Skip to main content

Op zondag 9 juni 2024 organiseren we de Hart van Brabant Ride, samen met NL Tour Rides. 90, 120 of 150 kilometer over de mooiste weggetjes en paadjes door Brabant. Start en finish op de prachtige Parade in ‘s-Hertogenbosch. In de route doe je verschillende natuurgebieden in de Meijerij en Midden-Brabant aan. Je rijdt over rustige achterafweggetjes, slingerende dijkpaadjes en gladde asfaltpaden. Alles omringd door prachtige natuur en pittoreske dorpjes. Voor €42 inschrijfgeld ontvang je een overvol deelnemerspakket, t.w.v. ca. €100! Voor Early Birds t/m 15 april inclusief onze gloednieuwe Cobbles Zomer 2024 “Hill Climbers” Pro Jersey. Schrijf je direct in via NLTR.

Onze nieuwe weg toertocht!

 • Zondag 9 juni 2024
 • 90/120/150km uitgepijlde route
 • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
 • EARLY BIRDS: Cobbles summer jersey twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

 • Zondag 3 maart 2024
 • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
 • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
 • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Uitgepijlde routes: 90/120/150km

De route van de Hart van Brabant Ride voert jou en je fietsvrienden over de mooiste weggetjes en paadjes door Brabant. In de route doe je verschillende natuurgebieden in de Meijerij en Midden-Brabant aan. Den aan de Loonse en Drunense Duinen, Kampina en Oirschotse Heide Je rijdt over rustige achterafweggetjes, slingerende dijkpaadjes en gladde asfaltpaden. Alles omringd door prachtige natuur en pittoreske dorpjes. De routes zijn uitgepijld. Ook ontvang je de GPX op donderdagavond 6 juni in je mail. Je kunt kiezen tussen 90, 120 en 150km.

N.B.: het is dus geen kasseienrit. Er zitten geen kasseistroken in de route, behalve op het start/finishplein in Den Bosch. Wil je zo veel mogelijk kasseien rijden? Koop dan tot 15 april de Cobbles Ride Box, incl. 7 kasseienroutes en een volledig voorjaars fietstenue in Cobbles stijl.

Inschrijven Hart van Brabant Ride - by COBBLES

Finishdorp op de Parade in ‘s-Hertogenbosch

In het hart van de Brabantse hoofdstad ligt het prachtige plein de Parade. Het is niet meer dan gepast dat op deze vlakte vol kasseien een toertocht van Cobbles gehost wordt. Bij de start drink je hier een heerlijke kop koffie, om vervolgens te vertrekken voor een heerlijke fietsdag in de Brabantse zomerzon. Bij de finish worden jij en je fietsvrienden hier weer sfeervol onthaald en geniet je met een worstenbroodje en biertje in de hand na van een geweldige rit!

Sfeerimpressie van de Parade, bij de Gran Fondo Brabant 2018, die hier ook eens vertrok:

Inschrijven Hart van Brabant Ride - by COBBLES

€100 euro deelnemerspakket voor €42

€42 inschrijfgeld is inclusief:

 • Prachtige uitgepijlde wegroutes door Brabant (90/120/150km)
 • Cobbles 2024 pro jersey twv €59 alleen voor Early Birds
 • Cobbles bieropener finishersmedaille
 • Gepersonaliseerd stuurbordje
 • Sportvoedingpakket voor in je achterzakje
 • Ravitaillering onderweg
 • Koffie bij de start
 • Brabants worstenbroodje en biertje (of ander drankje) bij de finish
 • Kortingsbon €20 Grupetto Cycling Wear
 • Technische ondersteuning bij de start

EARLY BIRD ACTIE t/m 15 APR.: Cobbles Zomer 2024 pro jersey t.w.v. €59 cadeau!

Inschrijven Hart van Brabant Ride - by COBBLES

Cobbles Pro Summer ’24 jersey

Heuvels en bergen spreken ons Nederlanders tot de verbeelding. Omdat we ze zelf niet of nauwelijks hebben, zijn we er misschien zo door geobsedeerd. Voor deze collectie lieten we ons inspireren door klimwerk. Daarom vind je een golvend heuvellandschap op dit stijlvolle wielershirt.

De pro-lijn van Grupetto is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De dubbelgeweven stof zorgt voor een goede ventilatie tijdens een intensieve rit én droogt achteraf snel op. Op de achterkant vind je drie zakken, om kleine spulletjes te kunnen meenemen tijdens je fietsrit.

In het inschrijfformulier geef je aan welke maat je wil. De jersey is beschikbaar in XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL en 4XL. Ruilen is eventueel mogelijk op de dag zelf, zo lang de voorraad strekt.

De jersey heeft een winkelwaarde van €59, maar is exclusief verkrijgbaar voor deelnemers van de Hart van Brabant Ride – By COBBLES.

Inschrijven Hart van Brabant Ride - by COBBLES

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×