Skip to main content

Wahoo lanceert een nieuwe versie van de ELEMNT BOLT, het kleinere zusje van de ELEMNT ROAM fietscomputer. De meest in het oog springende veranderingen zijn het kleurendisplay en de slimme navigatiefuncties. Gebleven zijn het gebruiksgemak, intuïtieve bediening en connectiviteit.

Vergroot je zakelijk netwerk...

op de racefiets / MTB!

Plan jouw zakelijke fietsrit via pedalpact.cc
Meer informatie + Registreer je nu tijdelijk gratis

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Komoot

Volg ons, nodig ons uit voor je Tour en win

Vergroot je zakelijk netwerk...

op de racefiets / MTB!

Plan jouw zakelijke fietsrit via pedalpact.cc
Meer informatie + Registreer je nu tijdelijk gratis

Disclaimer: dit artikel is geschreven in het kader van onze samenwerking met Wahoo.

Kleurenscherm

De BOLT heeft nu een scherm met 64 kleuren en een hoog contrast, waardoor data nog makkelijker af te lezen zijn tijdens het fietsen. Het 2,2″ scherm is bovendien gemaakt van duurzaam, krasbestendig Gorilla Glass. Een omgevingslichtsensor past automatisch de achtergrondverlichting aan om ervoor te zorgen dat het scherm altijd goed leesbaar is. Handig voor als de zon onder gaat.

Smart navigation

De ELEMNT BOLT beschikt nu, net als de ROAM, over Smart Navigation waarmee gebruikers die van hun geplande route afwijken automatisch worden omgeleid, van bestemming kunnen veranderen, terug naar het beginpunt kunnen rijden en hun ritten direct vanaf de computer kunnen terugvinden, zonder gebruik van je smartphone.

Tekst gaat verder onder afbeeldingcobbles-wielrennen-wahoo-elemnt-bolt-vernieuwd-stuurDe Wahoo ELEMNT BOLT blijft klein maar fijn.

Gebruikersinterface

In combinatie met de Wahoo ELEMNT app kunnen fietsers eenvoudig hun dataschermen aanpassen, routes synchroniseren en gegevens analyseren. Een vernieuwde gebruikersinterface biedt aanpasbare, met kleur gemarkeerde velden, zodat het eenvoudig is om te focussen op specifieke gegevens.

De LEDs aan de bovenzijde van het scherm geven aan wanneer de volgende bocht komt, signaleren naderende Strava Live segmenten en geven allerlei meldingen weer.

Tekst gaat verder onder afbeeldingcobbles-wielrennen-wahoo-elemnt-bolt-vernieuwd-stuur-2De BOLT heeft zijn slanke vorm behouden.

Behuizing en batterij

De aerodynamische, compacte behuizing is een doorontwikkeling van het ontwerp van de originele BOLT. De IPX7 waterdichte behuizing van de BOLT is bestand tegen de meest regenachtige ritten of een plassenfestijn. Met een batterij die maar liefst 15 uur meegaat en een ingebouwd geheugen van 16 GB is de BOLT klaar voor elk avontuur.

Met een ELEMNT BOLT op je stuur bevind je je in goed gezelschap. Dit seizoen rijden elf professionele wielerploegen met de BOLT, waaronder BORA-HANSGROHE, Deceuninck-Quick Step, AG2R, Alpecin-Fenix,Team DSM, Cofidis, Trek Segafredo en Beat Cycling.

Tekst gaat verder onder afbeeldingcobbles-wielrennen-wahoo-elemnt-bolt-vernieuwd-handDe ELEMNT BOLT communiceert met je andere devices.

Prijs

De nieuwe ELEMNT BOLT is te koop voor €279. Een bundel inclusief hartslagband, snelheid- en cadanssensor komt later dit jaar beschikbaar voor €359,99.

Wordt de Wahoo ELEMNT BOLT jouw nieuwe fietscomputer?

Word gratis lid van de Cobbles Cycling Strava Club en blijf op de hoogte van alle blogs, reviews en artikelen.

Gerelateerd artikel

cobbles-review-fietscomputer-gps-wahoo-elemnt-roam-gerelateerd

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door