Skip to main content

Toertochten & fietsritten

Gravel toertochten, racefiets toertochten, mountainbike toertochten, clinics, fietsgroepjes, etc.

Hier vind je toffe toertochten en andere fietsritten zoals clinics, zakelijke fietsritten, ritten van fietsgroepjes. Zoek je fietsvrienden? Plaats je eigen fietsritje. Samen fietsen / meer deelnemers voor je event? Stuur je fietstocht in.

Stuur jouw fietstocht in

Uitgelicht

13 november – Hooge Mierde (bij Tilburg)

September 2022

cobbles-wielrennen-toertochten-najaar-2022-kald-kletske-klinkerkoers

25 september 2022

Kâld Kletske Klinkerkoers

Vanuit Brouwerij Dockum ga je stoempend, schokschouderend en dokkerend over de klinkers en kasseien van Noardeast-Fryslân. Na afloop word je ontvangen met een Kâld Kletske op het sfeervolle terras van Brouwerij Dockum waar de live muziek al speelt. Met een burger of een pizza erbij is het compleet en kunnen de sterke verhalen beginnen.

Meer info & inschrijven

Oktober 2022

nltr-personal-rookie-ride-oktoberfest-uitgelicht

1 oktober 2022

Oktoberfest Ride

Met de Oktoberfest Ride sluit je het wielerseizoen in stijl af. Lekker een toertocht rijden met je fietsvrienden en na afloop gezellig genieten in het Oktoberfest Finish Village met heerlijk bier, lekker eten en vrolijke Dirndl’s. De tocht kent drie afstanden; 60 km, 85 km en 110 km. Door het prachtige Brabantse land en een klein stukje België.

Meer info & inschrijven
cobbles-mountainbiken-route-zeist-austerlitz-uitgelicht

8 oktober 2022

Waypoint GPS ATB Marathon

De Waypoint GPS ATB Marathon was in 2013 de eerste toertocht die uitsluitend met GPS wordt gereden. De organisatie zoekt voortdurend naar mogelijkheden om je een perfecte dag aan te bieden. Elke deelnemer wordt volledig verzorgd: binnenkomst met koffie en koek, goed voorziene verzorgingsposten en een warme maaltijd na afloop.

Meer info & inschrijven
cobbles-wielrennen-toertochten-najaar-2022-gravelpath

14-16 oktober 2022

Gravelpath

Een nieuw driedaags herfst-gravel-event in het grensgebied waarbij je (je) grenzen opzoekt! Uitvalbasis voor dit event is Brouwerij Boslust in Alphen Noord-Brabant. Fietsen, BBQ, Boslustjes van de tap, muziekje erbij, dat werk.

Meer info & inschrijven
cobbles-wielrennen-toertochten-najaar-2022-appelflappentocht

23 oktober 2022

Appelflappentocht

Mountainbiketocht in de prachtige omgeving van de gemeenten Bladel, Eersel en Oirschot. De tocht wordt verreden over 35, 45 of 65 kilometer. Door het combineren van routes zijn de routes ook te verlengen of in te korten.

Meer info & inschrijven
cobbles-wielrennen-toertochten-najaar-2022-reichswald-mookerheide-mtb

30 oktober 2022

Reichswald-Mookerheide MTB

Deze tocht gaat door een mooi afwisselend en bosrijk heuvelgebied in het grensgebied van Nederland en Duitsland. Leef je uit op de routes van 30, 50 of 70 km met vele pittige klimmetjes, met als extra uitdaging een helling van 26% (niet in de kortste route).

Meer info & inschrijven

November 2022

cobbles-wielrennen-toertochten-najaar-2022-gorssel

6 november 2022

Gorsselse Heideveldtoertocht

De Gorsselse Heideveldtoertocht voert je door het achterland van het Gelderse Gorssel. Je kunt kiezen uit uitgepijlde mountainbikeroutes van 38 of 58 km, of een graveltocht van 90 km met de GPS.

Meer info & inschrijven

13 november 2022

Cobbles Gravelty Cat

Onze eigen gravel fun ride! Bewapend met een schatkaart ga je samen met je fietsvrienden op zoek naar checkpoints in het bos, terwijl je de mooiste natuurplekjes ontdekt. Met veel gezelligheid, vooraf, tijdens en achteraf! Incl. Cobbles wielerpet & meer.

Meer info & inschrijven
cobbles-wielrennen-toertochten-najaar-2022-veldrit-hulst

13 november 2022

Tocht der tochten

Een van de mooiste mountainbiketochten van Zeeuws Vlaanderen. 30, 40 of 50 km over de historische wallen van Hulst, over de verdedigingsdijk ‘De Linie’, afwisselend bosgebied, veldwegen en een stuk over Vlaamse paden.

Meer info & inschrijven
cobbles-wielrennen-toertochten-najaar-2022-rock-solid

19 november 2022

Rock Solid

Rock Solid is een gravelride waar je keuze hebt uit een 90, 120 of 150XL kilometer route door de Gelderse Vallei en de Veluwe. Start en finish zijn bij Rock City Brewpub in Amersfoort. Inschrijven vanaf 1 oktober.

Meer info & inschrijven
cobbles-wielrennen-toertochten-najaar-2022-pepernotentocht

27 november 2022

Pepernotentocht

Toerclub Ysselsteyn brengt je in de sinterklaasstemming en doet je deze mountainbiketocht door de Peel cadeau. De afstanden zijn 25, 40 of 55 km, met als afsluiting enkele spectaculaire hindernissen op het Raceway circuit.

Meer info & inschrijven

December 2022

cobbles-wielrennen-toertochten-najaar-2022-zelhem

4 december 2022

Zelhemse veldtoertocht

Er ontstaat een nieuwe route rondom Zelhem met al het goede uit het verleden, maar ook nieuwe verrassende stukken. Afstanden 35 en 50 km (MTB) en 60 km (gravel). Door lussen te combineren is de te rijden afstand variabel.

Meer info & inschrijven
cobbles-wielrennen-toertochten-najaar-2022-meel-by-night

10-11 december 2022

Méél by Night / Day

In en om Meijel is een route uitgezet met allerlei ludieke hindernissen. De nachttocht Méél by Night is in totaal ongeveer 35 km lang. Bij Méél by Day (35 of 55 km) ligt de nadruk meer op de route dan op de hindernissen.

Meer info & inschrijven
cobbles-wielrennen-toertochten-najaar-2022-fietz-classic

18 december 2022

Fietz Classic

Een toertocht van 50 of 60 km met veel singletracks en klimmetjes in het Twentse landschap. Start vanaf het Hennie Kuiper Wielermuseum in Denekamp. Het museum is op die dag gratis toegankelijk.

Meer info & inschrijven
cobbles-wielrennen-toertochten-najaar-2022-kerst-gravel-schaijk

26 december 2022

Kerst graveltocht Schaijk

Met behulp van de GPS fiets je door de Maashorst, Boswachterij van Sint-Anthonis en het Raamdal. De route biedt veel variatie, van zandverstuivingen tot heidevelden en bossen, maar ook brede lanen met weidse uitzichten.

Meer info & inschrijven
cobbles-wielrennen-toertochten-najaar-2022-oliebollentocht

31 december 2022

Oliebollentocht

Wil je het jaar sportief eindigen? Fiets dan de mountainbiketocht die de Peddelaars vanuit Hoogeveen uitgezet hebben. De route gaat door de natuurgebieden rondom Pesse, Echten, Ruinen en Hoogeveen.

Meer info & inschrijven