Skip to main content

Fiets tussen 1 april en 31 mei 1500 km en support War Child door het ophalen van sponsoring voor het aangaan van deze challenge. War Child zet zich in om gevluchte Oekraïense kinderen zo snel mogelijk een veilige plek te bieden. Samen met alle toerwielrenners in Nederland wil onze partner NL Tour Rides de belangrijke missie van War Child steunen. Ga de challenge aan en laat je sponsoren voor deze prestatie. Na gratis inschrijving voor Mission Freedom – Ride for Ukraine krijg je 31 maart je startnummer en een link waarmee je een online persoonlijke sponsorpagina kunt maken. Lees verder voor meer info hoe de challenge werkt.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

 • Zondag 9 juni 2024
 • 90/120/150km uitgepijlde route
 • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
 • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

 • Zondag 3 maart 2024
 • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
 • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
 • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Disclaimer: we hebben NL Tour Rides gesproken en echt álle opbrengsten gaan naar Stichting War Child. Alle opbrengsten, zoals het sponsorbedrag en het wielershirt, gaat direct naar Stichting War Child. Ook wij van Cobbles verdienen hier uiteraard niets aan.

Schrijf je in voor Mission Freedom - Ride for Ukraine

Help de gevluchte kinderen uit Oekraïne

Voor gevluchte kinderen is snelle psychosociale steun van levensbelang. Daarom is War Child op dit moment ter plaatse in het grensgebied met Oekraïne. Hier steunen zij maatschappelijke organisaties en vrijwilligers die in actie zijn gekomen. Alles met als doel om gevluchte Oekraïense kinderen zo snel mogelijk een veilige plek te bieden. Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit.

Fiets mee voor War Child

Fiets tussen 1 april en 31 mei 1500 km en support War Child door het ophalen van sponsoring voor het aangaan van deze challengeDoe individueel mee of als duo en overbrug de afstand in 2 maanden. Dat is bijna 100 km per week voor duo’s. Mission Freedom – Ride for Ukraine is een virtuele challenge waarbij je in je eigen omgeving kilometers maakt en die upload op ons platform. Met als doel 1500 km te fietsen in twee maanden tijd. Wij laten je kilometers zien op een virtuele routekaart van 1500 km van de Nederlandse grens naar die van Oekraïne. De 1500 km van grens tot grens staat symbool voor hoe dichtbij deze oorlog is. Ga de challenge aan! Schrijf je snel in, want elke trap telt. Aan je deelname zijn geen kosten verbonden.

Schrijf je in voor Mission Freedom - Ride for Ukraine

Laat je sponsoren voor War Child

Ga de challenge aan en laat je sponsoren voor deze prestatie. Na gratis inschrijving voor Mission Freedom – Ride for Ukraine krijg je 31 maart je startnummer en een link waarmee je een online persoonlijke sponsorpagina kunt maken. Kijk hier voor meer info hoe de challenge werkt. Naast sponsoring kun je jouw support ook tijdens je fietstochten tonen in een Mission Freedom wielershirt waarvan we van elke shirt alvast € 20 doneren aan War Child. Kijk hier voor meer info.

Hoe werkt het?

Na de gratis inschrijving ontvang je 31 maart je startnummer en een link om je persoonlijke online sponsorpagina te openen. Je legt de afstand af door fietstochten die je maakt in je eigen omgeving tussen 1 april en 31 mei te uploaden op de site. Vervolgens kunnen je zien hoever je op de route bent en op welke plek je in het leaderboard staat.

Artikel gaat verder onder afbeelding
Lees verder hoe het werkt. Klik op de afbeelding om te vergroten.

Verder werkt het heel simpel:

 1. Schrijf je in vóór 30 maart 2022.
 2. Ontvang 31 maart per mail een startnummer.
 3. Fiets je kilometers tussen 1 april en 31 mei.
 4. Registreer jouw trainingskilometers met Strava of Garmin (niet verplicht).
 5. Upload je kilometers op onze site met jouw startnummer.
 6. Zie jezelf en andere deelnemers terug op een virtuele routekaart die van de grens van Nederland naar de grens van Oekraine loopt.
 7. Onderweg ontvang je per e-mail informatie over hotspots die je virtueel gepasseerd bent en waar je je op de route bevindt.
 8. Heb je de 1.500 km voltooid dan verhuis je naar de Hall of Fame. Na afloop ontvang je een Finishers Mail met gepersonaliseerd digitaal certificaat.
 9. De 1.500 kilometer kun je individueel afleggen wat neerkomt op bijna 200 kilometer per week. Of je kiest ervoor om samen met een fietsmaatje een duo te vormen en allebei 750 kilometer af te leggen. Dan is de challenge bijna 100 km per week. Met 1 of 2x fietsen per week moet dat lukken.

Een challenge van 1.500 km is best pittig en wellicht weet je nog niet of je dit de komende twee maanden wel gaat redden. Meedoen als duo kan ook, dan ligt de lat al iets minder hoog. Schrijf je in als duo? Dan krijgen jullie beide hetzelfde startnummer en worden de ritten die jullie uploaden bij elkaar opgeteld.

Schrijf in, start en kijk hoe ver je komt. Het belangrijkste is dat je War Child ondersteunt met het helpen van de gevluchte kinderen!

Schrijf je in voor Mission Freedom - Ride for Ukraine

Virtuele route

De route voert van het Drielandpunt in Vaals op de Nederlandse grens naar de grensplaats Permolytz bij de Pools-Oekraïnse grens. Je legt de afstand af door fietstochten die je maakt in je eigen omgeving tussen 1 april en 31 mei te uploaden op de site. Vervolgens kunnen je zien hoever je op de route bent en op welke plek je in het leaderboard staat.

Artikel gaat verder onder afbeelding
Deze route ga je virtueel afleggen

Mission Freedom wielershirt

Voor alle deelnemers aan Mission Freedom is er een speciaal Ride for Ukraïne / War Child wielershirt. Fiets de Challenge in dit ‘Freedom’ shirt, laat zien dat je Oekraïne support en steun direct al War Child. Je kunt het wielershirt nu bij je inschrijving bestellen voor € 40 inclusief verzendkosten, waarvan € 20 aan War Child wordt gedoneerd. Dit wielershirt voert transpiratie snel af, heeft een lange rits, lycra mouwen, powerbands en lycra zijpanden voor een perfect pasvorm. Het wielershirt krijg je medio eind april thuisgestuurd waardoor je er de tweede helft van de Challenge nog in kunt fietsen.

Toelichting: Normaal kost een NL Tour Rides Event wielershirt van Grupetto Cycling tussen de €54 en €24 exclusief verzendkosten. Als je het wielershirt bijbesteld dan zie je in het winkelmandje dat we nu slechts € 20 rekenen voor het wielershirt inclusief verzendkosten en dat de donatie van €20 aan War Child wordt toegevoegd. Je betaalt dus minder dan normaal voor het wielershirt en doneert een heel mooi bedrag aan War Child. Het is geen verplichting het wielershirt te bestellen maar een optie.

Schrijf je in voor Mission Freedom - Ride for Ukraine

Artikel gaat verder onder afbeelding
Laat zien dat je Stichting War Child steunt met dit Mission Freedom wielershirt

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×