Valentijnsdag is een mooie dag om je geliefde te verassen met een heerlijke rit op de fiets. Of met een glimmend gepoetste fiets. Of met een nieuwe fiets! Hoe dan ook, het is natuurlijk geweldig als je samen deze heerlijke hobby kan delen. Ter inspiratie hebben we hier een aantal artikelen op een rij gezet, allemaal in het teken van Valentijnsdag. Maak er een mooie dag van!

Scroll verder voor de rest van het artikel

Word abonnee

We sturen ca. 2 keer per maand een e-mail met artikelen
cobbles-strava-club-icon

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Door naar Strava

Vind je Cobbles gaaf? Kijk ook eens op

Fietsend netwerken

  • Vind zakelijke fietsers online
  • Plan een fietsrit in
  • Word zakelijke fietsvrienden
Meer info

1. Fietsen met je vriend(in), hoe krijg je dat voor elkaar?

In dit artikel geeft Frans je een aantal handige tips hoe jij jouw significant other kan overtuigen om ook te starten met de mooiste sport van al.

Lees verder

cobbles routes plannen natuur michelle vleugels

2. Verliefd op de fiets: samen fietsen met je vriend(in)

In navolging van bovenstaand artikel: Michelle heeft dit een paar jaar geleden in levende lijve ondervonden en is inmiddels ook regelmatig op de fiets te vinden. Het moest even op gang komen, maar daarna is het alleen nog maar genieten geblazen! Ze vertelt je kort over haar ervaringen.

Lees verder

3. 10 herkenbare dingen als je een relatie met een fietser hebt

In een relatie met een fietsers zijn er verschillende liefdes te onderscheiden: die voor elkaar en die voor de fiets. Michelle geeft je tien situaties die de meeste mensen in een relatie waarvan één van de twee een fietser is zeker zullen herkennen.

Lees verder

Word lid van onze Strava club

Wil je op de hoogte blijven van Cobbles, je vrienden in de gaten houden of misschien de rest de loef afsteken? Word dan lid van onze Strava club, het is helemaal gratis!

Daan Walet

Mountainbiker van origine, maar op den duur toch aangestoken door het racefietsvirus. Daan bestudeert voor het fietsen graag uitgebreid de route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Ook een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

cobbles partner nl tour rides toertochten
lezyne
cobbles partner bikester logo
cobbles partner wahoo logo
cobbles partner ERE Research logo
cobbles partner SQ lab logo