Bikepacking doe je zo – Reisgids & e-book

 9,00

Wil jij je wagen aan de kunst van het bikepacken? Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is deze reisgids perfect voor jou! In dit 30+ pagina’s tellende e-book leggen we je uit hoe je iedere bikepacking trip in 5 stappen boekt: slapen, eten, spullen, tassen, route. Bij elke stap krijg je verschillende opties voorgeschoteld: je kunt in een bushokje op een bankje gaan liggen… maar ook in een luxe hotel slapen. We leggen in detail uit wat de voor- en nadelen zijn van alle opties. Je krijgt ook een prachtige route, met accommodatie-aanraders aan de route. De route heeft meerdere afstanden, dus is voor alle niveau’s goed te doen. Kortom: een kant-en-klaar DIY bikepacking avontuur! Handig voor je eerste trip, maar ook voor ervaren bikepackers.
Gratis Komoot Regiopakket t.w.v. €9 bij je aankoop van €9!

Belangrijk:

 • Maak een account aan op Cobbles. Dan kun je de PDF altijd downloaden in je account.
 • Download voor vertrek altijd de laatste versie van de route.

Lees hieronder de uitgebreide beschrijving voor meer info.

Categorie:

Beschrijving

Het e-book: 30+ pagina’s vol tips

In dit e-book vind je 30+ pagina’s met uitgebreide info over bikepacking. Misschien denk je aan een eerste bikepacking trip. Of wellicht ben je al wat meer ervaren en zoek je optimalisatie mogelijkheden, of ideeën om het eens over een andere boeg te gooien. Je leest over de voor- en nadelen van maar liefst tien verschillende overnachtingsmogelijkheden: tentje, trekkershut, hotel, etc. Daarnaast geven we je vier manieren om met eten om te gaan. Ook bevat het e-book paklijsten voor het fietsen zelf, overnachten, eten en persoonlijke verzorging. We geven je ook informatie en advies rondom het kiezen van de juiste bikepacking tassen voor jouw avontuur. En tot slot krijg je een prachtige route cadeau.

Gravel, snert, trappist & vuurkorven:

 • Zondag 3 november 2024
 • 65 of 90km prachtig gravel
 • De Kempen en het Vlaamse grensgebied
 • Early birds: Cobbles '24 windbody twv €49 cadeau
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

 • Zondag 3 maart 2024
 • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
 • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
 • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

De route: twee dagen over de Veluwe

In de route kom je op de mooiste plekjes van de Veluwe: de Posbank, Deelerwoud, Planken Wambuis en meer. Wat het extra bijzonder maakt is dat je deze prachtige omgeving ditmaal als winter wonderland meemaakt. Niet alleen is dat anders, het is ook extra rustig. Sereen genieten van een bijzonder bikepacking avontuur dus.

Je kunt kiezen uit S, M en L. Ofwel twee etappes/dagen van in totaal 100, 120 of 160 kilometer. In de korte is dat 60 en 40 kilometer. In de medium afstand 70 en 50 kilometer. In de lange afstand 85 en 75km. Alle routes starten bij Restaurant de Thermiekbel (parkeerruimte voor de deur/ 30 minuten fietsen van Arnhem CS), op de Terletse Heide midden op de Veluwe.

Lees ook het sfeerverslag van de route in ons artikel over het Winter Bikepacking Weekend Veluwe.

Gratis Komoot Regiopakket t.w.v. €9

Cobbles en The Gravelracer zijn trotse partner van Komoot. Voor onze reisgidsroutes werken we exclusief samen met Komoot. Bij je aankoop ontvang je een gratis Komoot Regiopakket t.w.v. €9. Daarmee heb je dus de kosten van de reisgids al direct teruggewonnen! Je ontvangt een persoonlijke code, die je op Komoot kunt verzilveren. Daarmee kun je de GPX downloaden via Komoot. Je ontvangt geen los GPX-bestand meer.

Hoe werkt het?

Na aankoop download je de reisgids in PDF-vorm. We adviseren bij aankoopt een account aan te maken op Cobbles. Dan kun je de PDF altijd downloaden in je account. In de e-mail die je na aankoop ontvangt, kun je ook de download terugvinden.

In de reisgids staan alle tips die je nodig hebt om op weg te gaan. Paklijsten, route, etc. Je gaat zelf met de tips aan de slag en boekt zelf de accommodaties op een datum die jou uitkomt. Via de PDF kom je bij de routes op Komoot uit. Daar download je de GPX-bestanden. Doe dit net voor vertrek, dan rijd je met de laatste versie.

 1. Lezen
 2. Boeken
 3. Fietsen

Disclaimer

Je fietst de route op eigen risico. Cobbles, The Gravelracer en/of eventuele partners zijn niet verantwoordelijk voor diefstal, valpartijen, boetes of wat dan ook. Je neemt op eigen verantwoording deel aan het verkeer en maakt zelf de inschatting voor correct gedrag. Denk dus zelf na en doe geen onverantwoorde dingen. Het zou kunnen dat de GPX iets achterloopt op de werkelijkheid. Til je fiets dus niet over een nieuw prikkeldraadhek, ook al zou de GPX zeggen dat je die kant op moet. Houd je altijd aan de wegenverkeerswet.

Opmerkingen over de route?

We proberen de route altijd up-to-date te houden. Het kan natuurlijk zijn dat we iets gemist hebben. Heb je een tip? Mail ons dan gerust op info@cobblescycling.com. Dan passen we de route aan voor de volgende fietser. Alvast bedankt!

Cobbles steunen?

Vind je deze reisgids een tof idee en wil je Cobbles en The Gravelracer steunen? Houd deze route dan zo veel mogelijk voor jezelf en deel je aankoop niet met het hele peloton. Op die manier kunnen wij weer ons best doen nog meer mooie fietservaringen te maken!