12 november
2023

Brabants &
Vlaams gravel

90km
60km

Bockbier, snert
& vuurkorven

€39
Inschrijven

Windbody
voor early birds

Early bird wegens succes verlengd t/m 8 oktober
Inschrijven Gravelty Cobbles

12 november
2023

Brabants &
Vlaams gravel

60km /
90km

Bockbier, snert
& vuurkorven

€39
inschrijven

Windbody
voor early birds

Early bird wegens succes verlengd t/m 8 oktober
Inschrijven Gravelty Cobbles

Gravelty Cobbles

Gravel toertocht bij Tilburg


Op 12 november 2023 organiseren we Gravelty Cobbles, samen met NL Tour Rides. 60 of 90 kilometer aan prachtige gravelroute vanuit Goirle, vlakbij Tilburg.

Je rijdt voornamelijk over prachtige gravelwegen door Vlaanden, plus stukjes grensgebied in Midden-Brabant en de Kempen. Dat betekent herfstkleuren, donkere naaldbossen en mooie vennen. Bij de finish is het feest met bockbier, snert en vuurkorven bij de boshut van Klooster Nieuwkerk.

Voor €39 inschrijfgeld ontvang je een overvol deelnemerspakket inclusief Cobbles windbody t.w.v. €49. Je krijgt ook een Gravelty Cobbles stuurbordje met jouw naam erop!

Praktische info

Starten: 09:00 uur – 11:00 uur
Finish: tot 17:00 uur

De GPX ontvang je uiterlijk donderdagavond 9 november in je mail

Alle andere startbescheiden ontvang bij de Gravelty Cobbles stand bij de start, op de dag zelf.

Het pakket

€39 inschrijfgeld is inclusief:

  • Cobbles windbody t.w.v. €49 (early birds)
  • GPX route á 60km / 90km
  • Gepersonaliseerd stuurbordje
  • Sportvoedingpakket voor onderweg
  • Koffie voor de start
  • Erwtensoep & bockbier (of ander drankje) bij de finish
  • Cobbles bieropener finishers medaille
  • Kortingsbon €10 Grupetto Cycling Wear
  • Technische ondersteuning bij de start
Early bird wegens succes verlengd t/m 8 oktober
Inschrijven Gravelty Cobbles

Nieuwe routes

Er zijn twee afstanden: 60km en 90km. De route van Gravelty Cobbles 2023 voert je zoveel mogelijk onverhard door de Brabantse en Vlaamse natuur. We starten vanuit Klooster Nieuwkerk bij Goirle (omgeving Tilburg). De route gaat vooral richting het zuiden, Vlaanderen in. Bij onze zuiderburen zijn namelijk veel mooie échte gravelwegen te ontdekken. Zoals in de Gewestbossen van Ravels en het Turnhouts Vennengebied. Ook in Nederland hebben we een aantal mooie paadjes in petto. Je ontvangt de GPX op 9 november in je mail.

Let op: conceptroute

We hebben het concept van de route gemaakt. Deze is aan wijzigingen onderheving. We gaan onze conceptroute voorleggen aan terreinbeheerders, zodat alles netjes volgens vergunning verloopt. Nadat we overal toestemming hebben, publiceren we de definitieve route.

Inschrijven Gravelty Cobbles

Cobbles windbody

T.w.v. €49

Maak je Cobbles collectie compleet met deze windbody. Je ontvangt de Cobbles windbody t.w.v. €49 exclusief als Gravelty Cobbles Early Bird. De windbody is winddicht aan de voorkant en ademend mesh aan de achterkant en zijkanten. Zo kan de wind er niet in, maar het zweet er wel uit. De windbody is lekker lang aan de achterkant, zodat je beter beschermd wordt tegen opspattende modder van je achterwiel. Op de achterkant zitten drie zakken, zodat je makkelijk wat spulletjes kunt meenemen. De windbody vouwt lekker compact op en past in de achterzak van je jersey, zodat je bij twijfelachtig weer altijd goed zit.

De windbody heeft een normale pasvorm (als je alleen een jersey eronder draagt, kun je dezelfde maat als een jersey nemen). Niet zeker van de maat? Check de Grupetto maattabel.

Inschrijven Gravelty Cobbles

De locatie

Klooster Nieuwkerk ligt prachtig verscholen in de Brabantse natuur, precies aan de grens met Vlaanderen. Bij de finish ontvang je een lekker La Trappe bockbiertje van de tap in de kloostertuin, plus een heerlijke kop snert. Om verder op te warmen in herfstsfeer worden er een paar vuurkorven aangestoken. Maximaal genieten van gravelen in de herfst dus!

Parkeren kan in een nabijgelegen weiland of aan de gravelweg.

Inschrijven Gravelty Cobbles

Meer Cobbles gear?

€10 kortingsvoucher Grupetto Cycling wear

Bij deelname aan Gravelty Cobbles zit een €10 kortingsvoucher voor Grupetto Cycling Wear inbegrepen. Grupetto is de officiële fietskledingpartner van Cobbles. In hun webshop vind je meer van onze fietskleding, zoals ons winterjacks, jerseys, bodies en meer. Maak je Cobbles outfit compleet en shop onze fietskleding met korting bij Grupetto.

Cobbles fietskleding shoppen bij Grupetto

Vragen?

Vragen over de inschrijving: info@nltourrides.nl
Alle overige vragen (route/event): info@cobblescycling.com

Inschrijven Gravelty Cobbles