis en meer. Wat het extra bijzonder maakt is dat je deze prachtige omgeving ditmaal als winter wonderland meemaakt. Niet alleen is dat anders, het is ook extra rustig. Sereen genieten van een bijzonder bikepacking avontuur dus.

Je kunt kiezen uit S, M en L. Ofwel twee etappes/dagen van in totaal 100, 120 of 160 kilometer. In de korte is dat 60 en 40 kilometer. In de medium afstand 70 en 50 kilometer. In de lange afstand 85 en 75km. Alle routes starten bij Restaurant de Thermiekbel (parkeerruimte voor de deur/ 30 minuten fietsen van Arnhem CS), op de Terletse Heide midden op de Veluwe.

Wil je eerst nog even de sfeer proeven? Lees dan ons verslag over het Winter Bikepacking Weekend Veluwe.

De e-guide

Om dit bikepacking avontuur voor jou nog makkelijker te maken, maakten wij de ‘Winter Bikepacking Weekend e-guide’. In dit eBook vind je in 25 pagina’s alle informatie over de etappes, info over welke accommodaties je kunt boeken, een paklijst en nog allerlei tips om jouw ervaring te verbeteren. Op deze manier kun je maximaal genieten van het fietsen en hoef je voor het regelwerk alleen maar deze gids te volgen. We geven zelfs tips over wat je kunt eten. De accommodatie is een trekkershut of huisje, zodat jij lichtbepakt op pad kunt en niet in een tentje in de kou hoeft te slapen. Je slaapt dus in een echt bed, om de volgende dag weer vol energie aan de etappe te kunnen beginnen.

Je aankoop

Met deze aanschaf download je een ZIP file. Daarin vind je 6 GPXen (3x de 2 etappes) en de e-guide.

N.B.: wil je Cobbles steunen? Houd deze route dan zo veel mogelijk voor jezelf en deel je aankoop niet met het hele peloton. Op die manier kunnen wij weer ons best doen nog meer mooie fietservaringen te maken!

Categorie: