Skip to main content

Het is Valentijnsdag en misschien baal je omdat je niemand hebt om het mee te vieren. Of je baalt omdat je partner het wéér is vergeten. Gelukkig is er een liefde in je leven die wel altijd voor je klaar staat: je fiets! Daarom heeft Michelle vijf redenen voor je op een rijtje gezet waarom een fiets beter voor je is dan een partner.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

1. Je fiets heeft altijd zin

Of het nou om 7 uur ’s ochtends is, of nog even snel na het werk: je fiets is er helemaal klaar voor. Wil jij in het weekend en op vakantie extra vaak? Geen enkel probleem voor je trouwe tweewieler.

2. Je fiets vergeeft het je meteen als je hem een poosje vergeet

Binnen een relatie kun je niet zomaar een aantal weken niks van je laten horen. Je moet elkaar regelmatig zien, even bellen als je later bent, berichtjes sturen et cetera. En natuurlijk moet je op Valentijnsdag weer iets romantisch doen. Bij je fiets heb je dat probleem niet. Heb je het even te druk? Je fiets vindt het geen probleem. Heb je er even geen zin in? Je fiets vindt het prima. En besluit je om elkaar weer wel regelmatig te zien? Dan staat je fiets uiteraard iedere keer weer voor je klaar.

cobbles-wielrennen-valentijnsdag-fiets-partner-tattooDe liefde is wederzijds, een kusje van je ketting!

3. Je fiets zorgt voor een beter lichaam

Je kent ze wel: de relatiekilootjes. Gezellig samen toastjes met brie eten met een speciaalbiertje of wijntje erbij. Croissantje bij het ontbijt, lekker lunchen in de stad. En voor je het weet, verander je iets meer in Barbapapa of Barbamama dan je eigenlijk zou willen. Bij je fiets heb je dat probleem niet. Bij iedere kilometer die je trapt, vliegen de calorieën eraf, en dat resulteert vervolgens weer in gespierde benen en nog minder kilo’s. Meteen nog een groot voordeel: je kunt een stuk meer eten.

4. Je fiets is blij met ieder cadeau

Bij een partner is het iedere keer weer lastig om het perfecte cadeau te vinden, zeker op Valentijnsdag. Bij je fiets weet je precies waar de behoefte ligt. Nieuw stuurlintje, een blinkende ketting of wat verse kettingwax: je fiets is er elke keer weer dolblij mee.

cobbles-wielrennen-valentijn-fiets-partner-michelle-fonsEen mooi stel: Michelle en haar Fons.

5. Je fiets zeurt niet dat je te veel fietst (en zeurt überhaupt niet)

Als je een partner hebt die je fietsobsessie niet zo goed begrijpt, kan je hier wel eens discussie over krijgen. “Ga je nu alweer fietsen?”, “Moet die fiets nu echt aan de muur hangen?”, “Kan de fiets deze vakantie misschien thuis blijven?”. Dit soort dingen hoor je nooit als je fiets je nummer 1 is. Daarnaast zeurt een fiets ook niet over vieze sokken, dopjes op de tandpasta en de vaatwasser die nog niet uitgeruimd is. Wat wil je nog meer?

Wil jij op Valentijnsdag de liefde verklaren aan je fiets?

Leef je uit in de Cobbles Cycling Strava Club. Wel eerst even gratis lid worden natuurlijk!

Gerelateerd artikel

cobbles-wielrennen-valentijnsdag-fiets-partner-gerelateerd

Michelle is niet de snelste of de beste wielrenner van het Cobbles-team, maar ze bewijst dat je er desondanks veel plezier uit kan halen. Mooie natuurgebieden ontdekken, de wind langs je blote benen voelen en je wielen over het asfalt horen zoeven: daar wordt ze blij van!

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×