Cobbles groeit als een speer en daarom hebben we jou nodig! Ben jij enthousiast over veldrijden, wielrennen, mountainbiken of allemaal? Join het team achter het leukste fietslifestyleblog van de Benelux!

Scroll verder voor de rest van het artikel

Word abonnee

We sturen ca. 2 keer per maand een e-mail met artikelen
cobbles-strava-club-icon

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Door naar Strava

Vind je Cobbles gaaf? Kijk ook eens op

Fietsend netwerken

  • Vind zakelijke fietsers online
  • Plan een fietsrit in
  • Word zakelijke fietsvrienden
Meer info

Vacatures

We hebben momenteel twee vacatures openstaan, die van blogger en die van redacteur. We zijn echter niet maar naar twee mensen op zoek: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Man/vrouw, Nederlands/Vlaams, we zoeken jullie allemaal, dus twijfel niet om verder te lezen en te reageren op onze vacatures.

Blogger

Onze bloggers zijn het hart van Cobbles. Creatieve geesten met een gezamenlijke passie voor bijna alles met twee wielen. De redactie komt samen met de bloggers tot onderwerpen waar we onze lezers mee kunnen enthousiasmeren en informeren over het mooiste wat er bestaat: fietsen. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je wil schrijven, van iedere week tot incidenteel.

Barst jij van het enthousiasme over fietsen? Bekijk de vacature pagina voor de volledige beschrijving van de vacature of reageer direct.

Redacteur

De redactie is de onmisbare schakel tussen de blogger en de lezer. Samen zorgt de redactie ervoor dat alles foutloos en gelikt op de site komt te staan, voor een optimale ervaring van de lezer. Omdat er een hoop tekst onder je neus doorkomt, leer je ontzettend goed schrijven. Niet alleen langere teksten zoals op het blog, maar ook korte berichten voor op social media, waarin je de kern van het verhaal in een paar regeltjes moet samenvatten.

Omdat Cobbles erg visueel is ingesteld, heb je ook alle mogelijkheid om mooie plaatjes te Photoshoppen. Mocht je deze vaardigheden nog niet in huis hebben, is dit een ideale kans om het onder de knie te krijgen!

Met de invulling van deze vacature zullen elders in het team handen vrijkomen, om allerlei toffe initiatieven te organiseren, zoals het opzetten van Cobbles Rides, Woensdagavondritten, Cobbles fietskleding, Cobbles Team Vrijdagavondborrels, noem maar op.

Lijkt het je leuk om deze belangrijke schakel in ons team te zijn? Bekijk de vacature pagina voor de volledige beschrijving van de vacature of reageer direct.

(tekst gaat verder onder afbeelding)
cobbles vacature blogger redacteurDe eerste Cobbles Vrijdagavondborrel ooit, juni 2016. Ongetemd genieten!

Wat bieden we?

Cobbles is een blog voor en door enthousiaste vrijwilligers. Het gaat hier dan ook om vrijwillige functies, die je vooral moet doen omdat je het leuk vindt. En uiteraard ook om relevante ervaring op te doen. Wat we je wel bieden is een plek in het tofste fietsblog van de Benelux, biertjes op onze gezellige Vrijdagavondborrels en korting op de Cobbles fietskleding.

Ga naar de vacature pagina voor de volledige beschrijving of reageer direct.

We hopen je snel terug te zien in ons team!

Daan Walet

Mountainbiker van origine, maar op den duur toch aangestoken door het racefietsvirus. Daan bestudeert voor het fietsen graag uitgebreid de route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Ook een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

cobbles partner nl tour rides toertochten
lezyne
cobbles partner bikester logo
cobbles partner wahoo logo
cobbles partner ERE Research logo
cobbles partner SQ lab logo