De tocht is geweest. De foto's vind je onderaan deze pagina.

5 maart
2023

De Kempen
Brabant / BE

90km
60km

Bier &
bitterballen

€32
Inschrijven

Wielerjack
optioneel

De tocht is geweest. De foto's vind je onderaan deze pagina.

5 maart
2023

De Kempen
Brabant / BE

60km
90km

Bier &
bitterballen

€32
inschrijven

Wielerjack
optioneel

Check de foto's

Gravelty Cobbles

Gravel toertocht bij Tilburg


Op 5 maart 2023 organiseren we Gravelty Cobbles, samen met NL Tour Rides. 60 of 90 kilometer aan prachtige gravelroute vanuit Hooge Mierde, vlakbij Tilburg.

Je rijdt over de westelijke Kempen en een stukje door België. Groene naaldbossen, winterse heide en leuke sightseeing. Onderweg geniet je van maar liefst twee pauzepunten met koffie en snert om mee op te warmen. Bij de finish is het feest met bier en bitterballen!

Voor €24 bestel je optioneel het gloednieuwe, warme Cobbles winterjack 2023 bij je inschrijving. Iedere deelnemer rijdt met een gepersonaliseerd stuurbordje.

Het pakket

€32 inschrijfgeld is inclusief:

  • GPX route á 60km / 90km
  • Komoot regiopakket á €9
  • Gepersonaliseerd stuurbordje
  • Sportvoedingpakket voor onderweg
  • Ravitaillering met koffie en snert
  • Bier & bitterballen bij de finish
  • Kortingsbon €10 Grupetto Cycling Wear
  • Technische ondersteuning bij de start
Jack gekocht? Je haalt hem op bij de start op 5 maart

TIJDELIJKE ACTIE: naast je inschrijving van €32, kun je optioneel het nieuwe Cobbles 2023 winterjack t.w.v. €69 bestellen; in februari betaal je als Gravelty Cobbles inschrijver slechts €24 voor het wielerjack. Daarna is het jack los te koop voor €69.

Inschrijven Gravelty Cobbles

Geheel nieuwe routes

Er zijn twee afstanden: 60km en 90km. De route van Gravelty Cobbles 2023 voert je zoveel mogelijk onverhard door de Brabantse en Vlaamse Kempen. We starten vanuit de Spartelvijver bij Hooge Mierde en verkennen daarna voornamelijk de zuidelijke richting, met veel bossen en heidegebieden. De route bestaat uit een mooie mix van gravelwegen door het bos, smallere paadjes dwars door de natuur en andere onverharde wegen door het buitengebied.

Inschrijven Gravelty Cobbles

Route donderdag 2 maart in je mail

Je ontvangt als Gravelty Cobbles deelnemer de GPX-route op donderdag 2 maart 2023 in je mailbox. Bestudeer de route vanaf dan gerust op Komoot, dan weet je alvast waar je gaat fietsen en waar je je ogen extra moet openhouden, om optimaal van de omgeving te genieten. Let op: de route is niet uitgepijld. Zorg dus voor navigatie op je fietscomputer of smartphone. Zet de GPX thuis in je  fietscomputer.

Gratis Komoot Regiopakket t.w.v. €9

Voor optimaal genot van de route werken we samen met Komoot. Je ontvangt een gratis Komoot Regiopakket t.w.v. €9 (wissel hier je Komoot-vouchercode in). Bestudeer hem dan van tevoren in Komoot, via de link in de deelnemersmail op donderdag 2 maart 2023. Kopieer de route naar je eigen Komoot-account of download de GPX. Vervolgens navigeer je onderweg via Komoot op je smartphone of fietscomputer.

Inschrijven Gravelty Cobbles

Cobbles winterjack 2023

T.w.v. €69

Maak je Cobbles collectie compleet met het nieuwe winterjack. Je ontvangt het nieuwe Cobbles winterjack 2023 t.w.v. €69 exclusief als Gravelty Cobbles Early Bird. Het wielerjack is lekker gevoerd, dus je krijgt het niet snel koud. Het heeft een lange rits, comfortabele manchetten en extra lange onderkant om je tegen de modder te beschermen. De pasvorm is normaal en is dezelfde maat als een normale longsleeve jersey.

Jack gekocht? Je haalt hem op bij de start op 5 maart

TIJDELIJKE ACTIE
februari

Winterjack á €69 optioneel te koop voor €24 bij je inschrijving
Daarna los te koop voor €69

Inschrijven Gravelty Cobbles

De locatie

De Spartelvijver is een harstikke gezellige uitvalsbasis voor een fietstocht. Het ligt op een prachtige locatie, vlakbij de Belgische grens in de Brabantse Kempen. Achteraf geniet je er van een paar lekkere bitterballen en een van de meer dan 70 speciaalbiertjes die De Spartelvijver op de kaart heeft staan. Wij zorgen voor muziek en sfeer! Op het parkeerterrein recht tegenover De Spartelvijver is meer dan genoeg plaats.

Inschrijven Gravelty Cobbles

Meer Cobbles gear?

€10 kortingsvoucher Grupetto Cycling wear

Bij deelname aan Gravelty Cobbles zit een €10 kortingsvoucher voor Grupetto Cycling Wear inbegrepen. Grupetto is de officiële fietskledingpartner van Cobbles. In hun webshop vind je meer van onze fietskleding, zoals ons winterjacks, jerseys, bodies en meer. Maak je Cobbles outfit compleet en shop onze fietskleding met korting bij Grupetto.

Cobbles fietskleding shoppen bij Grupetto

Foto’s

Check nu de foto’s van de 2023 editie van Gravelty Cobbles