Zondag
9 juni
2024

De mooiste weggetjes
door Brabant

90km
120km
150km

Brabants
finish dorp
op de Parade

t/m 30 april

Pro Jersey
twv €59
voor €29

€32
Inschrijven
Regular

Daginschrijving mogelijk. Voorinschrijving gesloten. Wielershirt etc ophalen bij start.

zondag
9 juni
2024

De mooiste weggetjes door Brabant

90km
120km
150km

Brabants finishdorp op de Parade

Optioneel

Pro jersey
t.w.v. €59
voor €29

€32
inschrijven
Regular

Daginschrijving mogelijk. Voorinschrijving gesloten. Wielershirt etc ophalen bij start.

Cobbles presenteert

Hart van Brabant Ride


Op zondag 9 juni 2024 organiseren we de Hart van Brabant Ride, samen met NL Tour Rides. 90, 120 of 150 kilometer over de mooiste weggetjes en paadjes door Brabant. Start en finish op de prachtige Parade in ‘s-Hertogenbosch.

In de route doe je verschillende natuurgebieden in de Meijerij en Midden-Brabant aan. Je rijdt over rustige achterafweggetjes, slingerende dijkpaadjes en gladde asfaltpaden. Alles omringd door prachtige natuur en pittoreske dorpjes.

Voor €32 inschrijfgeld ontvang je een overvol deelnemerspakket! Optioneel kun je voor €29 onze gloednieuwe Cobbles Zomer 2024 “Hill Climbers” Pro Jersey t.w.v. €59 bijbestellen.

Praktische info

Starten: 09:00 uur – 11:00 uur
Finish: tot 17:00 uur

De GPX ontvang je uiterlijk donderdagavond 6 juni in je mail. Ook zijn de routes uitgepijld.

Het wielershirt en andere startbescheiden krijg je bij de start

Het pakket

€32 inschrijfgeld is inclusief:

  • Prachtige uitgepijlde wegroutes door Brabant (90/120/150km)
  • Cobbles bieropener finishersmedaille
  • Gepersonaliseerd stuurbordje
  • Sportvoedingpakket voor in je achterzakje, incl. Kalkman Energy Bites
  • Ravitaillering onderweg
  • Koffie bij de start
  • Brabants worstenbroodje en biertje (of ander drankje) bij de finish
  • Kortingsbon €20 Grupetto Cycling Wear
  • Technische ondersteuning bij de start

Optioneel:

  • Cobbles 2024 pro jersey twv €59 voor €20

De route

Er zijn drie afstanden: 90km, 120km en 150km. De route voert jou en je fietsvrienden over de mooiste weggetjes en paadjes door Brabant. In de route doe je verschillende natuurgebieden in de Meijerij en Midden-Brabant aan. Den aan de Loonse en Drunense Duinen, Kampina en Oirschotse Heide Je rijdt over rustige achterafweggetjes, slingerende dijkpaadjes en gladde asfaltpaden. Alles omringd door prachtige natuur en pittoreske dorpjes. De routes zijn uitgepijld. Ook ontvang je de GPX op donderdagavond 6 juni in je mail.

Cobbles zomer 2024 pro jersey

Geïnspireerd door heldendaden

Heuvels en bergen spreken ons Nederlanders tot de verbeelding. Omdat we ze zelf niet of nauwelijks hebben, zijn we er misschien zo door geobsedeerd. Voor deze collectie lieten we ons inspireren door klimwerk. Daarom vind je een golvend heuvellandschap op dit stijlvolle wielershirt.

Pro-kwaliteit Grupetto

De pro-lijn van Grupetto is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De dubbelgeweven stof zorgt voor een goede ventilatie tijdens een intensieve rit én droogt achteraf snel op. Op de achterkant vind je drie zakken, om kleine spulletjes te kunnen meenemen tijdens je fietsrit.

Van XS t/m 4XL

In het inschrijfformulier geef je aan welke maat je wil. De jersey is beschikbaar in XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL en 4XL. Ruilen is eventueel mogelijk op de dag zelf, zo lang de voorraad strekt.

T.w.v. €59 voor €29

De jersey heeft een winkelwaarde van €59, maar is exclusief verkrijgbaar voor deelnemers van de Hart van Brabant Ride – By COBBLES.

Optioneel te bestellen voor €29

De locatie

Parade ‘s-Hertogenbosch

In het hart van de Brabantse hoofdstad ligt het prachtige plein de Parade. Het is niet meer dan gepast dat op deze vlakte vol kasseien een toertocht van Cobbles gehost wordt. Bij de start drink je hier een heerlijke kop koffie, om vervolgens te vertrekken voor een heerlijke fietsdag in de Brabantse zomerzon. Bij de finish worden jij en je fietsvrienden hier weer sfeervol onthaald en geniet je met een worstenbroodje en biertje in de hand na van een geweldige rit!

Informatie over bereikbaarheid en parkeren volgt.

Sfeerimpressie van de Parade, bij de Gran Fondo Brabant 2018, die hier ook eens vertrok:

Meer Cobbles gear?

€20 kortingsvoucher Grupetto Cycling wear

Bij deelname aan Gravelty Cobbles zit een €20 kortingsvoucher voor Grupetto Cycling Wear inbegrepen. Grupetto is de officiële fietskledingpartner van Cobbles. In hun webshop vind je meer van onze fietskleding, zoals ons winterjacks, jerseys, bodies en meer. Maak je Cobbles outfit compleet en shop onze fietskleding met korting bij Grupetto.

Cobbles fietskleding shoppen bij Grupetto

Vragen?

Route: info@cobblescycling.com
Alle overige vragen: info@nltourrides.nl