Cobbles fietskleding

Ook in zo’n tof shirt fietsen? Scroll snel verder.

Te koop: Cobbles fietskleding

Sinds een tijdje rijden enkele van onze teamleden rond in de exclusieve Cobbles teamfietskleding: misschien wel dé meest gesoigneerde manier om je op twee wielen te verplaatsen. Alle gekheid op een stokje: we zijn erg trots op onze kekke kit en we hebben al veel complimenten gehad. Daarom hebben we besloten om de shirts (voorlopig nog geen broeken) ook aan onze trouwe fans aan te bieden. Lees snel verder voor alle info.

cobbles cycling fietskleding

Voor iedereen

Het Cobbles fietsshirt is er voor iedereen en alle momenten: mannen en vrouwen, mountainbikers, crossers, wielrenners en alles wat daarop lijkt. Ook is het bij uitstek een perfecte kans om te shinen op de Cobbles Dinsdagavondrit in het komende wielerseizoen.

cobbles cycling fietskleding
cobbles cycling fietskleding
cobbles cycling fietskleding

Aero fit

Onze shirts maken we in samenwerking met AGU, waarbij we de hoogste kwaliteit aerofit wielerjerseys hebben gekozen. De shirts vallen mooi strak rond je lichaam, om zo snel mogelijk over het asfalt of door het bos te kunnen zoeven.

Klik om de maattabel te openen

Prijs & bestellen

Het Cobbles fietsshirt zal €69,99 gaan kosten en is binnenkort te bestellen. Je fietst dan in het nieuwe fietsseizoen in een gloednieuw Cobbles fietsshirt!

Verzenden is ook mogelijk, hier rekenen we €5 voor.

Bij het bestellen ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.

Mail ons met je bestelling
cobbles cycling fietskleding

Mail ons met je bestelling

 

Bij het bestellen ga je akkoord met onderstaande voorwaarden

Voorwaarden

  • We verkopen uitsluitend op bestelling, er is dus geen restvoorraad.
  • Omdat we op bestelling werken, accepteren we geen retouren. We kunnen helaas niet ruilen of geld terugstorten. We zijn geen grote webshop en hebben hier niet de financiële middelen voor.
  • Neem van tevoren goed je maten op en check deze in de maattabel, zodat je de juiste maat bestelt. We organiseren eventueel nog een pas-moment in Tilburg, dat communiceren we dan nog.
  • Als het animo na de eerste bestelling nog steeds groot is, komen er mogelijk meer bestellingen.
  • We zijn afhankelijk van de levertijden van AGU. We rekenen zelf op 12 weken levertijd vanaf het bestelmoment, eind december. Dat betekent dat je de fietskleding begin april in huis hebt.
  • Het design wat je op de foto’s ziet zou nog iets kunnen veranderen.

Nooit meer lekke banden kunnen we helaas niet garanderen.

cobbles cycling fietskleding