Skip to main content

Afscheid nemen bestaat niet, zong een zanger ooit. Helaas heeft deze zanger gelogen, afscheid nemen bestaat namelijk wel. We moeten afscheid nemen van een van de grootste wielrenners ooit: Fabian Cancellara.

Artikel gaat verder onder banners 

Onze nieuwe weg toertocht!

  • Zondag 9 juni 2024
  • 90/120/150km uitgepijlde route
  • De mooiste weggetjes en paden door Brabant
  • Optioneel: Cobbles summer jersey twv €59 voor €29
Meer info & inschrijven

Word lid van de Riders Club

Rijd voordelig TOP verzorgde toertochten

Pakketten bekijken

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Onze eigen winter gravel toertocht!

  • Zondag 3 maart 2024
  • 60/85km gravel in Brabant/Vlaanderen
  • Vuurkorven, trappistenbier & snert bij de finish
  • EARLY BIRDS: winterjack twv €69 cadeau
Meer info & inschrijven

Billen waar vrouwen jaloers op zijn

De afgelopen vijftien jaar heeft menig liefhebber verbaasd voor de televisie gezeten. Is het een bodybuilder op een fiets? Heeft deze wielrenner staalkabels als benen? Nee, het bleek gewoon een mens te zijn, genaamd Fabian Cancellara. Dé wielrenner van de afgelopen vijftien jaar, de wielrenner met de dikste benen en de wielrenner met billen waar menig vrouw jaloers op is. Persoonlijk denk ik dat iedereen wel een zwak heeft voor Spartacus. Een sympathiek persoon die alleen koersen wint op mooie manieren. Een wielrenner die het wielrennen weer wielrennen deed zijn. Spartacus wist namelijk elke koers waar hij aan mee deed aantrekkelijk te maken. Hij ging niet zomaar in iemand zijn wiel zitten, nee hij zorgde ervoor dat de rest zijn billen mocht aanschouwen. Voor zover ze hem überhaupt konden volgen.

Cobbles Fabian Cancellara

Juichen voor gouden medaille Spartacus

Spartacus verdiend een mooi afscheid en dat heeft hij zichzelf al bezorgd. Uiteraard hoopte ik volop dat Tom Dumoulin een gouden medaille zou winnen, maar dit jaar vond ik het totaal niet erg dat hij daar niet in slaagde. De man die de afgelopen vijftien jaar een uitblinker was, had nog één keer zijn zinnen op een tijdrit gezet. We weten inmiddels allemaal wat dat inhoudt, als Spartacus zijn zinnen ergens op zet. Inderdaad, dan lukt het hem! Die gespierde benen trapten een enorm verzet, terwijl hij toch een hoge frequentie wist aan te houden. Zijn billen knapten bijna uit het strakke wielerbroekje en het asfalt spatte bijna uit elkaar. De imposante kuiten van Fabian Cancellara alias Spartacus, brachten hem de verdiende gouden medaille op de Olympische Spelen.

Afscheid nemen bestaat wel

Velen in het peloton hebben zijn kuiten nooit kunnen aanschouwen, hij ging gewoonweg te hard om in de buurt van hem te blijven. Maar Fabi stopt. Fabi stopt op de fiets, maar zijn carrière zit er nog niet op. Ik voorzie een carrière in de bodybuilding of hij kan de opvolger worden van Dwayne Johnson. Mocht je hem niet kennen, zoek hem maar op!

Cobbles Fabian CancellaraFabi, Spartacus, De beer van Bern, de platwalser, Fäbu, Gladiator, Goliath, Berna’s Locomotive, Tony Montana, we gaan je benen en billen missen![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Pascal zal geen zeven keer de tour of vierentwintig sprintetappes in de Giro winnen. Hij is de onmisbare en hardwerkende knecht waar te weinig aandacht voor is. Zijn taak is om een lichtje te schijnen over deze ondergewaardeerde toppers.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door

×
×