Zondag
3 november
2024

Brabants &
Vlaams
gravel

Routes
90km
65km

Trappist,
snert &
vuurkorven

Windbody
€49 cadeau

Early birds tot 1 sept

€42
inschrijven
early birds

Inschrijven Gravelty Cobbles ➜

INFO

PAKKET

ROUTE

WINDBODY

INSCHRIJVEN

Zondag
3 november
2024

Brabants
& Vlaams
gravel

Routes
90km
65km

Trappist
snert &
vuurkorven

Windbody
€49 cadeau

Early birds tot 1 sept

€42
inschrijven
early birds

Inschrijven Gravelty Cobbles ➜

Gravelty Cobbles

Gravel toertocht bij Tilburg

Op zondag 3 november 2024 organiseren we Gravelty Cobbles, samen met NL Tour Rides. 65 of 90 kilometer aan prachtige gravelroute vanuit een voormalig klooster in de bossen bij Goirle (omgeving Tilburg).

Je rijdt voornamelijk over prachtige gravelwegen door Vlaanderen, plus stukjes grensgebied in Midden-Brabant en de Kempen. Dat betekent herfstige heide, groene naaldbossen en stille vennetjes. Bij de finish is het feest met trappistenbier, snert en vuurkorven bij Klooster Nieuwkerk.

Voor €42 inschrijfgeld ontvang je een overvol deelnemerspakket. Early birds tot 1 september ontvangen de Cobbles 2024 windbody cadeau.

Praktische info

Starten: 09:00 uur – 11:00 uur
Finish: tot 16:00 uur

De GPX ontvang je uiterlijk donderdagavond 31 oktober in je mail.

De windbody en andere startbescheiden ontvang je bij de start

Inschrijven Gravelty Cobbles ➜

Het pakket

€42 inschrijfgeld is inclusief:

 • Cobbles windbody t.w.v. €49
  Alleen earlybirds tot 1 sept.
 • Cobbles nekwarmer twv €10
 • Cobbles koerssokken twv €15
 • Prachtige gravelroutes (GPX) á 65km / 90km
 • Sportvoedingpakket voor onderweg
 • Koffie voor de start
 • Erwtensoep & La Trappe biertje (of ander drankje) bij de finish
 • Kortingsbon €20 Grupetto Cycling Wear
 • Technische ondersteuning bij de start

De route

Er zijn twee afstanden: 65km en 90km. De route voert je zoveel mogelijk onverhard door de Brabantse en Vlaamse natuur. We starten vanuit Klooster Nieuwkerk bij Goirle (omgeving Tilburg). De route gaat vooral richting het zuiden, Vlaanderen in. Bij onze zuiderburen zijn namelijk veel mooie échte gravelwegen te ontdekken. Zoals in de Gewestbossen van Ravels en het Turnhouts Vennengebied. Ook in Nederland hebben we een aantal schilderachtig mooie paadjes in petto. Je ontvangt de GPX op donderdagavond 31 oktober. Vanaf zaterdagavond 2 november vind je op deze pagina ook de route. N.B.: je rijdt stukken door Natura2000 gebied. Zorg dat je netjes met onze natuur omgaat.

Inschrijven Gravelty Cobbles ➜

Cobbles windbody 2024

T.w.v. €49

Gratis voor early bird inschrijvers tot 1 september: Cobbles Windbody 2024 t.w.v. €49

Gloednieuw in de Cobbles collectie van 2024: de “hills” windbody. Voor het design van de Cobbles fietskleding collectie van 2024 lieten we ons inspireren door een onderdeel van de fietssport wat bij vele beoefenaars favoriet is: klimmen! Daarom kozen we voor een subtiel patroon van een heuvellandschap in de bekende zwart-oranje huiskleuren van Cobbles.

De windbody is winddicht aan de voorkant en ademend mesh aan de achterkant en zijkanten. Zo kan de wind er niet in, maar het zweet er wel uit. De windbody is lekker lang aan de achterkant, zodat je beter beschermd wordt tegen opspattende modder van je achterwiel. Op de achterkant zitten drie zakken, zodat je makkelijk wat spulletjes kunt meenemen. De windbody vouwt lekker compact op en past in de achterzak van je jersey, zodat je bij twijfelachtig weer altijd goed zit.

De windbody heeft een normale pasvorm (als je alleen een jersey eronder draagt, kun je dezelfde maat als een jersey nemen). Niet zeker van de maat? Check de Grupetto maattabel.

Cobbles nekwarmer

T.w.v. €10

Maak je winter wieleroutfit compleet met de Cobbles nekwarmer. Ook in ons nieuwe heuvelpatroon van de 2024-collectie.

Cobbles koerssokken

T.w.v. €15

De tijd dat sokken per se effen wit moesten zijn, is gelukkig al lang voorbij. Daarom presenteren we vol trots de Cobbles aero wielersok! In hetzelfde heuvelpatroon als de rest van de collectie. Dit maakt je outfit helemaal af. Oranje schoenen moet je zelf verzorgen. N.B.: de hoogte is natuurlijk wel correct. Je moet ook niet te ver gaan.

Inschrijven Gravelty Cobbles ➜

De locatie

Klooster Nieuwkerk ligt prachtig verscholen in de Brabantse natuur, precies aan de grens met Vlaanderen. Bij de finish ontvang je een lekker La Trappe biertje van de tap in de kloostertuin, plus een heerlijke kop snert. Om verder op te warmen in herfstsfeer worden er een paar vuurkorven aangestoken. Maximaal genieten van gravelen in de herfst dus!

Parkeren kan aan de gravelweg. Let op: het kan druk worden. Let op andere weggebruikers: wandelaars, fietsers en auto’s.

Kom je van verder en wil je overnachten? Raadpleeg dan Klooster Nieuwkerk, of het nabijgelegen B&B de Roovertse Leij.

Inschrijven Gravelty Cobbles ➜

Meer Cobbles gear?

€20 kortingsvoucher Grupetto Cycling wear

Bij deelname aan Gravelty Cobbles zit een €20 kortingsvoucher voor Grupetto Cycling Wear inbegrepen. Grupetto is de officiële fietskledingpartner van Cobbles. In hun webshop vind je meer van onze fietskleding, zoals ons winterjacks, jerseys, bodies en meer. Maak je Cobbles outfit compleet en shop onze fietskleding met korting bij Grupetto.

Cobbles fietskleding shoppen bij Grupetto

Inschrijven Gravelty Cobbles ➜

Vragen?

Vragen over de inschrijving: info@nltourrides.nl
Alle overige vragen (route/event): info@cobblescycling.com

Impressie

Check nu de foto’s van maart 2024