Skip to main content

Heb jij onze stijlvolle Cobbles wielerjersey al gezien? In het verleden was deze exclusief verkrijgbaar voor onze teamleden, maar we hebben teveel complimenten gehad. Daarom hebben we besloten deze ook aan onze trouwe fans te koop aan te bieden! Klik hier voor meer info over de Cobbles wielerjersey: maten, prijs, kwaliteit, etc.

Artikel gaat verder onder banners 

Cadeaushop

voor wielrenners & MTBers

Doe nu inspiratie op voor de feestdagen
Naar de webshop van Cyclinglifestyle.nl

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Komoot

Volg ons, nodig ons uit voor je Tour en win

Cadeaushop

voor wielrenners & MTBers

Doe nu inspiratie op voor de feestdagen
Naar de webshop

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door