Omdat mountainbiken super awesome is zoeken wij hiervoor een nieuwe blogger. We zoeken uiteraard iemand die passie heeft voor mountainbiken en graag schrijft. Ben jij dat? Mail snel naar daan@cobblescycling.com.

Scroll verder voor de rest van het artikel

Word abonnee

We sturen ca. 2 keer per maand een e-mail met artikelen
cobbles-strava-club-icon

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Door naar Strava

Vind je Cobbles gaaf? Kijk ook eens op

Fietsend netwerken

  • Vind zakelijke fietsers online
  • Plan een fietsrit in
  • Word zakelijke fietsvrienden
Meer info

We zoeken iemand die ongeveer eens per twee weken een blog schrijft. De ene keer zal dat een kort blog zijn van 300 tot 500 woorden, maar van een episch 1000 woorden tellend verhaal smullen we natuurlijk ook. Minder vaak of vaker schrijven is ook bespreekbaar.

Cobbles inspireert haar lezers graag met enthousiaste, persoonlijke verhalen. We willen zorgen dat onze lezers massaal op de fiets springen na onze stukken. “Klinkt goed”, zeg je? Mail dan een voorbeeldblog van 300 tot 500 woorden met twee bijpassende foto’s naar Daan Walet (daan@cobblescycling.com).

Het gaat om een vrijwillige functie, maar je kunt uiteraard wel ongetemd meegenieten op onze vrijdagavondborrels! Daarnaast zijn we, al zeg ik het zelf, gewoon ontzettend gezellige mensen en gaan we graag eens samen fietsen: op de mountainbike, crosser of op de racefiets.

Daan Walet

Mountainbiker van origine, maar op den duur toch aangestoken door het racefietsvirus. Daan bestudeert voor het fietsen graag uitgebreid de route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Ook een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

cobbles partner nl tour rides toertochten
lezyne
cobbles partner bikester logo
cobbles partner wahoo logo
cobbles partner ERE Research logo
cobbles partner SQ lab logo