• Vertrek in Tilburg
  • Gratis deelname
  • Samen uit, samen thuis
  • Start: 19:00 uur
  • Locatie: Ketelhuis Tilburg (AaBe-straat 45)

Vanaf 27 maart vindt tot het einde van het seizoen de Cobbles Dinsdagavondrit plaats! Iedere week vertrekken we vanuit Tilburg om een mooie ronde te maken en achteraf op het terras na te praten.

Wegkapiteins gezocht!

We zijn op zoek naar enthousiaste fietsers die graag wekelijks aansluiten bij de Dinsdagavondrit en de groep veilig over de route kunnen leiden. Vanaf 13 personen of bij te grote niveauverschillen splitsen we op in meerdere groepen, dus we zijn op zoek naar meerdere wegkapiteins. Wat ervaring met in een groep fietsen is een must. Hard kunnen roepen is een pré. Meer info vind je op onze vacaturepagina. Of stuur direct een mailtje naar daan@cobblescycling.com.

Starttijd

 

We vertrekken om 19:00 uur vanaf het Ketelhuis. Zorg dat je 10 minuten van tevoren aanwezig bent, we vertrekken op tijd. Naarmate het einde van het seizoen nadert zal de starttijd wat naar voren gehaald worden, dit communiceren we via Strava en Facebook.

Niveau

 

De groep zal zo’n 28-30 kilometer per uur fietsen. Al dan niet in het wiel moet dat voor iedereen plezier geven. Er geldt in elk geval een no drop policy: dit is een social ride.

Wanneer de groep groot genoeg is zullen we splitsen in verschillende groepen, waarbij de minst snelle groep samen-uit-samen-thuis blijft.

De route

 

De route (zonder kasseistroken) voert ons langs en door Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Genoeg moois te zien dus! In de toekomst gaan we mogelijk met meerdere routes werken, zodat we kunnen kiezen. Jullie input is hierbij van harte welkom! Geef het tijdens de rit aan bij de wegkapitein of neem contact met ons op.

cobbles-dinsdagavondrit-wielrennen-tilburg-route-ldd
cobbles-dinsdagavondrit-wielrennen-tilburg-route-ldd-groep
cobbles-dinsdagavondrit-wielrennen-tilburg-route-ldd-zon
Download de GPX
cobbles-dinsdagavondrit-wielrennen-tilburg-startlocatie-ketelhuis-groep

Startlocatie

 

We zullen starten bij het nieuwe Ketelhuis – Pannenkoekfabrique, waar we na de rit even goed kunnen nabespreken onder het genot van een lekker speciaalbiertje. In het weekend of overdag afspreken kan natuurlijk ook, dan geniet je hier van een welverdiende pannenkoek. Voor fietsen heb je immers koolhydraten nodig toch?

Meedoen?

Iedereen die komt opdagen kan meedoen! Zorg dat je op tijd bent, want i.v.m. de zonsondergang die ons altijd achterna jaagt zullen we ook op de aangegeven tijd vertrekken.

Blijf op de hoogte via de Cobbles Strava Club