The Big 5 Bikepacking reisgids

 9,00

Ben jij op zoek naar de langste en MOOISTE gravelroute in ons eigen Nederland? Zoek dan niet verder. Met The Big 5 haal je een onvergetelijke bikepacking ervaring in huis. In 400 kilometer verdeeld over vier etappes, rijd je door de vijf mooiste gravelgebieden in Nederland: Kroondomein het Loo, de Veluwe, omgeving Arnhem, de Sallandse Heuvelrug en de Achterhoek. Daarnaast vind je in het e-book pagina’s aan tips over bikepacking, paklijsten en accommodaties aan de route die je zo kunt boeken. Kortom: een kant-en-klaar DIY bikepacking avontuur!
Gratis Komoot Regiopakket t.w.v. €9 bij je aankoop van €9!

Belangrijk:

 • Maak een account aan op Cobbles. Dan kun je de PDF altijd downloaden in je account.
 • Download voor vertrek altijd de laatste versie van de route.

Lees hieronder de uitgebreide beschrijving voor meer info.

Categorie:

Beschrijving

Het e-book: 20+ pagina’s vol tips

Om dit bikepacking avontuur voor jou nog makkelijker te maken, maakten wij de Big 5 Bikepacking reisgids. In dit e-book vind je in ca. 20 pagina’s alle informatie over de etappes, info over welke accommodaties je kunt boeken, een paklijst en nog allerlei tips om jouw ervaring te verbeteren. Op deze manier kun je maximaal genieten van het fietsen en hoef je voor het regelwerk alleen maar deze gids te volgen. We geven zelfs tips over wat je kunt eten. De accommodaties bestaan uit trekkershutten, zodat jij lichtbepakt op pad kunt en niet in een tentje hoeft te slapen. Je slaapt dus in een echt bed, om de volgende dag weer vol energie aan de etappe te kunnen beginnen.

Gravel, snert, trappist & vuurkorven:

 • Zondag 3 november 2024
 • 65 of 90km prachtig gravel
 • De Kempen en het Vlaamse grensgebied
 • Early birds: Cobbles '24 windbody twv €49 cadeau
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

 • Zondag 3 maart 2024
 • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
 • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
 • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

De route: vier dagen door de mooiste plekken van Nederland

Maandenlang sleutelden we aan de route en verkenden we de mooiste gravelpaadjes van het land. Het resultaat? Een 400 kilometer lange gravelroute die de mooiste gebieden in Nederland aandoet: Kroondomein het Loo, de Veluwe, omgeving Arnhem, de Sallandse Heuvelrug en de Achterhoek. Je ontdekt deze gebieden ook ECHT goed; je tikt ze niet alleen aan om te zeggen dat je er geweest bent. De vierhonderd kilometer kun je rijden in vier etappes. Wil je alvast de sfeer proeven van de Big 5 Bikepacking Route? Lees dan dit verslag.

Gratis Komoot Regiopakket t.w.v. €9

Cobbles en The Gravelracer zijn trotse partner van Komoot. Voor onze reisgidsroutes werken we exclusief samen met Komoot. Bij je aankoop ontvang je een gratis Komoot Regiopakket t.w.v. €9. Daarmee heb je dus de kosten van de reisgids al direct teruggewonnen! Je ontvangt een persoonlijke code, die je op Komoot kunt verzilveren. Daarmee kun je de GPX downloaden via Komoot. Je ontvangt geen los GPX-bestand meer.

Hoe werkt het?

Na aankoop download je de reisgids in PDF-vorm. We adviseren bij aankoopt een account aan te maken op Cobbles. Dan kun je de PDF altijd downloaden in je account. In de e-mail die je na aankoop ontvangt, kun je ook de download terugvinden.

In de reisgids staan alle tips die je nodig hebt om op weg te gaan. Paklijsten, route, etc. Je gaat zelf met de tips aan de slag en boekt zelf de accommodaties op een datum die jou uitkomt. Via de PDF kom je bij de routes op Komoot uit. Daar download je de GPX-bestanden. Doe dit net voor vertrek, dan rijd je met de laatste versie.

 1. Lezen
 2. Boeken
 3. Fietsen

Disclaimer

Je fietst de route op eigen risico. Cobbles, The Gravelracer en/of eventuele partners zijn niet verantwoordelijk voor diefstal, valpartijen, boetes of wat dan ook. Je neemt op eigen verantwoording deel aan het verkeer en maakt zelf de inschatting voor correct gedrag. Denk dus zelf na en doe geen onverantwoorde dingen. Het zou kunnen dat de GPX iets achterloopt op de werkelijkheid. Til je fiets dus niet over een nieuw prikkeldraadhek, ook al zou de GPX zeggen dat je die kant op moet. Houd je altijd aan de wegenverkeerswet.

Opmerkingen over de route?

We proberen de route altijd up-to-date te houden. Het kan natuurlijk zijn dat we iets gemist hebben. Heb je een tip? Mail ons dan gerust op info@cobblescycling.com. Dan passen we de route aan voor de volgende fietser. Alvast bedankt!

Cobbles steunen?

Vind je deze reisgids een tof idee en wil je Cobbles en The Gravelracer steunen? Houd deze route dan zo veel mogelijk voor jezelf en deel je aankoop niet met het hele peloton. Op die manier kunnen wij weer ons best doen nog meer mooie fietservaringen te maken!