Skip to main content

Zakelijk fietsen wordt steeds populairder. Dat is de oprichters van ons zusje pedalpact.cc niet ontgaan. Via hun platform vergroot je je zakelijk netwerk op de racefiets, mountainbike of gravelbike. De nieuwe webapp van pedalpact.cc is in juni de lucht in gegaan. Sindsdien hebben meer dan 250 zakelijke fietser hun weg naar het platform gevonden. Daarmee is pedalpact.cc nu de grootste zakelijke wielercommunity van Nederland en hard groeiend in Vlaanderen. En registreren is voorlopig gratis!

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Grootste zakelijke wielercommunity

Het idee achter pedalpact.cc is het leren kennen van nieuwe zakenrelaties op de fiets. Zo haal je een streepje voor op mensen die in een saai vergaderzaaltje afspreken. Zakelijke fietsvrienden dus. Je kunt met alle gebruikers op het platform afspreken, op een moment dat jij dat wil. Momenteel zijn er ruim 250 fietsers waarmee je op pad kunt gaan. Maar pedalpact.cc wil het daar niet bij laten: ze willen over een jaar een community van 1000 zakelijke fietsers voor je hebben.

Meld je nu tijdelijk gratis aan

Hoe werkt het?

Iedere gebruiker heeft een eigen profiel op pedalpact.cc. Met een paar kliks plan je vervolgens je eigen zakelijke fietsrit op een plek en locatie naar keuze. Dan nodig je de fietsers uit die jij interessant vindt. Of je sluit aan bij een bestaande rit. Deze ‘pacts’ komen vervolgens allemaal netjes in je agenda te staan. Door te zoeken en filteren kun je precies dié specifieke persoon vinden waarnaar jij op zoek bent. Het platform werkt in alle webbrowsers op mobiel en pc. “In de toekomst willen we ook graag een app bouwen. Maar eerst willen we ons focussen op het vergroten van onze community. Daar ligt immers de waarde voor de zakelijke fietser”, aldus oprichter Daan Walet.

Artikel gaat verder onder afbeeldingDe community van pedalpact.cc groeit steeds sneller!

Tijd besparen door fietsend netwerken

“Iedereen heeft het druk. Dus als je tijdens je fietskilometers ook je zakelijk netwerk kunt vergroten, sla je twee vliegen in één klap. En doordat je op pedalpact.cc van tevoren ziet wie meefietst, kun je precies aansluiten bij die ritten die jou interessant lijken. Zo wordt netwerken niet alleen leuker, maar pluk je er hopelijk ook meer vruchten van. En als je zakelijk uitgepraat bent, kun je altijd nog over carbon en staal praten,” gaat Daan verder. “Omdat je niet iedereen altijd even goed herkent met een fietsbril en helm op, willen we ook nog wielershirts gaan aanbieden met je eigen naam en bedrijfsnaam op het shirt.”

Artikel gaat verder onder afbeelding
Concept van de pedalpact.cc jersey met jouw naam + bedrijfsnaam op het shirt

Voorlopig nog gratis

Zakelijk netwerken wordt pas interessant als er daadwerkelijk een netwerk is. Daarom besloot pedalpact.cc om het lidmaatschap tijdelijk gratis te maken. Dit blijft zo totdat er voldoende leden zijn. Naar verwachting zal pedalapact.cc het lidmaatschap van het zakelijke netwerk omtrent 2022 betaald te gaan maken. Je maakt dan jaarlijks zo’n €120 aan zakelijke kosten. Alle huidige leden krijgen voor die tijd een exclusieve korting aangeboden.

Benieuwd?

Wil jij je zakelijk netwerk vergroten op de racefiets of mountainbike? Neem dan nu een kijkje op pedalpact.cc en plan jouw zakelijke fietsrit. Registreren is nu tijdelijk gratis.

Meld je nu tijdelijk gratis aan

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×