Skip to main content

Wist je al dat Cobbles een zusterplatform heeft? pedalpact.cc is een startup die ernaar streeft om zakelijk netwerken leuker en effectiever te maken. Via het online netwerkplatform ontmoet je gemakkelijk nieuwe contacten en plan je snel een event in om zakelijk te gaan fietsen. Zo sla je twee vliegen in één klap: je bereikt iets voor je werk en je hebt plezier op de fiets! Het team is echter maar ontzettend klein en om een mooi platform op te leveren, hebben we wat extra development-kracht nodig.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Front-end software developer gezocht

Een startup rondom een online softwareplatform heeft, zoals de naam al zegt, online softwareontwikkelaars nodig. Het pedalpact.cc team bestaat momenteel uit drie personen: een business developer (ondergetekende), een back-end softwaredeveloper en een front-end softwaredeveloper. Helaas kost de ontwikkeling meer tijd dan we hebben. We hebben iemand nodig die het stokje van onze front-end softwaredeveloper gaat overnemen. Het liefst iemand die ontzettend graag fietst! Of dat nou wielrennen, mountainbiken of gravelbiken is.

pedalpact.cc heeft momenteel zo’n 160 leden, die geregistreerd zijn voor de gratis bèta versie. Op de achtergrond zijn we druk bezig de nieuwste versie te ontwikkelen. Dit doen we op basis van het React framework en een REST API.

Full-stack webdevelopers zijn uiteraard méér dan welkom.

Neem contact op

Word co-founder

Het gaat om een pre-revenue startup. We hebben dus nog geen budget om onszelf salaris uit te kunnen betalen. De overstap naar betaalde abonnementen komt waarschijnlijk in 2021 (afhankelijk van hoe snel we kunnen gaan ontwikkelen). Dan komt ook de mogelijkheid tot uitbetaling. Daarom nodigen we je uit om als co-founder in de startup te komen. Dat betekent dat jij een percentage van de aandelen krijgt en mee gaat delen in alle winst die we gaan maken.

Lijkt je dit wat? Ken je iemand? Vragen?

Neem dan contact op:

 daan@pedalpact.cc
 +31 6 29 40 72 82
 Stuur een WhatsApp

Stuur een mailtje

 

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×