Skip to main content

Het kan ontzettend motiverend om op andere plekken te fietsen en zo een nieuwe omgeving te ontdekken. In deze blog lees je welke mooie tochten je komende maand kan fietsen.

Artikel gaat verder onder banners 

Gravel, snert, trappist & vuurkorven:

  • Zondag 3 november 2024
  • 65 of 90km prachtig gravel
  • De Kempen en het Vlaamse grensgebied
  • Early birds: Cobbles '24 windbody twv €49 cadeau
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

cobbles wielrennen mountainbiken toertochten juli 2017 sallands mooisteSallands Mooiste

2 juli – Sallands Mooiste (voor racefiets & mountainbike)

Op zondag 2 juli wordt een prachtige tocht georganiseerd in het Sallandse landschap voor zowel wielrenners als mountainbikers. Tijdens de toertocht op de racefiets voert een afwisselend landschap met een aantal klimmetjes door een paar hele mooie dorpjes. Voor de mountainbikers is er een uitdagend, afwisselend parcours uitgestippeld met ook de nodige hoogtemeters. Informatie en inschrijven:

Sallands Mooiste

cobbles wielrennen mountainbiken toertochten juli 2017 de ronde van 12 provinciënDe Ronde van 12 Provinciën

6, 7 & 8 juli – Ronde van 12 Provinciën

Ben jij in voor een extreme uitdaging? Doe dan mee met De Ronde van 12 Provinciën. Je kunt kiezen om de tocht in één (x 431km), twee (x 217km) of drie (x 145km) dagen te rijen. Je zal door alle provincies komen en één of enkele dagen zowel door het Groene Hart in Zuid-Holland, de polders in Flevoland  en langs de Deltawerken in Zeeland.  Met een totale afstand van 431 kilometer is dit de langste wielertocht van Nederland. Ben jij wel toe aan een uitdaging?

De Ronde van 12

cobbles wielrennen mountainbiken toertochten juli 2017 flipjes toertochtFlipjes Toertocht

22 juli – Flipjes Toertocht

Flipjes Toertocht is een prachtige tocht door het Rivierengebied en de Veluwe. Je kan kiezen uit afstanden van 45, 85, 115 en 165 kilometer. In de langere afstanden zijn erg mooie klimmen opgenomen. De langste afstand telt, met ruim 1000 hoogtemeters, zelfs mee voor het nationale klimmersbrevet! Deze tocht is zeker een aanrader als je kennis wil maken met het prachtige landschap dat Midden-Nederland te bieden heeft. Flipjes Toertocht is sinds 2012 door de NTFU beloond met 3-sterren. In 2017 is de tocht één van de weinige toertochten met deze  status. Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven:

Flipjes Toertocht

cobbles wielrennen mountainbiken toertochten juli 2017 duinentochtDuinentocht

29 juli – Duinentocht

Tijdens de Duinentocht zal je, zoals de naam al doet vermoeden, een schitterende tocht door de Nederlandse duinen maken. Tijdens de route van 105 kilometer kom je langs de mooiste plaatsen en prachtig natuurgebied in Noord- en Zuid-Holland. Alternatieven zijn 30 km of 50 km. Bij mooi weer wil je deze tocht absoluut niet missen! Voor meer informatie en inschrijven:

Duinentocht

Heb jij nog goede toertocht tips?

Laat het ons weten via je favoriete social media kanaal: Facebook, Instagram of Strava. Of neem contact met ons op.

Gerelateerd artikel

Cobbles gerelateerd wielrennen nederland mooiste fietsland sallandse heuvelrug

Al sinds haar achtste fanatiek op de fiets. Bianca houdt er van om het uiterste uit zichzelf te halen. De ene keer uit zich dat in een koers en de andere keer in een lange rit. Doelen stellen en daar vervolgens vol voor gaan, dat is wat Bianca het liefst doet.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×