Skip to main content

Omdat mountainbiken super awesome is zoeken wij hiervoor een nieuwe blogger. We zoeken uiteraard iemand die passie heeft voor mountainbiken en graag schrijft. Ben jij dat? Mail snel naar daan@cobblescycling.com.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

We zoeken iemand die ongeveer eens per twee weken een blog schrijft. De ene keer zal dat een kort blog zijn van 300 tot 500 woorden, maar van een episch 1000 woorden tellend verhaal smullen we natuurlijk ook. Minder vaak of vaker schrijven is ook bespreekbaar.

Cobbles inspireert haar lezers graag met enthousiaste, persoonlijke verhalen. We willen zorgen dat onze lezers massaal op de fiets springen na onze stukken. “Klinkt goed”, zeg je? Mail dan een voorbeeldblog van 300 tot 500 woorden met twee bijpassende foto’s naar Daan Walet (daan@cobblescycling.com).

Het gaat om een vrijwillige functie, maar je kunt uiteraard wel ongetemd meegenieten op onze vrijdagavondborrels! Daarnaast zijn we, al zeg ik het zelf, gewoon ontzettend gezellige mensen en gaan we graag eens samen fietsen: op de mountainbike, crosser of op de racefiets.

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×