Vandaag vond het NSK (en Open Tilburgs Kampioenschap) Veldrijden plaats bij TWC Pijnenburg, Tilburg. Natuurlijk waren wij erbij om foto’s te maken, dus lees nu snel verder voor ons fotoverslag.

Scroll verder voor de rest van het artikel

Word abonnee

We sturen ca. 2 keer per maand een e-mail met artikelen
cobbles-strava-club-icon

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Door naar Strava

Vind je Cobbles gaaf? Kijk ook eens op

Fietsend netwerken

  • Vind zakelijke fietsers online
  • Plan een fietsrit in
  • Word zakelijke fietsvrienden
Meer info

TSWV de Meet: bedankt voor de goede organisatie! Onze roots liggen toch bij TSWV de Meet, dus het was leuk weer een dagje mee te helpen.

Er is gestoempt, geploeterd en ondanks al die modder toch kneiterhard gereden. Het rood wit blauw is weer welverdiend aan de winnaars overhandigd.

Klik hier voor het fotoverslag op onze Facebookpagina

En vergeet die niet even te liken als je dat nog niet gedaan hebt. 😉 Tag je vrienden in de foto’s voor maximale gezelligheid!

Gerelateerd artikel

Benieuwd wiens stem je vandaag door de speakers hoorde? Wie praatte de koers nou zo lekker aan elkaar? Lees hieronder ons interview met Rien van Horik, die niet alleen vandaag en vorig jaar microfonist was bij het NSK Veldrijden, maar dat ook bij talloze andere koersen was.

Daan Walet

Mountainbiker van origine, maar op den duur toch aangestoken door het racefietsvirus. Daan bestudeert voor het fietsen graag uitgebreid de route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Ook een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

cobbles partner nl tour rides toertochten
lezyne
cobbles partner bikester logo
cobbles partner wahoo logo
cobbles partner ERE Research logo
cobbles partner SQ lab logo