Netwerkborrel

31 oktober

Velosoof Eindhoven

Toegang = gratis

Meld je nu aan

voor hét netwerkevent voor jonge organisaties in de wielerwereld

Inschrijvingen zijn gesloten

Nieuwe garde

Er is een verandering merkbaar in de wielerwereld. Steeds meer mensen stappen enthousiast op de fiets, of dit nou de racefiets of mountainbike is. Hierdoor ontstaan nieuwe doelgroepen, nieuwe producten en diensten en… nieuwe kansen! De moderne fietser wil zich onderdompelen in de lifestyle en daar komen wij met z’n allen in beeld. Maar wat wil die doelgroep nou precies? En hoe kunnen we ze dat het beste geven?

Samen staan we sterk

Over dit soort vragen kunnen we het beste samen nadenken. Daarom organiseert Cobbles op dinsdag 31 oktober een netwerkevent voor de nieuwe garde in de wielerwereld. Op deze avond gaan we kijken naar het succes en leerpunten van andere bedrijven in dezelfde branche en gaan we bovenal kijken hoe we elkaar kunnen helpen. Samen staan we sterk.

Leer van het succes van Fons Bikes & Scope Cycling

De invulling van de avond draait helemaal om het zoeken naar nieuwe mogelijkheden tot samenwerken. We nodigen jullie uit te komen luisteren en praten! Eerst vertellen Fons Bikes en Scope Cycling over hun succes en hoe hun samenwerking daaraan heeft bijgedragen, vervolgens gaan we met elkaar in gesprek tijdens de speeddate en tot slot is er alle ruimte om te praten met wie je wil tijdens de borrel. Omdat we geen entreeprijs rekenen zijn drankjes voor eigen rekening.

  • Toegang is gratis
  • Ontmoet andere hippe & jonge fietsondernemingen
  • Ontdek nieuwe kansen voor je eigen organisatie
  • Dinsdag 31 oktober 2017
  • 19:00 – 22:30 uur
  • Wielercafé Velosoof, Nachtegaallaan 5, Eindhoven

Programma

 


 

19:00 uur – aanvang

19:30 uur – Fons Bikes & Scope Cycling

20:15 – Korte presentaties Il Magistrale, La Permanence & Cobbles

20:15 – pauze

20:30 uur – speeddate

21:00 uur – borrel

22:30 uur – afronding

Locatie

 

De locatie is Wielercafé Velosoof in Eindhoven. Parkeren kan voor de deur, maar ook met het openbaar vervoer is Velosoof goed te bereiken: je loopt er in tien minuutjes vanaf het station naartoe.

 

Wielercafé Velosoof
Nachtegaallaan 5
5613CM Eindhoven

Inschrijven

 

Inschrijvingen zijn gereserveerd voor personen die werkzaam zijn bij organisaties (commercieel of non-profit) die je kan beschouwen als ‘de nieuwe garde in de wielerwereld’ (wielrennen, veldrijden, mountainbiken) of voor bedrijven van de ‘gevestigde orde’ in de wielersportbranche, die graag met jonge, hippe bedrijven in contact willen komen.

Mensen meenemen?

Wil je met meerdere personen aan het netwerkevent deelnemen? Laat diegene zich dan even apart inschrijven. Heb je nog suggesties voor deelnemers? Ken je bijvoorbeeld een tof nieuw bedrijf uit de wielerwereld waar je kennis mee wil maken? Geef het aan in het inschrijfformulier.

Geef jezelf een podium!

Daarnaast willen we graag iedereen een podium bieden, door zelf aankleding mee te brengen. Verkoop je toffe wielerkleding? Neem een paspop met kleding mee. Bouw je fietsen? Breng je gaafste carbonnen (stalen?) ros mee. Ontwerp je sokken? Breng een rek sokken mee! You get the picture.

*inschrijvingen zijn gesloten

Facebook event

Deel dit netwerkevent via social media

en wie weet onstaat er iets moois uit!

Deelnemers