Skip to main content

Op 27 maart 2022 organiseren we samen met NL Tour Rides ‘Gravelty Cobbles’, het vervolg op onze graveltoertocht. De originele datum was 19 & 20 februari. Vanwege de storm moesten we ‘helaas’ uitwijken naar maart. Gelukkig dit keer zonder coronamaatregelen. Dat betekent dus dat het een ‘echte’ toertocht wordt. Feestje dus! De route ligt ten zuiden van onze thuisbasis Tilburg en start bij de Spartelvijver bij Hooge Mierde. Je rijdt 60 of 90km door diverse natuurgebieden in Midden-Brabant en de Kempen, met veel onverharde kilometers. Er zijn nog slechts 100 startplaatsen beschikbaar. Inschrijven kan t/m 22 maart. Schrijf je in op de website van NL Tour Rides.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze eigen winter gravel toertocht!

 • Zondag 3 maart 2024
 • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
 • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
 • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

 • Zondag 3 maart 2024
 • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
 • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
 • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Route Gravelty Cobbles

Onverhard door het mooste van Brabant

Er zijn twee afstanden: 60km en 90km. De route van Gravelty Cobbles 2022 voert je onverhard langs het mooiste wat Midden-Brabant, de Kempen en het grensgebied te bieden hebben: gravelwegen over de hei, kleine slingerpaadjes door het bos en onverharde wegen door het buitengebied. Je maakt dus heel veel mooie onverharde kilometers door de natuur!

Artikel gaat verder onder afbeelding
De twee routes van Gravelty Cobbles 2022: 60 & 90km

Inschrijven voor Gravelty Cobbles 2022

Route donderdag 17 februari in je mail

Je ontvangt als Gravelty Cobbles deelnemer de GPX-route op donderdag 24 maart 2022 in je mailbox. Bestudeer de route vanaf dan gerust op Komoot, dan weet je alvast waar je gaat fietsen en waar je je ogen extra moet openhouden, om optimaal van de omgeving te genieten. Let op: de route is niet uitgepijld. Zorg dus voor navigatie op je fietscomputer of smartphone.

Gratis Komoot Regiopakket t.w.v. €9

We willen graag dat je optimaal van de route geniet, daarom werken we samen met Komoot. Je ontvangt een gratis Komoot Regiopakket t.w.v. €9 (wissel hier je Komoot-vouchercode in). Bestudeer hem dan van tevoren in Komoot, via de link in de deelnemersmail op donderdag 24 maart 2022. Kopieer hier de route naar je eigen Komoot-account of download de GPX. Vervolgens navigeer je onderweg via Komoot op je smartphone of fietscomputer.

Gravelty Cobbles Windbody t.w.v. €49

Voor de deelnemers van Gravelty Cobbles 2022 hebben we samen een waanzinnig Gravelty Cobbles windbody ontwikkeld. Het ontwerp is stealthy, waardoor je bijna door het bos zult vliegen (n.b.: we garanderen geen goede benen door het dragen van de windbody)! Echte Cobbles fans zullen het mogelijk herkennen.

Deze unieke Limited Edition windbody is exclusief verkrijgbaar voor deelnemers van Gravelty Cobbles 2022. De windbody heeft een winkelwaarde van €49. De windbody is lekker winddicht aan de voorkant en ademend van de achterkant. Daardoor komt de koude wind er niet doorheen, maar kun je wel je zweet afvoeren. Zo blijf je lekker warm.

Inschrijven voor Gravelty Cobbles 2022

Artikel gaat verder onder afbeelding
Het Gravelty Cobbles 2022 deelnamepakket!

Pakket t.w.v. €100: wat zit erin?

Het belangrijkste is natuurlijk de twee GPX-routes, maar daar heb je net al mee kennisgemaakt. Om optimaal van de route gebruik te maken, krijg je een Komoot Regiopakket cadeau. De Cobbles windbody houdt je tijdens de rit uit de kou. Voorafgaand aan de rit krijg je nog een warme koffie bij de Spartelvijver, even energie tanken! Voor onderweg ontvang je vooraf bij de kiosk een sportvoedingpakket. Achteraf ontvang je een heerlijke erwtensoep, een biertje en jouw persoonlijke Cobbles finishers-medaille! Een leuk aandenken: je kunt er thuis voortaan je (wieler)bier mee openen.

 • Twee GPX-routes (60 & 90km)
 • Komoot Regiopakket
 • Cobbles windbody
 • Coffee to go
 • Sportvoedingpakket
 • Erwtensoep en een biertje
 • Cobbles finishers-medaille

Coronaproof toertocht

Toen we in december (midden in de lockdown) met Gravelty Cobbles kwamen, moesten we het coronaproof aanbieden. De maatregelen zijn eraf, dus we kunnen er een feestje van maken! Dat betekent: gezellig met je fietsmaten een kop koffie vooraf – even energie tanken. Je ontvangt ook je windbody voor de start, evenals voldoende proviand voor onderweg. Dan ga je de gravelroute fietsen, tussen de alle andere deelnemers van Gravelty Cobbles. Het echte toertochtgevoel dus! Achteraf gaan we ons best doen er een feestje van te maken. In elk geval ontvang je achteraf een heerlijk speciaalbiertje (keuze uit 70+ bieren) of frisje én een kop snert (het was immers een winteractiviteit). Een goed moment om gezellig stoere verhalen over je recente fietsavonturen uit te wisselen dus.

Houd onze social media kanalen in de gaten, over de precieze aankleding van 27 maart!

Inschrijven voor Gravelty Cobbles 2022

Informatie Gravelty Cobbles

Algemeen

Je rijdt Gravelty Cobbles op 27 maart 2022. Je ontvangt alle deelnemersinformatie uiterlijk in de avond van donderdag 24 februari februari 2022 op je mail, waaronder je startnummer en de GPX-route. De rest van je startbescheiden haal je op de dag zelf op bij de kiosk bij het startpunt.

Spelregels

 • Check het Fietsen volgens Landelijk Protocol
 • Het dragen van een valhelm is verplicht!
 • Zorg ervoor dat je fiets in deugdelijke staat is.
 • Respecteer het milieu. De route doorkruist veel natuurgebieden. Houd je afval bij je en gooi later in een vuilnisbak weg.

Bereikbaarheid & parkeren

De Spartelvijver heeft een ruime parkeerplaats, waar plek is voor ca. 200 auto’s. Vanuit daar volg je de GPX en fiets je het parcours. Het adres is:

Spartelvijver
Weelsedijk 1
5095 EC Hooge Mierde

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×