Skip to main content

Het is zover! Het International Cycling Film Festival, ook wel ICFF, komt naar Nederland. Op zaterdag 9 september vindt de eerste Amersfoortse editie van het ICFF plaats in De Lieve Vrouw. Bij Cobbles houden we allemaal van fietsen en van genieten van het leven, dus wat is er dan mooier dan een filmfestival met de fiets in de hoofdrol?

Artikel gaat verder onder banners 

Gravel, snert, trappist & vuurkorven:

  • Zondag 3 november 2024
  • 65 of 90km prachtig gravel
  • De Kempen en het Vlaamse grensgebied
  • Early birds: Cobbles '24 windbody twv €49 cadeau
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

De roots van het ICFF

Onze Oosterburen houden ook van een goed potje fietsen. Daarom werd in 2006 het ICFF opgericht in Bochum (Duitsland) om de fietscultuur te vieren. Fietsers uit andere landen werden al snel enthousiast en inmiddels wordt het festival op vijf plekken in Europa gehouden. De eerste Amersfoortse editie begint zaterdagochtend 9 september met een actief deel en aansluitend worden de fietsfilms vertoond in De Lieve Vrouw.

Programma International Cycling Film Festival Amersfoort

Om 11:00 uur gaat het festival van start met mooie toertocht van Snel Verzet en om 12:00 uur begint de, tevens eerste, Amersfoortse Alleycat. Voor iedereen wat wils dus! Startpunt voor beide ritten is het Onze Lieve Vrouweplein in Amersfoort.

Het filmprogramma begint om 14:00 uur met een gratis middagprogramma; twee filmblokken met tussendoor een pauze. Er is een filmprogramma samengesteld met de mooiste en tofste films uit de hele wereld. Het avondprogramma start om 18.30 uur en kaarten voor de hele avond kosten € 9,50 per persoon. Zowel het middag- als het avondprogramma worden ingeleid door Erwin Zantinga die verbonden is aan de Groningse editie van het ICFF.

Tickets

De kaartverkoop voor het ICFF Amersfoort verloopt via de website van de Lieve Vrouw. Voor alle onderdelen zijn er aparte kaarten, dus check even goed wat je bestelt.

Meer info

Meer info over de Alleycat, toertocht en de  films is de komende tijd te lezen op de Facebookpagina van het ICFF Amersfoort.

Gerelateerd artikel

Op het ICFF zul je allerlei soorten fietsers tegenkomen. Wil je weten hoe je de wielrenners eruit haalt? Lees dan onze tips over het herkennen van een wielrenner in zijn of haar dagelijks leven:

cobbles gerelateerd herken de wielrenner

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×