Skip to main content

Van vrijdag 21 t/m maandag 24 oktober vindt Nederlands grootste spektakel voor fietsfreaks plaats: Bike Motion Benelux. Bij Cobbles geven we twee kaarten weg! Doe snel mee en maak kans!

Artikel gaat verder onder banners 

Unieke kans:

Fietsend over de Afsluitdijk

EENMALIG OPEN IN 6 JAAR!

Zondag 2 juli 2023 - meer info

Strava

Kom bij onze club & voeg je bij de discussie

Naar de Strava Club

Unieke kans:

Fietsend over de Afsluitdijk

EENMALIG OPEN IN 6 JAAR!

Zondag 2 juli 2023 - meer info

WIN!

Het enige wat je moet doen is op de Cobbles Facebookpagina bij de post over de win-actie een reactie te plaatsen. In de reactie tag jij de vriend(in) met wie jij graag wilt gaan en upload je een foto van jullie gaafste fietsmoment. De tofste/meest originele/grappiste/mooiste/vetste foto wint! De winnaar wordt op woensdag 12 oktober bekend gemaakt! Vergeet ook niet onze Facebookpagina te liken!

Ga mee met Cobbles!

Zelf gaan we uiteraard ook op al dit wielergeweld af. Op zaterdag gaan we sowieso, dus kom met ons mee! Zet jezelf op aanwezig op ons Facebookevenement (hou hier onze Facebookpagina voor in de gaten, coming soon!), het wordt ongetemd genieten!

Bike Motion Benelux

Hou de website en de Facebookpagina van Bike Motion Benelux in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Check ook alvast de teaser voor de beurs van dit jaar:

Hij begon ooit op de mountainbike, maar uiteindelijk is daar ook een racefiets en een gravelbike bijgekomen. Daan maakt voor iedere rit een nieuwe route en is een rasechte toerder. Genieten staat voorop! Een biertje of een koffietje op het terras misstaat niet in Daans ideale rit.

Cobbles wordt mede mogelijk gemaakt door