Skip to main content

Vandaag vond het NSK (en Open Tilburgs Kampioenschap) Veldrijden plaats bij TWC Pijnenburg, Tilburg. Natuurlijk waren wij erbij om foto’s te maken, dus lees nu snel verder voor ons fotoverslag.

Artikel gaat verder onder banners 

Unieke kans:

Fietsend over de Afsluitdijk

EENMALIG OPEN IN 6 JAAR!

Zondag 2 juli 2023 - meer info

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Unieke kans:

Fietsend over de Afsluitdijk

EENMALIG OPEN IN 6 JAAR!

Zondag 2 juli 2023 - meer info

TSWV de Meet: bedankt voor de goede organisatie! Onze roots liggen toch bij TSWV de Meet, dus het was leuk weer een dagje mee te helpen.

Er is gestoempt, geploeterd en ondanks al die modder toch kneiterhard gereden. Het rood wit blauw is weer welverdiend aan de winnaars overhandigd.

Klik hier voor het fotoverslag op onze Facebookpagina

En vergeet die niet even te liken als je dat nog niet gedaan hebt. 😉 Tag je vrienden in de foto’s voor maximale gezelligheid!

Gerelateerd artikel

Benieuwd wiens stem je vandaag door de speakers hoorde? Wie praatte de koers nou zo lekker aan elkaar? Lees hieronder ons interview met Rien van Horik, die niet alleen vandaag en vorig jaar microfonist was bij het NSK Veldrijden, maar dat ook bij talloze andere koersen was.

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door