Skip to main content

Ondernemers en carrièreklimmers opgelet! Spreek jij wel eens met zakelijke contacten af op de racefiets? Het wordt nu nog gemakkelijker met de livegang van ons zusterplatform pedalpact.cc. Daan vertelt je in dit artikel over pedalpact.cc.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze eigen winter gravel toertocht!

 • Zondag 3 maart 2024
 • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
 • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
 • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

 • Zondag 3 maart 2024
 • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
 • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
 • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

pedalpact.cc netwerken logo liveWaarom netwerken op de racefiets?

“Fietsen is het nieuwe golf”, misschien heb je het al wel eens gehoord. Door zakelijk te netwerken op de fiets maak je het jezelf niet alleen leuker, maar ook gemakkelijker. Want je bouwt veel sneller een informele en persoonlijke relatie op met je zakelijke contacten. Bovendien bespaar je tijd, want je werkt en fietst eigenlijk tegelijk.

Naar de gratis pedalpact.cc bèta

We hebben enorm veel fietsers gesproken over problemen met zakelijk netwerken en dit is wat wij hopen op te lossen:

 • Netwerken kan effectiever
 • Netwerken kan leuker
 • Netwerken zou minder tijd moeten kosten

Hoe werkt pedalpact.cc?

Je meld je gratis aan voor de bèta versie en vult je profiel in – dit is je visitekaartje. Vervolgens kun je gericht gaan netwerken: spreek (wanneer het jou goed uitkomt) af met personen die je interesse gewekt hebben middels hun profiel. Of sluit aan bij een al geplande rit, waar interessante deelnemers zijn. Zo bepaal je van tevoren zelf welke ‘netwerkbijeenkomsten’ voor jou effectief zijn. Plus je hebt ook nog eens meer plezier! Mocht het zakelijk toch geen storm blijken te lopen, kun je altijd nog over staal en carbon praten.

Voor wie is pedalpact.cc bedoeld?

Iedereen die de behoefte heeft om zakelijk meer mensen te leren kennen (deze vraag kun je met “ja” beantwoorden als je een Linkedin-profiel hebt) en een racefiets / mountainbike / gravelbike / etc. in de schuur heeft staan. We zijn zelf natuurlijk in Nederland gevestigd, dus de community zal hier op het begin het snelste groeien – hopelijk in heel Nederland.

We zijn net een paar dagen live en er melden zich gelukkig heel veel enthousiaste leden aan. We hopen dat dat zo door blijft gaan! Dan wordt het met de dag makkelijker om nieuwe zakelijke fietsers te ontmoeten.

Wat kost pedalpact.cc?

Niets! In elk geval, nog niets. De gratis bèta versie is deze week gelanceerd. Daarmee hopen we veel van de gebruikers te leren en op basis van wat de fietsers willen, het platform bij te schaven. En een grote community op te bouwen natuurlijk. Zo kan je in iedere uithoek van het land dadelijk een netwerkgesprek op de fiets doen, op een moment dat het jou uitkomt.

We zullen in elk geval het hele fietsseizoen van 2019 de gratis bèta blijven gebruiken. Daarna hopen we genoeg geleerd te hebben om een flinke investering te doen en een nog professioneler platform neer te zetten. Dan stappen we over op een betaald model – nog steeds voor iedereen betaalbaar.

Naar de gratis pedalpact.cc bèta

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen rondom pedalpact.cc? Neem dan vooral contact op, we staan graag voor je klaar.

+31 6 29 40 72 82

daan@pedalpact.cc

cobbles daan walet

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×