Skip to main content

Zoals sommigen van jullie weten is Jef een echte aanbidder van het klassieke Italiaanse merk Colnago. Tijdens menig Cobbles ritje is Jef samen met een van zijn Italiaanse raspaartjes van de partij. De klassieke uitstraling, historie en de fantastische lakpartijen zijn duidelijk helemaal zijn ding. Deze zomer deed hij een fabrieksbezoek bij Colnago.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Fabrieksbezoek Colnago: a dream come true

Deze zomervakantie maakte ik een roadtrip richting Italië en Slovenië. De eerste bestemming was Milaan, een uitgelezen kans om eens bij Colnago op bezoek te gaan. Ik ben helemaal Colnago verslaafd (zo zullen mijn Cobbles vrienden me ook vaak beschrijven), dus een fabrieksbezoek stond al lang op mijn bucket-list. Deze trip was dus echt een dream come true. Het was een prachtige dag: de sfeer, historie en al dat moois binnen deze mythische fabriek maakten het een onvergetelijke dag! De kers op de taart? Ik heb ook nog even met Ernesto Colnago zelf gepraat! Een aanrader voor iedereen die er ooit in de buurt is. Kijk snel verder naar deze fotoreportage van het persoonlijke museum van Ernesto!

Fotoreportage

Dan is het nu tijd voor de fotoreportage van het fabrieksbezoek! Klik op de foto’s om de grote versie te bekijken. Geniet van alle mooie verhalen die in de fabriek te vinden zijn!

Wat is jouw droom op fietsgebied?

De Stelvio beklimmen? Parijs-Roubaix rijden? Downhill mountainbiken in Whistler? Laat het ons weten via je favoriete social media kanaal: FacebookInstagram of Strava. Of neem contact met ons op.

Gerelateerd artikel

Ik ben niet alleen Colnago verslaafd. Alles wat met retro wielrennen te maken heeft vind ik helemaal geweldig! Zo doe ik standaard ieder jaar mee aan de retrotoer Moergestel, een heerlijke rit. Een retro fiets heeft iets speciaals. Omdat er altijd wel een reden is om een nieuwe fiets te kopen, lees hier waarom iedereen een retro racefiets in huis moet halen:

cobbles colnago retro stalen racefiets gerelateerd

Mogelijk de grootste fietsmateriaal-freak in Nederland. Jef doet niets liever dan sleutelen aan retro racefietsen. Vooral de extentrieke exemplaren. Zijn liefde voor retrofietsen wordt mogelijk alleen overtroffen door zijn enthousiasme voor Parijs-Roubaix en zijn lijfmerk Colnago.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×