Skip to main content

Wahoo lanceert een nieuwe versie van de ELEMNT BOLT, het kleinere zusje van de ELEMNT ROAM fietscomputer. De meest in het oog springende veranderingen zijn het kleurendisplay en de slimme navigatiefuncties. Gebleven zijn het gebruiksgemak, intuïtieve bediening en connectiviteit.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Disclaimer: dit artikel is geschreven in het kader van onze samenwerking met Wahoo.

Kleurenscherm

De BOLT heeft nu een scherm met 64 kleuren en een hoog contrast, waardoor data nog makkelijker af te lezen zijn tijdens het fietsen. Het 2,2″ scherm is bovendien gemaakt van duurzaam, krasbestendig Gorilla Glass. Een omgevingslichtsensor past automatisch de achtergrondverlichting aan om ervoor te zorgen dat het scherm altijd goed leesbaar is. Handig voor als de zon onder gaat.

Smart navigation

De ELEMNT BOLT beschikt nu, net als de ROAM, over Smart Navigation waarmee gebruikers die van hun geplande route afwijken automatisch worden omgeleid, van bestemming kunnen veranderen, terug naar het beginpunt kunnen rijden en hun ritten direct vanaf de computer kunnen terugvinden, zonder gebruik van je smartphone.

Tekst gaat verder onder afbeeldingcobbles-wielrennen-wahoo-elemnt-bolt-vernieuwd-stuurDe Wahoo ELEMNT BOLT blijft klein maar fijn.

Gebruikersinterface

In combinatie met de Wahoo ELEMNT app kunnen fietsers eenvoudig hun dataschermen aanpassen, routes synchroniseren en gegevens analyseren. Een vernieuwde gebruikersinterface biedt aanpasbare, met kleur gemarkeerde velden, zodat het eenvoudig is om te focussen op specifieke gegevens.

De LEDs aan de bovenzijde van het scherm geven aan wanneer de volgende bocht komt, signaleren naderende Strava Live segmenten en geven allerlei meldingen weer.

Tekst gaat verder onder afbeeldingcobbles-wielrennen-wahoo-elemnt-bolt-vernieuwd-stuur-2De BOLT heeft zijn slanke vorm behouden.

Behuizing en batterij

De aerodynamische, compacte behuizing is een doorontwikkeling van het ontwerp van de originele BOLT. De IPX7 waterdichte behuizing van de BOLT is bestand tegen de meest regenachtige ritten of een plassenfestijn. Met een batterij die maar liefst 15 uur meegaat en een ingebouwd geheugen van 16 GB is de BOLT klaar voor elk avontuur.

Met een ELEMNT BOLT op je stuur bevind je je in goed gezelschap. Dit seizoen rijden elf professionele wielerploegen met de BOLT, waaronder BORA-HANSGROHE, Deceuninck-Quick Step, AG2R, Alpecin-Fenix,Team DSM, Cofidis, Trek Segafredo en Beat Cycling.

Tekst gaat verder onder afbeeldingcobbles-wielrennen-wahoo-elemnt-bolt-vernieuwd-handDe ELEMNT BOLT communiceert met je andere devices.

Prijs

De nieuwe ELEMNT BOLT is te koop voor €279. Een bundel inclusief hartslagband, snelheid- en cadanssensor komt later dit jaar beschikbaar voor €359,99.

Wordt de Wahoo ELEMNT BOLT jouw nieuwe fietscomputer?

Word gratis lid van de Cobbles Cycling Strava Club en blijf op de hoogte van alle blogs, reviews en artikelen.

Gerelateerd artikel

cobbles-review-fietscomputer-gps-wahoo-elemnt-roam-gerelateerd

Hij kocht ooit zijn eerste mountainbike om vaker buiten te zijn. Meer dan tien jaar later rijdt Wout nog steeds op dikke banden. Waarom? Hij houdt van de rust in het bos en is niet vies van een mooie singletrack, maar heeft vooral een hekel aan tegenwind.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×